• פותח הנושא BATF
  • פורסם בתאריך

LeAnnDylan

Well-known member
פיטר יכול לחלום להיות סקס

ואמרתי לך כבר מה דעתך מעניינת לי
אודרי סקס!!!!11

Slow Cheetah

New member
אוו, היא מעניינת לך את הלב? ../images/Emo3.gif

טוב, אז אודרי היא סקס, מה אכפת לי?
ופיטר

../images/Emo221.gifעזבו את זה, אני עדיין לא מבינה איך

הוא חיי אחרי שהוא ופיטר נפלו בפרק 9.. הרי לפי מה שהם אמרו זה מוות בטוח, לא?

../images/Emo221.gifבין היתר, הוא מסמן שהם הולכים למות.

אבל זה לא המשמעות העיקרית שלו..

Cloud Strief

New member
השאלה הגדולה היא ../images/Emo58.gif

מה ניסית לעשות עם ההודעה הזאת? זה שאלות או סתם משהו לציון 1.כן (אתה עושה סקר?) 2. לא 3. עוד לא ראית את כל העונה השניה ודווקא הוא מופיע די הרבה

יהלושש1

New member
באמת ההליקס מופיע המון בעונה הראשונה!

ראיתי היום ואתמול את פהרקים הראשונים וזה מופיע במלא מקומות שאני בטוחה שמי שלא ראה את זה שוב אחרי שנגמרה העונה לא שם לב. לפחות אני לא
בכל מקרה זה מופיד בפרק השני נגיד, כשמאט מוצא את מולי, אז בבריכה בחצר של הבית יש צינור בצורת S ומצופים שם הקווים. ופרק 4 על הספר של קלייר זה מסומן באדום.. כשהיא מוציאה מהלוקר רואים את זה (אני לא ממש יודעת איך להסביר איפה
נכון כשהספר סגור אז יש את הקצוות של הדפים? אז שמה. טוב לא ממש הצלחתי להסביר אבל אני מקווה שהבנתם
) בעיקרון גם בפרק השני כשפיטר מצייר את העתיד בפעם הראשונה א זה מופיע בפינה של הדף וכשמוהינדר מסתכל על המחקר של אבא שלו אז יש את הסימן בגיבריש הזה, כאילו מהרווחים. אבל לשני האחרונים בטח שמתם לב
איזה כיף זה לראות את העונה הראשונה שוב

Slow Cheetah

New member
גם את ראית את זה בברכה? ../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שאני סתם מדמיינת
בערך בכל מקום יש שם את ההליקס

יהלושש1

New member
יש במלא מקומות. אבל באלה לא שמתי לב שיש ../images/Emo3.gif

על איזה ברכה את מדברת?

guss66

New member
הלקיס

עוד מקום שבואו הוא מופיע:כשהירו מגיע לעתיד בפעם הראשונה(לניו יורק ביום הפיצוץ), כשהוא נמצא בדירה של אייזק, היא מלאה בציורים של ה 'הלקיס'.

A CharmedOne

New member
../images/Emo207.gif על סוף פרק 6

זה רק אני, או שכולם ראו שבסצנה האחרונה (בעתיד) רואים את הפוסטרים של אווניו קיו, היירספריי, והכי חשוב - וויקד

למעלה