מה, ניצלו אותי בשביל תמונה?!

אל תדאגו, אני לא רגשי אבל אני מאוד מקווה שלכולם יש תמונה ולא סתם העלתי אותה לאתר כדי לספק גחמות מסוימות של אנשים שמפחדים מלא יודע מה ורוצים לדעת "אם מי יש להם עסק" בכל מקרה, קבלתם תמונה, תהנו...

junny

New member
את השרשור תמונות ראית אני מקווה?

אני חושבת שאורטל פרסמה אותו כאן.. יש שם תמונות כמעט של כולנו חוץ משל הרמוני ששמה תמונה שלה מאחורה וכה רואים לה רק את הקוקו ואת הגב ויש לה גב מאוד יפה. אבל אם כל הכבוד לגב שלה.. ויש כבוד.. אני מת לראות איך היא נראית!!

מה שמזכיר לי

שיש מישהי במכללה שאמרתי לה שהיא נורא דומה לחנה גור.... איך היא נעלבה חחחח זה היה קורע
(אבל היא באמת הזכירה לי אותה, וחוץ מהשיניים שלא היו דומות היא לא כזאת מכוערת החנה גור הזאת, לא?)

pumiki25

New member
אוי ווי, אדר. קצת טאקט! ../images/Emo12.gif

עם חנה גור הסליחה

junny

New member
אני לא יודעת איך

מצרפים לינקים, אבל אורטל עשתה את ממש בשרשור מתחתינו, או מעלינו ואולי מישהו אחר יסכים לצרך לינקים שוב.. אני ניסתי לעלות תמונה שוב ולא הצלחתי... אז או בשרשור או במפגש

חחחחח ../images/Emo6.gif

יש מי שיספק את ה"גחמות" שלי תודה רבה
פשוט יותר נחמד לראות עם מי אתה מדבר, ואתה מוזמן בעצמך לראות "עם מי יש לך עסק" בשרשור תמונות שמופיע ממש בשרשור שמתחת השרשור הזה, בלינק שאורטל צירפה!

taish

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני מאוד שמחה שבחרת להצטרף לפורום שלנו. אני לא חושבת שיש לנו כאן מישהו שראה צח"מ החל מהפרק הראשון בארץ (אפילו לא אור
) ולכן אתה תרומה אדירה לפורום הזה, ואני בטוחה שהידע העצום שלך יתבטא בדרכים רבות בהמשך. בנוסף, לפי מה שאתה מספר על עצמך נראה שאתה דוגמה חיה למספר תופעות שקיימות בקרב צופי צח"מ ושכל כמה זמן, באופן די קבוע, עולות בפורום בווריאציות שונות: 1. האהבה לנינה: לא מזמן כשנינה עזבה את הסדרה, נפתח כאן "שרשור פרידה" שבו דיברנו על כמה שהדמות שלה מעוררת אהדה וסימפטיה בגלל האנושיות שלה והעובדה שהיא לא דמות סבונית "מן השורה". אתה מהווה דוגמה ליכולת של הצופים להתחבר לדמות החביבה והלא טיפוסית הזו, ונראה לי שגם אהבתך לטרייסי (עוד דמות לא ממש טיפוסית, אלא בעלת מראה ממוצע ואפילו אגו ממוצע - בניגוד ליתר ה"טווסים" הסבוניים
) - עולה בקנה אחד עם תופעת ההערצה לדמויות ה"רגילות" וה"מציאותיות" יותר. 2. האהבה לג'ק הישן וחוסר ההתחברות לחדש: רוב הצופים אינם עד כדי כך ותיקים ולכן חלקם בכלל לא יודעים שהיה פעם ג'ק אחר. כל מה שהם יודעים ומכירים הוא פיטר ברגמן, ואין ספק שרובם המוחלט מאוד מעריצים אותו (דייב - like it or not
). קצת קשה לצופים החדשים יחסית להבין את חוסר ההתחברות של הצופים הוותיקים אל פיטר ברגמן, ובשבילם ג'ק=פיטר. רק הוותיקים באמת (ואני לא נמנית איתם לצערי) יודעים שקיים ג'ק אחר, ולאחר שהם ראו והתרגלו אליו הם לא יקבלו אף שחקן אחר בתפקיד. אני אשמח אם תספר קצת על אותו "ג'ק אחר" בהזדמנויות שונות בהמשך.
אני מאוד מקווה שלא קפצת לכאן לביקור רגעי בלבד (כמו שעושים רבים אחרים
), ומאחלת לך הנאה רבה בפורום!

