לפעמים חלומות לא מתגשמים ../images/Emo58.gif

אין ספק שהחלום של ניק על קאסי היה עצוב, ואפילו מדמיע. גם ככה הייתי במוד שכזה מאחר שהכלבה שלי איבדה זמן מה קודם את ההכרה לכמה דקות והיינו בטוחים שהיא לא תחזיק מעמד. עכשיו היא קצת מרגישה יותר טוב, אבל עדיין חלשה. בכל מקרה - לענייננו: היה מרגש לראות את קאסי מחליפה בגדים ללבוש נשף סיום, טקס סיום הלימודים, בדרך למעונות וביום החתונה שלה. ניק מוציא את הבגדים וכנראה שיעשה את הדבר הנכון. למען האמת, אני לא בטוח אם השופט לא היה מנקה את דניאל גם ללא ההוכחות החותכות. כריס כיסחה את גלן במשפט לפי דעתי. הוא לא הביא נימוקים רלבנטיים, יש ספק גדול בנוגע לזהות הנהג, אז למה שיניחו אוטומטית שמדובר בדניאל
עוד קטע שהצחיק ומצורף לבסט מומנט של כריס היה כשהיא חקרה את שרון ואמרה שהיא לא הכירה את הגירסה המעודכנת של קאסי בת ה-14. זה נשמע כאילו היא איזה תוכנה שהיה צריך לעדכן
והפרק... ראינו את טירת צ'נסלר מבחוץ לראשונה
נחמד...

הפרק היומי - פלאשבקים

ריבוי פלאשבקים של ניק לקטעים עם קאסי. אחד ממש לפני שאימצו אותה, קטע ששודר אצלנו, ואחרים מתקופה יותר מאוחרת (כשהשניים האחרונים מהשנה הנוכחית שגם ראינו). הכי אהבתי את הפלאשבק של הריקוד פאדר-דאטר, היה חביב. כריס בלחץ אטומי. השופט בעיקרון אמר שיפסוק אחרי חצי שעה וזה לא היה סימן מעודד. אבל למתבונן מבחוץ קשה לדעת מה תהיה התוצאה. נכון שפיליס יישמה את ההצעה של כריס ורק חושבת מחשבות חיוביות (
) אבל באמת כמו שהיא אמרה כריס היתה גדולה בנאום הסיום, וגלן לגמרי איכזב עם ה'כלב,חייזר נוהג'. הוא רצה להבהיר שזה נוח לדניאל להמציא, אבל הוא לא הצליח להוכיח שדניאל נהג בעצמו. כריס בסוף הפרק כנראה שמעה את השיחה של דרו ולילי שלבשה את הבגד של סיירה, לא ברור לי איך, היא היתה רחוקה ממנה... אבל עכשיו כנראה היא מבינה שיש מצב שקאסי באה עם סנדלים במקור ושאלה מהאלי החברה הטובה שלה את המגפיים! אז אולי אפילו ניק לא יציל את המצב וימשיך לשחק אותה אלוהים, כמו שפיליס אמרה, ובכל זאת יימצאו ההוכחות גם בלעדיו. שילה בלבטים לגבי החזרה לג'נואה. היא כ"כ רוצה להיות עם סקוטי, אבל יודעת מה יהיו ההשלכות אם תשוב. בכל מקרה - ביומיים האחרונים היו להם קצת סצינות משעממות.

queensheila

New member
../images/Emo58.gif לשבועות הקרובים - מעניין..

אז בשבוע הבא לורן ומייקל הולכים לפגוש את FAKE SHEILA במוסד . קמברלין בראון מאשרת שזו היא שמשחקת את שילה השנייה גם . שילה גרמה לאותה בחורה לעבור שורה של ניתוחים פלסטיים - קמברלין טוענת שזו דמות שכולנו מכירים והצופים יהיו בשוק לגלות מיהי באמת . לא מדובר על תאומה של שילה או משהו . שאני חושב על זה - כנראה הם מצאו דרך להשאיר את קמברלין בראון עוד הרבה זמן אם לא בתור שילה אז בתור הדמות הזאת שעברה ניתוחים פלסטים . קמברלין בראון אומרת ששילה לא רואה בסקוטי מאהב והיא יותר דמות אימהית כלפיו . היא מבטיחה ששילה תדהים את כולם בשבועות הקרובים כאשר היא תזעזע את ג'נואה סיטי . כל שנותר לעשות זה לחכות ולראות מה שילה רוקחת הפעם...

