girlontop

New member
ולי יש ../images/Emo58.gif ע נ ק !!!

רק לפני כמה ימים נזכרנו בה מאמללת את טיילור, רוחה שורה על הפורום באופן תמידי, היא מככבת באה"ב של יניב ועכשיו שרה בקסטון (מורגן) חוזרת ליפים והאמיצים! 4 במרץ, ארה"ב. הכינו את מקלטי הוידאו!

girlontop

New member
ועכשיו, כשנרגעתי, לפרשנויות:

קודם כל, מדובר בחדשות מצוינות לסדרה ומהלך נבון מצד בראדלי. הדמויות לאחרונה הפכו להיות נייטרליות ו"פרווה": אין רוע, אין ביצ'יות, אין תככים רציניים או בלאגנים וזו, רבותיי, אינה אופרת סבון! אנחנו רוצים לראות משוגעים מתרוצצים על המסך, הורסים אחד לשני את החיים ומשקרים כאילו אין מחר. מורגן מושלמת למלא את המשבצת הזאת. שנית, מהלך מפתיע ביותר. בניגוד לליהוקי עבר, הפעם לא היתה שמועה או חצי שמועה על החזרה של בקסטון לסדרה והחדשות הגיעו ישירות מ CBS. הפתעה גדולה ונעימה. שלישית, מה יהיה עם מורגן? אנחנו נפגוש אותה כשתיתקל ברידג' בבית קפה (גם הוא יושב באינסומניה?) - האם היא חוזרת למרר לו את החיים או שתמצא לה קורבן חדש? אני דווקא רוצה לראות אותה מנהלת רומן עם אריק, בכדי למרר לסטפני את החיים או מתחברת לדיקן ומתעללת בג'קי. יריבות בינה לבין ברוק בהחלט יכולה להיות מרתקת, כי ברוק אף פעם לא נתקלה בכזה סוג של איום. יש הרבה מאוד אופציות לשלב את מורגן בעלילות ואני מחזיקה אצבעות שהוא לא יפשל עם החזרה שלה. מה לדעתכם יהיה הצעד הבא של מורגן המהממת?

girlontop

New member
../images/Emo163.gif אני סתומה

בית קפה, איפה בית קפה - רידג' יפגוש אותה בקפה רוס השווה. ידעתי שאין מצב לראות אותו באינסומניה עם כל הילדודס

girlontop

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מנחשת שאת מתכוונת לרידג', נכון? וההצעה לת'ורן לחזור לפורסטר? אל תדאגי, כמו שאני "מכירה" את רידג', הכל אינטרסים והכל מחושב לטובתו - לא טוב לב ולא נעליים.

לינה18

New member
לטלי-לא ניראה לי

מציאותי שאריק יעיף מבט שני לעבר מורגן אחרי מה שהיא עשתה לריג', שלא לדבר על רומן. ואלו בקשר לדיקן-אז לדעתי זה דווקא אפשרי, בהתחשב בזה שדיקן לא מכיר אותה.

girlontop

New member
זאת אופרת סבון, הכל אפשרי

מה גם שאריק אוהב את השאריות של הבן שלו

Guy K

New member
איזה ספוילר נהדר

עכשיו בואו נקווה שהקאמבק המדובר לא ייגמר במפח נפש כמו שלל הקאמבקים של שילה. ואם אתם שואלים אותו, הקאמבק הזה נועד רק כדי לפתוח את הדלת לקאמבק חשוב בהרבה - הקאמבק של טיילור. השמועות ממשיכות לבצבץ בכל חור אבל גם מצד האנטר וגם מצד ההפקה אין שום אישור להן. היחסים של האנטר והפקת הסדרה השתפרו משמעותית - אם לפני שנתיים ההפקה איימה על האנטר בתביעה על שמכרה פריטים מהסדרה באתר שלה, והאנטר מצדה לכלכה על הפקת הסדרה בכל מקום אפשרי, היום היחסים ביניהם הם נופת צופים - ולכולנו זכור הביקור של טיילור כרוח שלווה באינספור דיונים שעוד לא נגמרו בפורומים. אם אתם שואלים אותי, כל מטרת הקאמבק של בקסטון היא כדי לחשוף שלמרות שטיילור נורתה על ידי שילה - היא הצליחה להציל את חייה והניחה בארון המתים הפתוח אישה שדומה לטיילור שתי טיפות מים.

girlontop

New member
האמת שחשבתי על זה

אבל אחרי שפתחתי את הפה לשטן (בראדלי?) כל כך הרבה פעמים וטעיתי בהערכות שלי ("סטפני עוברת לספקטרה!"), העדפתי לשתוק הפעם. תאמינו או לא, השנה הנוראית האחרונה בסדרה עשתה לי געגועים עזים לטיילור ואני מעדיפה סצינות שלה עושה פרצופים קדושים לברוק מאשר עוד זמן מסך לקייטלין וחבריה. אם מורגן תכניס את טיילור בדלת האחורית לסדרה אני אשמח מאוד. השאלה הגדולה היא במי רידג' יבחר הפעם?

לינה18

New member
לרונית-זה לא כולל אותי-אני לא

היתגעגעתי. ואני בטוחה שזה כולל גם אותך-נכון?

SoldieRonit

New member
תראי אם כבר לסבול,אז אני מעדיפה

לסבול קטעים משפחתים מלוקקים ודביקים

taylor18

New member
../images/Emo5.gifמה לעזאזל הקשר פקצה ??????????

אין לכם מה לרדת על טיילור אז התחלתם להמציא ?????????? קדושה , וואו בסדר אז היא לא שכבה עם כל אחד שראתה ולא שיקרה כמו כל שחקן אחר..היא פסיכולוגית מתוקה יפה מוכשרת מהממת שלא עשתה כל כך רע אז אתם שונאים אותה? תשנאו..תחשבו מה שאתם רוצים אבל דייייי כבר להמציא שטויות עליה ולכתוב...נמאס כבר "ברוקי ברוקי.." ועל טיילור פקצה? אם כבר מישהי פקצה בסדרה זאת אמבר..וגם זה לא כל כך.. מספיק לרדת על טיילור בבקשה אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שתחזור

NOA N1

New member
זה לא הגיוני

עד כמה שאני מתה שהיא תחזור זה פשוט לא הגיוני, הרי טילור מתה כבר בבית חולים איך איך בדיוק היא ניצלה?? אלא עם כן שילה ירתה בכפילה של טילור וטילור בכלל לא נורתה. זה דפוק אבל לא אכפת לי אני יקבל הכל רק שתחזור!!

למעלה