נינה וג'ק האחר

אז נינה: היא התחילה בתור כלבה גדולה , הומלוסית שניצלה את טוב ליבם של קריקט ודני אך למעשה כל מה שחפשה רק אהבה וחום.כאשר נכנסה להריון מפיליפ וילדה לו מת והאמינה בו כשאמר שבעיית השתיה לא רצינית ואיך התייסרה כשהוא מת. או כשרוז דה וייל גנבה לה את התינוק וכאשר היא הלכה עם קריקט לחפש אותה וחשבה שמצאה אותו אך הסתבר שזה היה תינוק אחר שרוז מכרה , או כשג'ד סנדרס הגיע לעיר והיא חשבה שהוא אבא שלה וכמה חפשה לדעת מיהו אביה מבין כל הגברים שאימה פלו הייתה איתם. וכשהצליחה לתפוס את ראיין היפה עד כבגד בה עם ויקטוריה ההגונה ורק אותה, "וויט טראש" או הרומן עם קול שהיה כ"כ יפה והסיצנה שלה בוכה בגשם מחוץ לביתו הייתה פשוט שוברת לב שלא לדבר עם הסיפור עם דייויד ודרך אגב נינה הייתה במרכזו של פרק שלם בצח"מ שיוחד רק לה!!! בזמן שהייתה בכלא ושחזרה את כל אשר עברה עם דייויד ובמשך 45 דק' הראתה לבנות בכל העולם איך להזהר מנוכלים. וג'ק, היה פשוט יפה תואר, מצחיק משעשע והרסני כמו הדמות שפיטר מנסה להכינס אליה, הרומן עם ג'ל אשת אביו או הרומן עם גייל שהייתה מנהלת המקום בו הוא עשה עבודות שרות אחרי שהשתחרר מהכלא שם ישב על שירה בג'ל. המרדף אחרי ניקי והסצנה שלהם מתעלסים בנהר... ולדעתי הדמות הכי יפה שביפים הייתה קסנדרה רולינס שהייתה יפה עד כאב!!! והזוג הכי מרענן היה פול ולורן , בכלל לורן ה\מדהימה, אבל כאשר היא פרנסה תמונות ערום של פול בפליי גירל זה היה השיא (של יחסהם ושל פול בתור שובר לבבות) עוד דמות שאהבתי הייתה קאסי אחותה של ניקי שכולם רדפו אחריה או בכלל אחיו של ויקטור מאט נדמה לי שמו שהיה מאוהב באשלי (לאיפה הוא נעלם באמת) והגדול מכולם, קולנול דגלאס אוסטין האחד והיחיד...

taish

New member
אתה אוצר בלום! ../images/Emo45.gif

תודה רבה על הסיכומים. חלק מהעלילות שהזכרת לא הכרתי מן הסתם, אז אני שמחה על "השלמת הפערים" המהירה שהעברת אותי
. לגבי קסנדרה, אתה בהחלט לא היחיד שחושב שהיא הדמות הכי יפה שחלפה אי פעם בצח"מ (ובכלל, שווה לך לקרוא קצת באותו שרשור שנתתי לינק אליו - יש בו דברים מעניינים
), ולגבי לורן ופול - לא צפיתי בסדרה בתקופת הרומן שלהם. אז פול היה פעם שובר לבבות והופיע בעירום בפליי-גירל?
אם לא הייתי רואה תמונה שלו חשוף חזה מתקופה טובה יותר שלו בספר צח"מ של אור, לא הייתי מאמינה לך
. ולגבי דגלאס "קשישא" אוסטין - אתה רציני?!