Dawn12

New member
עד מתי תמשיך לפתוח הודעות חדשות?

כבר נפתח שרשור אמריקאי... למה לא לשרשר אליו?

queensheila

New member
אתה באמת חושב שיש לי זמן לדפדף

בכל הפורום כדי למצוא את השרשור המתאים?? אני משרשר כאשר אני רואה שבטווח ראייה יש שרשור מתאים . אפשר לחשוב כמה כותבים פה אז גם כאשר משהו כבר כותב פה יש הערות?

Dawn12

New member
תשמע

היות וכמו שאמרת - לא נפתחים בתקופה הזאת יותר מדי שרשורים בפורום - אין שום סיבה שלא תוכל לראות את ההודעות שעוסקות בפרקי ארה"ב. אני בטוח שכמו שיש לך זמן לכתוב על העלילות האחרונות של שילה תוכל למצוא חצי דקה להעיף מבט בפורום, ואני באמת לא חושב שזאת בקשה גדולה מדי. אם כל הפורום היה צופה בפרקים האלה לא הייתי אומר מילה והיית יותר ממוזמן לפתוח שרשור חדש על כל פיסת עלילה. כיוון שזה לא המצב, וכמו שציינת בעצמך - יש מעט מאוד אנשים שמשתתפים בדיונים על הפרקים האמריקאיים - אין צורך בפתיחת כמה שרשורים שונים.

מי לעזעזל זה יכול להיות?

לדעתי זאת דמות שגם צופי צח"מ וגם יפים והאמיצים מכירים אותה אבל מי שחקה בשניהם ומסוגלת לעשות את זה? אריקה? הבת שלה? או אולי מגי אויבתה של שילה ביפים שנעלמה. לדעתי הדמות יותר מצח"מ אבל היא לא שחקה שמה 10 שנים אז חוץ מאמא שלה שגורלה לא נודע אף פעם אני לא יודע מי כבר זה יכול להיות אז אלא אם כן מולי הולכת לעשות כניסה נוספת לסדרה אני לא רואה איזה דמות אחרת זאת יכולה להיות

בעקרון הבנתי שמולי כן תחזור

אבל לא הגיוני שהיא פייק שילה מבחינה לוגית. למרות שאיתם אי אפשר לדעת...

מולי../images/Emo58.gif

מולי הייתה דמות רצינית בצח"מ בזמן כיכובה של שילה שם אבל לגבי היפים והאמיצים היא נעלמה משם במשך כל תקופת משחקה של שילה, קצת תמוהה שהיא פתאום תחזור אלא אם כן היא באמת אותה דמות (כי הרי מי כבר זה יכול להיות חוץ ממנה) או שבעצם כל השנים היא גדלה את אריקה ודיאנה הבנות שלה ואז זה מסתדר

ואגב..

נדמה לי שזו הודעה ראשונה שלך כאן, אז ברוך הבא. אתה מוזמן לספר איזה דמויות אתה אוה/שונא, וקצת רקע על עצמך בצירוף תמונה....

