F o l k l o r e
New member
../images/Emo58.gif X פקטור 108
קודם כל, אני מאוהב. קסי היא אשתי לעתיד. אתם עוד תראו. - הבית של סיימון מגניב ביותר. וגם של שרון. של לואי פחות, גם לא ממש הראו אותו. - שמו מוסיקה משיר החתימה שלי ברקע. סתם שתדעו. - הבחירות - שרון - הייתי מחליף את טאבי באנדי בשניה. אני לא מבין איך היא לא העבירה את אנדי. רוברטה שרה טוב מאוד, אבל לא ממש הראו ממנה הרבה. וקסי
. מושלמת. לואי - העיף בדיוק את אלה שאני הייתי מעיף. זמרי האופרה מעולים, אבל אני לא חושב שהם יגיעו רחוק מידי. האמא-בת-דודה נשמעות טוב, אבל כמעט לא שמעו אותן בסולואים, אז קשה לדעת. 2togo יגיעו הכי רחוק מהקבוצות לדעתי. סיימון - אני מאוד אוהב את סטיב, ואפילו רואטה מעוררת סימפטיה כשהיא מנסה לשלוט בעצמה. בין וריטי ללויד אני הייתי הולך עם לויד, אבל יש לסיימון קצת יותר נסיון מלי, אז נראה.
קודם כל, אני מאוהב. קסי היא אשתי לעתיד. אתם עוד תראו. - הבית של סיימון מגניב ביותר. וגם של שרון. של לואי פחות, גם לא ממש הראו אותו. - שמו מוסיקה משיר החתימה שלי ברקע. סתם שתדעו. - הבחירות - שרון - הייתי מחליף את טאבי באנדי בשניה. אני לא מבין איך היא לא העבירה את אנדי. רוברטה שרה טוב מאוד, אבל לא ממש הראו ממנה הרבה. וקסי