דגלאס

דגלאס "OLD MAN" כפי שויקטור היה קורא לו היה פר הרבעה לא קטן עם חוכמת חיים גדולה מאוד שכולם נעזרו בו ונסמכו עליו, הוא זה שהציל את ויקטור מאיב המזכירה (אמא של קול) הוא זה ששכנע את ג'וליה לתת גט לויקטור הוא זה שפישר בין ויקטור לאחיו במאבקים הרבים בניהם והכי חשוב הוא היה מאוהב קשות בניקי וכאשר היא קבלה גט מויקטור אחרי שהלך לחיות עם אשלי הוא פנה אליה והציע לה אהבה אך היא דחתה אותו בנימוס ואמרה לו שהוא ידיד יקר ואיש מקסים אך לא מאהב ודיי היה לראות את העצב שעל פניו באותם רגעים... (דגלאס הוא זה שהיה עם ויקטור במועדון החשפנות שם הכיר את ניקי והוא זה ששם את עיניו עליה לראשונה) הקולנול עטור הגברות עומד מחוץ לחווה, הולך בוכה אחרי שניקי דחתה אותו ולא הרבה זמן לאחר מכן עזב את הסדרה... פול? הוא היה כוסון הסדרה הבלתי מעורער כולן רצו אותו ניקי (היה להם רומן) , קסנדרה, ברטני, לורן ומי לא?! אני זוכר שקארל שהיה מפקד במשטרה ראה את התמונה של פול על הלוח בתחנה כאשר פלסטר מכס את מכבושו והוא קרע את התמונה בזעם ואז מרי שכנע את בנה להפרד מאשתו הזנזונת שאותה לא סבלה ולגבי קסנדרה, הפרקים בהם הייתה קשורה לכסא ע"י הנוכל הזה קלינט רדיסון נדמה לי כאשר אקדח מוצמד בקרח מולה וברגע שקרח נמס הייתה יריה ובשניה האחרונה פול הציל אותה, אלו רגעים אלו היו, על איזה 5 פרקים מתחו את זה והיה מרתק ואני ואחותי ואימי ואף אבי היינו מצודים למרקע לאיזה שבוע

taish

New member
הו, הנוסטלגיה... ../images/Emo9.gif

דגלאס תמיד היה עבורי החבר הטוב של ויקטור ותו לא. הוא היה סתם איזה מישהו שהתגורר יחד עם ויקטור, ואף פעם לא הבנתי מה הוא עושה שם ומי צריך אותו בכלל. עכשיו למדתי בזכותך שבעבר הרחוק היו לו מיני-עלילות משלו והיו תקופות שבהן אכן הייתה משמעות לקיום שלו בסדרה. אני חייבת להתוודות שעכשיו כשאנחנו מדברים על זה, פתאום יש לי צביטה בלב ותחושת געגועים אל הקשיש החביב הזה. די התרגלתי בעבר לכך שהוא תמיד היה שם ברקע. הוא קצת כמו "נינה" שכזה - זה נוח מאוד שהוא נמצא שם. כרגיל, אנחנו יודעים להעריך דברים רק כשהם אינם
.

nimix

New member
היי אני נזכר..

היי גם אני חושב שקסנדרה רולינס הייתה באמת עם יופי מיוחד ואגב - תקן אותי אם אני טועה , אבל את הקטע של קסנדרה קשורה לכיסא כאשר היה אקדח מונח על קרח יבש (וואי אני לא מאמין שאני זוכר את זה..) אז מי שהציל אותה ,לפי מה שאני זוכר, זה דווקא היה ויקטור ניומן הדגול .. או הגדול , שאם איני טועה הוא יצא איתה בזמנו אני כמעט בטוח שאני צודק....GEEZE הלוואי והיה לי את אותו פרק... :)

