• פותח הנושא BATF
  • פורסם בתאריך

BATF

New member
../images/Emo58.gif

עד שקלטתי שאני צריכה לסמם את ספוילר כבר הנמחקו לי שתי הודעות :p. 1- שמתם לב שמולי זאת הילדה שההורים שלה נרצחו בתחילת העונה הראשונה? 2- לבת דודה של מייקה ולפיטר יש את אותו כח? 3- בעונה הראשונה מופיע הרבה הסימן של הS עם הקווים, הרבה יותר מבעונה השנייה. בעונה השנייה זה מסמל שהם הולכים למות.. גם בשניה? בגלל הפיצוץ?

rawsh

New member
לא../images/Emo58.gif

למוניקה (בת הדודה של מייקה) ולפיטר אין את אותו הכוח. הכוח של פיטר זה ספיגת כוחות-על. הכוח של מוניקה זה סתם "זיכרון-שרירים" שמאפשר לה לחזור רפלקסיבית על תנועות שהיא רואה אחרים עושים. זה לא גורם לה לאמץ כוחות ויכולות שאין לה. אם היא תסתכל על נייתן עף היא לא תוכל בעצמה לעוף. כנ"ל לגבי שאר כוחות העל. היא סתם יודעת לחקות תזוזות גוף.

../images/Emo221.gif1- בטח. ../images/Emo58.gif

הרי איך מאט והיא מכירים, אם לא משם?
ובקשר ל3, ההליקס [הS עם הקווים] ממש לא מסמל שהם הולכים למות
.

BATF

New member
הם הכירו כשהיא הייתה צריכה לאתר את סיילר בסוף

העונה הראשונה לא? לא היה בניהם קשר במהלך העונה הראשונה... ( זה לפחות מה שאני זוכרת..) 3- לא? אז למה כל מי שקיבל את התמונה שלו עם הסמל הבין שהוא הולך למות ( אבא של הירו, אמא של פיטר, ועוד כמה שאני לא זוכרת)

LeAnnDylan

Well-known member
בקשר למולי ומאט

באחד הפרקים הראשונים (או הראשון או השני) רואים שמאט מגלה את היכולת שלו בפעם הראשונה כשהוא שומע את מולי שמתחבאת באחד הארונות בביתה ומבקשת עזרה. משם הם מכירים.

BATF

New member
אז רגע,

למה היה נמצאת איתו? זה נאמר או לא?

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

את מתכוונת למה היא נמצאת איתו בעונה השניה? בעיקרון בפרק הראשון של העונה הראשונה רואים שסיילר הרג את שני ההורים שלה, אני מניחה שאז ה'חברה' לקחה את מולי תחת חסותה והשתמשה בה לצרכיה (מערכת הווקר אם זכור לך התגלת לבסוף כילדה קטנה בת 9) בפרק שבו מאט ובנט מחליטים לחדור לחברה ולהרוס את 'טרקינג סיסטם' הם הורגים בדרך את ת'ומפסון שאני מניחה שהיה אחראי עליה. ואז מאט ומוהינדר (שהרגיש אחראי עליה כיוון שהנוגדנים שבדם שלו הצילו אותה) החליטו לגדל אותה יחד

rawsh

New member
היא מעריצה אותו גם../images/Emo58.gif

לא רק בגלל שהוא חילץ אותה ממקום המחבוא שלה בבית והרגיע אותה שסיילר הסתלק, אלא גם כי הוא הבריח את סיילר בפרק שאח"כ, כשסיילר בא לחפש אותה בתחנת המשטרה.

BATF

New member
אוי גם לגבי זה רציתי לשאול

בפרק שהוא מנסה לתפוס אותה בתחנה לסיילר היו כוחות חזקים שהוא לא השתמש בניהם אח"כ ( כמו: לגרום למישו לעשות מה שהוא רוצה, לקום לחיים) פאק בתסריט? ואיך ולמי שזוכר טוב. הוא העלה את אמא של מולי לגובה שתיארו כ : "מש שרק שלושה גברים חסונים היו יכולים לעשות" ועוד שיפד אותה בסכו"ם למנהם. במה הוא התשמש כדיי לעשות את זה?

LeAnnDylan

Well-known member
בפרק השני?

לא היו לו את הכוחות האלה ("לגרום למישו לעשות מה שהוא רוצה")

rawsh

New member
הוא כמעט הכריח את אודרי לירות בעצמה, אבל

אבל כמו שאמרת למעלה, זה היה טלקינזיס (הזזת חפצים בכוח המחשבה)... היכולת שהוא גנב מבריאן דייויס, הקורבן הראשון שלו. הוא לא השתלט על אודרי או משהו, אלא סתם "תפס" לה את היד והזיז אותה בכוח המחשבה. למרבה המזל, מאט הפריע לו לפני שהוא גרם לה לסחוט את ההדק. הטלקינזיס מסביר גם איך הוא קם באותו הקטע ישר אחרי שמאט יורה בו. הוא דחף את הכדורים אחורה, שזה דבר שהוא עושה אח"כ בהרבה הזדמנויות... כשמר בנט יורה עליו בבית הבנטים, כשמוהינדר מחזיק אותו קשור לכיסא ויורה בו, וגם בפרק הסיום כשהוא מפנה את הקליעים המרובים של מאט בחזרה אליו.

rawsh

New member
ולכן

הוא לא נפגע מהכדורים (בפרק 2 וגם בפרק 13 נדמה לי, בבית משפחת בנט) אלא רק נפל אחורה מההדף. מה שכן, זה לא מסביר איך הוא קם והתעופף אז כלפי מעלה בתחנת המשטרה וככה ברח ממאט. טלקינזיס יכול לעזור לך לדחוף גם את עצמך כלפי מעלה בעוצמה? אם כן, אז כבר יש לסיילר סוג של יכולת תעופה... לפחות חלקית, עד שהוא מאבד תנופה ומתחיל ליפול בחזרה למטה.

Slow Cheetah

New member
זה מין ריחוף מוזר.

בגלל זה שהוא רצח את דייל לא היו צעדים (דייל זו זאתי עם השמיעת-על). הוא מין דוחף את עצמו באוויר

LeAnnDylan

Well-known member
וואי הזכרת לי שאודרי סקס בטירוף!!../images/Emo99.gif|ריר|

Slow Cheetah

New member
אודרי היא סתם ליטל ביטצ'../images/Emo3.gif

פיטר למשל הוא לא סקס
בעיניי לקרוא למישהו סקס זה פוגע

למעלה