כן, פעם ראשונה

אכן פעם ראשונה אולי כותב בפורום אני בן 24 בעל תואר ראשון בתקשורת עובד במוסד גדול וידוע בתור ס.דובר צופה בצח"מ מגיל 8 (ראיתי את הפרק הראשון של צח"מ בארץ!!! דמויות שהכי אוהב: יש המון, שנים יש לי חולשה לנינה, פעם אהבתי מאוד את קסנדרה רולינס, שילה כמובן, ליאנה לאב, אשלי, בראד, ג'ק של פעם (לא הנוכחי, זה שנפטר לפני שנה) ועוד הרבה דמויות שהרבה כבר לא מכירים. מאוד אוהב את טרייסי ומתמוגג על הפרקים שהיא קופצת לביקור. שמעו, אני יכול לכתוב על צח"מ שעות, בכל זאת אני צופה בה מאז הגיע לארץ... הכי אהבתי את הפרקים שאשלי הייתה מאושפזת בבתי חולים לחולי נפש ואז הכירה את סטיב. אהבתי את הסיפור של דייויד קימבל ונינה, נינה ופיליפ צנסלר, קסנדרה ופול, לורן פול ולוח השנה המפורסם, ניקי המחלה הסופנית ויקטור ואשלי, ועוד המון סיפורים. תמונה, אני מתבייש, מלא שהחברים צוחקים עליי שאני צופה בצח"מ, אבל כל עם ישראל?

חחח תהיה גאה בזה, זה לא בושה ../images/Emo3.gif

אתה כאן נמצא בחברה טובה
ממש מהפרק הראשון? איזה יופי... אני נכנסתי לסדרה רק אחרי 3 שנים בערך מאז שהתחילו לשדר, בגלל שאחותי היתה רואה באותו הזמן ופעם ישבתי איתה - בדיוק היו ג'ק וניקי במטוס מתחתנים וויקטור במטוס שלו רודף אחריהם, וגם היה נינה ודיוויד שנראה לי נורא מעניין אז נשארתי. (זה גם היה בתקופה שקתרין נחטפה... היו ממש עלילות טובות באותו הזמן). רק לא ברור לי איך אתה אוהב את טרייסי המעפנה
תמיד לא סבלתי לראות סצינות של הבכיינית הזאת וחיכיתי שכבר תעזוב... ואגב אני ממש עכשיו עושה תואר בתקשורת, עולה לשנה ב' באוקטובר....

החטיפה של קתרין

הייתה אחת מהעלילות הטובות ביותר בצח"מ. קתרין שחקה פשוט מעולה. טרייסי? השחקנית מבטאת טוב סיפור חיים לא קל... תחשוב, גדלה בצל אחותה היפה, שמנה ודחויה ע"י אימה, בראד התחתן איתה בגלל כספה כאשר כל הזמן רצה את אחותה ובגד בה עם לורן שמספיק פעם אחת כבר גנבה לה את דני אז בראד עוד בגד איתה עד אשר קיבל התקף לב במיטתה ועוד היה את הסיפור עם הפרוספור באוני טים שרצה אותה אבל אני לא זוכר איך זה נגמר. חוץ מזה נחמד לראות שחקנית אמיתית בעולם של ברביות איפה אתה לומד? ומה לשים תמונה, טוב, הנה...

במכללה למנהל בת"א

נורא נחמד שם... אני מצטרף לאהדה שלך את נינה - תמיד סימפטתי אותה והיא גם היתה דמות ממוצעת - לא דוגמנית כמו רוב הבנות ובכל זאת היה בה הרבה חן, אבל בטרייסי לא ממש מצאתי את החן הזה, מה גם שאת העלילות שכתבת עם דני ובראד לא ראיתי כמעט, אז אולי בגלל זה יצא לי פחות להתחבר אלייה... אניווי - כמו שאורטל (taish) אמרה, נראה לי שזו פעם ראשונה שמגיע לפורום מישהו שראה מהפרק הראשון ו.... בהחלט ניעזר בך בהמשך הדרך

בכיף, אני פה

מתי שתדעו, לענייני צח"מ אני יודע זוכר הכול בסקאלה של 15 שנה לאחור נ.ב. נו, אזרתי אומץ, יש תמונה

Dawn12

New member
הפכת את זה לתנאי קבלה? ../images/Emo6.gif

זה גובל בניצול תמימותם של גולשים חדשים

Dawn12

New member
מה פשר החתימה החדשה?

(אם זה ספויילר אמיתי אני לא רוצה לדעת
)

למעלה