Guy K

New member
אוף צפניה אתה כל כך שלילי

אבל האמת היא שגם אני לא ממש אשמח לראות את טיילור שוב
ממש לא אכפת לי שתשאר מתה, העיקר שברוק תוכל להפסיק לרדוף אחרי גברים כל היום.

לינה18

New member
גם אני נורא לא רוצה

שטיילור תחזור. והסיבות ברורות מאליהן. אז פליז שזה לא יקרה!

girlontop

New member
גם ישו אמור לחזור לחיים בסוף, לא?

ואולי אם טיילור תחזור ברוק תפסיק להיות דודה משעממת שלא עושה כלום.

אני לא מאמין

שאני מתייחס להאנטר טיילו באותו משפט עם ישו...
הנקודה שלי די פשוטה - היא מיצתה את עצמה לחלוטין בסדרה, מה עוד יכול לקרות לה? תאומות היא כבר ילדה, להיחטף היא כבר נחטפה, להתחתן היא כבר התחתנה, רומן עם האבא של הבעל היא כמעט ניהלה, יריבה רצינית הייתה לה. הדבר היחידי שיכול לעורר איכשהו עניין זה פיצול אישיות.

sashkashurik

New member
וגם זה כבר היה לה! ../images/Emo3.gif

זוכר איך היא פעם התנהגה כמו בת טיפש עשרה?

girlontop

New member
אוי, באמת

איזה מין טיעון זה "קרה לה כבר הכל ולכן היא לא צריכה לחזור"? במצב כזה כמעט כל דמות מרכזית ותיקה באופרת סבון צריכה להגיד יפה שלום ולרדת מהבמה. למרלנה בימי חיינו לא קרו אין ספור נסים ונפלאות? לניקי ניומן של צח"מ לא היו חיים עמוסים? ומה עם ברוק שלנו? היא כבר עשתה את כל הגברים בסדרה, ילדה בת לבעל של הבת שלה, סבלה מסכיזופרניה ורבה עם כל העולם ואשתו (בעיקר עם אשתו
), ועדיין אף אחד לא חושב להיפטר ממנה, למרות שגם היא כבר לא ממש מעניינת. טיילור צריכה לחזור רק בתנאי שיכתבו לה עלילות מעניינות ולא עקרת הבית חסרת החיים שהיא היתה בשנים האחרונות שלה בסדרה.

לינה18

New member
אבל רגע-למה

שמורגן תציל את חייה של טיילור? ואיך הם יסבירו את זה שטיילור לא חזרה עד עכשיו?

לינה18

New member
וואו! איזה חדשות מצויינות! כבר מזמן

רציתי שיחזירו אותה. דווקא לדעתי כדאי להפוך אותה ליריבה של ברוק, שהרי מעולם לא היתה לשתי אלה היזדמנות לריב כשמורגן היתה בסידרה.

../images/Emo188.gifah ha!

Watch out folks cuz red head is back! and don't say "what a big surprise!" - we've warned you forever to behave yourselves. Now it's time to finish the job - kill Brooke and Stephanie!

Shiri from the block

Active member
תהרגו את ברוק וסטפני ואני אהרוג אותכן../images/Emo3.gif וכן, זה איום../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

sashkashurik

New member
אנשים, אתם לא קוראים את הספוילרים

הבאמת חשובים!
Bridget returns the favor by setting Nick up on a blind date of his own - with an orangutan named Sasha!

girlontop

New member
../images/Emo6.gif את זה בהחלט פספסתי!

סשה, סחתיין על תפקיד האורח! למה לא סיפרת שאת חופשת הכריסמס בילית על הסט של CBS?

NOA N1

New member
גיא

אני מאד מקווה שאתה צודק וטיילור תחזור לסדרה. אני באמת מתגעגעת אליה

למעלה