בוחן פתע

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
../images/Emo59.gifבוחן פתע

מזמן לא היה לנו.. להניח מחברות, ספרים ועטים. בלי תירוצים ובלי פתאום להתחיל לקרוא עוד קומיקס כדי לעשות רושם. מה שקראתם עד כה - זה החומר וכדאי להיות מוכנים לענות: אז מה הקומיקס האחרון שקראתם? (בונוס: ואיך הוא?)

comicsim

New member
שניים במכה

Wonder Woman #1 פעם ראשונה בחיים שאני נוגע בכלל בדמות או בחוברת הזו. אבל בגלל שזה מספר אחד ואני יודע שוונדר וומן האמיתית ברחה מהאחורי הקלעים בגלל שהיא הרגה מישהו ואחותה שכמה מפליא מאוד דומה לה (אך יפה יותר לטעמי ) גם קיבלה כוחות דומים ואפילו השם שלהן דומה, היא מעכשיו וונר וומן. סיפור ראשון שמספר למה יש וונדר וומן חדשה ולאן הלכה הקודמת, עם משחקי כוחות בין רעים לטובים (כרגיל DC). האמת שכמה שאני ציני, היה נחמד לקרוא לראשונה (אחרי כל-כך הרבה קומקיס) דמות שקיימת לפני העולם ויצאה שוב מחדש. מייד אחרי זה לקחתי לידיים שלי את BATMAN #655 ונהנתי מכל רגע. ההתחלה שחיכתי לה אולי מהיום שאני זוכר את עצמי, (זהירות ספויילר)... באטמן זורק את הג'וקר לאחר שמתחזה לבאטמן יורה לו בראש לפח אשפה טבכלל לא מזיז לו שהוא גוסס. חוברת מעולה מביאה איזה שינוי בחיים של ברוס, הוא מתחיל להבין שהדמות הזו קצת השתלטה עליו יותר מידי ומתחיל להרגיע ולעשות חיים, אבל כרגיל לא לזמן רב. כיוון טוב וחדש שמתפתח יפה ומתחיל בחוברת זו. כמה קיבלתי במבחן?

ailag

New member
אצלי המצב עגום -

אני עדיין באמצע אותו סקוט פילגרים שקניתי לפני קצת הרבה זמן. הוא די משעמם ואין לי זמן לקרוא בתקופת המבחנים.. מיום רביעי יש לי חופש מלימודים של חודש וחצי (נדמה לי) ואז אנסה להשלים קריאה לקראת הקאקון. למה? כדי לא להרגיש אשמה שאני קוראת כשיש עוד ספרים שמחכים לי בבית

the runaway

New member
סקוט פילגרים משעמם?!

איך אפשר להגיד דבר כזה?! סיימתי את הדייג'סט הראשון של סקוט פילגרים בערך בשעה בלי שום הפסקות.

the runaway

New member
אמ..

בקריאה שניה ראיתי שכתבתי קצת לא ברור. התכוונתי שקראתי את הספר ברצף, ולא עשיתי הפסקות.

ailag

New member
בינתיים כן

לא קראתי הרבה ממנו, גם כי זה לא תפס תאוצה עדיין וגם כי זה ספר שאני קוראת "בין לבין" (הקומיקס שאני לוקחת עליי כדי לקרוא כשצריך לחכות למשהו, למשל). כל אחד וטעמו, בשבילי בינתיים זה יותר מדי סיפור "ואז". ואז הוא סיפר שיש לו חברה תיכוניסטית. ואז הוא הלך לפגוש אותה. ואז היא באה לראות אותם מנגנים. ואז אחותו התקשרה. ואז ואז ואז וכל "אז" הוא סתמי, וביחד הם לא משלימים זה את זה למשהו יותר גדול. יכול להיות שיש עוד עלילה שעדיין לא הגעתי אליה ושפשוט ההתחלה של הספר ארוכה יחסית, אבל בינתיים..

אופטיפ

New member
אמ...

האחרון YTLM השביעי, נהנהתי מאד. מתחיל עכשיו את סופרמן/בטמן השלישי, ועל הדרך קורא את עולם-לאעולם של גיימן (GayMan)

MajorWinters

New member
Uncle Sam

עבר הרבה קומיקס תחת יידי בימים האחרונים... זה האחרון. נהנתי... אהבתי את הבניה של הדמות. ואת ה"מציאותיות".

מה ה מצב

New member
מה?? ככה סתם? בלי להודיע מראש?

אמ.. זה ממש מוזר אבל האחרון היה grease monkey זה קומיקס משנת 1995... אמ... לא משהו האמת, אולי אם הייתי בן 12 זה היה יותר נחמד... דרך אגב, לפני זה קראתי את YTLM 7 ונהנתי מאד. הרבה יותר משנהנתי מה6...

spidey 82

New member
החוברת האחרונה שקראתי הייתה

Captain America 65th Anniversary Special ומאוד נהניתי, למרות שאיני קורא את הסדרה הרצה והספיישל מסתיים בקליפאנגר. הכתיבה נהדרת וכך גם האמנות עם הקריצה לגולדן אייג'. דרך אמצעים לא כשרים (...) אני קורא כעת את Preacher vol. 7. אני אוהב את הסדרה, כך שגם מהווליום הזה אני נהנה, בעיקר לאור ההתפתחויות והשינויים שעוברים על ג'סי.

MajorWinters

New member
לדוד משה שלי אין חמור...

אבל הוא גר בוושינגטון. וושינגטון DC.

MajorWinters

New member
52 מאוד נחמד

יש שבועות מעניינים יותר ופחות. אבל סדרה שווה... השבוע (13) היה חזק ביותר, והיה ריבוע אחד פשוט מדהים...

MajorWinters

New member
אבל אני לא מקצוען. אני חתול ג'ינג'י

את האמת שקלתי באיזו מילה לבחור... לא רציתי לצאת פלצן...

למעלה