nimix

New member
קסנדרה רולינס - הסיפור האמיתי ../images/Emo70.gif

היו זמנים בהם חייו של פול היו סוערים ומסעירים בזכות אישה אחת אמביציונית וחסרת מעצורים. קסנדרה הול נראתה בג'נואה סיטי בין השנים 1988-1991 והיתה מעורבת בעלילה מתמשכת שכללה בגידות, שקרים, רצח, תחבולות וכמובן - קרח יבש. השנה היתה 1988 כאשר קסנדרה הול הכירה את פול וויליאמס בתערוכת אומנות. כאשר פול גילה כי היא מעצבת פנים, הוא שכר את שירותיה כדי לעצב את משרדו. לאחר שהשלימה את עבודתה, פול ביקש מקסנדרה לעצב עבורו גם את דירתו. לא עבר זמן רב עד שהשניים החלו לנהל רומן. מרי התנגדה ליחסים בין קסנדרה ובנה (עוד לא נולדה האישה המתאימה לו מבחינתה) אך קסנדרה שבתה את לבו של פול וזה הציע לה נישואין. באותה תקופה, היה לפול חבר בשם ג'ורג רולינס. ערב אחד, הזמין ג'ורג את פול לארוחת ערב בביתו כדי שזה יכיר את אשתו - קסנדרה. הגילוי המרעיש הגיע לאחר שמרי כבר התרגלה לקסנדרה והסכימה לקבל אותה. ג'ורג דאג לפול ובעיקר לחייו האישיים, והחליט למצוא עבורו אישה מתאימה. הוא לא היה צריך לחפש רחוק, שכן אחייניתו בריטני היתה מאוד מעוניינת באדון וויליאמס הצעיר. קסנדרה התנגדה לשידוך, וגם ג'ק אבוט נכנס לתמונה וגילה עניין בבריטני, שהיתה במקרה גם האחראית לבדיקת רישומי מס ההכנסה של ז'בו. ככל שעבר הזמן, החל ג'ורג לשתף את פול בחששותיו כי אשתו עומדת לעזוב אותו לטובת גבר צעיר יותר. הוא חשב שאולי תינוק ישנה את דעתה ושאל את פול אם יסכים להיות תורם הזרע, אך זה סרב. מניעיה של קסנדרה בנישואים לג'ורג' לא היו טהורים ובריטני חשדה בה לאורך זמן כי היא מעוניינת רק בכסף. קסנדרה התעקשה בפני פול שהיא אוהבת אותו ומוכנה להתגרש מג'ורג' עבורו. כשגילתה את כוונותיה לג'ורג' הוא קיבל התקף לב והתמוטט. פול ריחם עליו והציע לקסנדרה לחכות עם הבקשה עד שג'ורג' יחלים. פול לא ידע שהרופאים אמרו לג'ורג' כי הוא חולה במחלה סופנית וימיו ספורים. היה זה בערך באותו זמן שבו שכר ג'ורג' משרד בצידו האחר של הרחוב בו עבד פול. יום אחד, בזמן שהתבונן בחלונו, נדהם ג'ורג לראות את קסנדרה ופול מתחבקים. ג'ורג' החליט לנקום, הרס את הנצרה באקדחו וביקש מפול לקחת זאת לתיקון. או אז, כתב ג'ורג' מכתב המצהיר כי פול היה מעורב במעילה, ויצר חשבוניות מזוייפות לפיהן פול גבה ממנו סכומי כסף מופרזים עבור עבודות שביצע בשבילו. בהמשך הוא אף ביים ויכוח עם פול כאשר ידע כי ויקטור ניומן ישמע אותו. לאחר שפול החזיר את האקדח מן התיקון בריטני מצאה את דודה מת. במהלך חקירת מותו של ג'ורג', היה ברור כי לקסנדרה היה חלק בתוכנית. פול ידע שאם המשטרה תגלה שהוא ניהל רומן עם קסנדרה הוא יורשע, אך מה שהוא לא ידע זה שקסנדרה ניהלה רומן עם גבר נוסף - אדריאן האנטר. לאחר שהתפרסם תיאור של אדם הדומה לפול שנראה קובר את האקדח באמצעותו נרצח ג'ורג' - פול הובא למעצר. קסנדרה שחררה את פול בערבות והזהירה אותו כי הם לא יכולים להיראות יחד. לאחר מכן, האדם שתיקן את האקדח אמר לפול שמישהו "טיפל" באקדח לפני כן. בינתיים, ויקטור, קארל (אביו של פול) ובריטני החלו לחשוד בקסנדרה שהעמידה פני אלמנה מתאבלת. ויקטור אף הצליח להוכיח את כוונותיה האמיתיות של קסנדרה לאחר שהצליח לפתות אותה. במהלך כל התקופה ההיא, קסנדה נפגשה עם אדריאן בסודיות. אדריאן ניסה שוב ושוב לשכנע אותה לעזוב את העיר איתו, אך קסנדרה רצתה להישאר עד שפול יורשע קסנדרה עלתה על דוכן העדים במשפט של פול והודתה כי ניהלה רומן עם הנאשם. כאשר היה נראה כי פול עומד להיות מורשע ברצח הוא החליט, בעזרת אביו, לזייף את מותו. בזמן שקסנדרה היתה משוכנעת שפול מת הוא החל לפעול בחשאיות כדי למצוא את הרוצח האמיתי. רשומות טלפון הובילו את פול אל אדריאן, ולאחר מכן אל מסמכים שהיו בביתו של אדריאן שהעידו על קשריו עם ג'ורג'. בית המשפט ראה ב"התאבדות" של פול כהודאה באשמה וסגר את התיק. קסנדרה חשבה שהיא חופשייה ונסעה לברמודה עם אדריאן, כשהיא אינה יודעת שפול וקארל בעקבותיה. לקראת סוף השנה קארל ניסה לשכנע את המשטרה לפתוח מחדש את תיק הרצח של ג'ורג'. הוא הראה לשוטרים תמונה של קסנדרה עונדת עגילים זהים לאלו שנגנבו בליל הרצח של ג'ורג', אך הדבר לא עזר לפתיחה מחודשת של התיק. פול הבין כי הדרך היחידה מבחינתו היא לגרום לקסנדרה להודות באשמה. סוף סיפור פול וקארל עינו את קסנדרה באמצעות התחזות של פול לרוח רפאים והופעה שלו במיטתה בברמודה. קסנדרה מיהרה לשוב לג'נואה סיטי ושם הודתה כי בלילה בו ג'ורג' נרצח מישהו הימם אותה. לאחר שהתעוררה, מצאה אקדח בידיה ובעלה היה מת. לצד ההודאה של קסנדרה גילה פול כי אדריאן הוא בעצם רוצח שכיר. פול וויקטור הבינו כי אדריאן הוא הרוצח, וויקטור מיהר לביתה של קאסנדרה, שם אדריאן הספיק לסמם אותה בסם ששיתק את כל שריריה. בנוסף, אדריאן כיוון אקדח אליה ובו גוש קרח, כך שברגע שיימס - תיפלט יריה. לאחר שאדריאן חזר לביתה של קסנדרה, הוא מצא גופה בשלולית דם, אך לא הבחין כי היא זזה. הוא ירה כמה כדורים לעבר הגופה לפני שהבין כי הם כדורי סרק והדם בכלל מזוייף. ויקטור וקארל יצאו ממחבואם ואדריאן הובא למעצר. למרות כל הצער שהיא גרמה לו, פול לא הצליח להתגבר אל קסנדרה אך היא דווקא התאהבה בויקטור! כשויקטור הודיע כי הוא לוקח את ויקי לפנימייה בשוויץ, קסנדרה רצתה להצטרף אך ויקטור אמר לה שהוא לא מעוניין בה.. בהמשך, קסנדרה שמה את עיניה על בראד קארלטון והציעה לו משרה בחברת Ra-Tech. היא שכנעה את בראד לנסוע איתה לטיול לאספן, שם סיממה אותו, הטיסה אותו ללאס וגאס והשניים התחתנו. בראד חזר לג'נואה סיטי כגבר נשוי והפך למנהל של Ra-Tech אך סיים את נישואיו לקסנדרה כשהבין מה עשתה. פול שוב חזר אל חייה של קסנדרה, אך ביום שבו מיהרה לפגוש אותו לאחר שחתמה על מסמכי הגירושין שלה היא נדרסה ע"י משאית ומתה.

nimix

New member
ועוד אחת..

אגב חבל שאי אפשר להעלות כמה תמונות בבת אחת .. או שיש אפשרות כזאת?? התמונה הקודמת זה פול , קסנדרה וג'ורג' רולינס כמובן.. למי שזוכר אותו

יפה...

זה מהאתר של שחר, כן? לא עבודה שלך
בכל מקרה לא קראתי את הסיכום עכשיו כי אין לי כוח רק רציתי להעיר שאכן ויקטור היה זה שהציל את קסנדרה בשניה האחרונה ולא פול, וככה נולד גם הרומן שלהם...

Dawn12

New member
מעניין מאיפה זה מוכר לי...

ומה עם "כל הזכויות השמורות ל..."?

אתה יודע מה

אני ממש בספק כרגע, כי אני יודע שפול ואבא שלו קארל עסקו במקרה אבל באמת זה אפשרי שויקטור היה זה שהספיק להציל אותה ראשון, הם יצאו תקופה קצרה בין הרומן שלה עם פול ולפני שהתחתנה עם בראד

למעלה