X פקטור 108

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif X פקטור 108

קודם כל, אני מאוהב. קסי היא אשתי לעתיד. אתם עוד תראו. - הבית של סיימון מגניב ביותר. וגם של שרון. של לואי פחות, גם לא ממש הראו אותו. - שמו מוסיקה משיר החתימה שלי ברקע. סתם שתדעו. - הבחירות - שרון - הייתי מחליף את טאבי באנדי בשניה. אני לא מבין איך היא לא העבירה את אנדי. רוברטה שרה טוב מאוד, אבל לא ממש הראו ממנה הרבה. וקסי
. מושלמת. לואי - העיף בדיוק את אלה שאני הייתי מעיף. זמרי האופרה מעולים, אבל אני לא חושב שהם יגיעו רחוק מידי. האמא-בת-דודה נשמעות טוב, אבל כמעט לא שמעו אותן בסולואים, אז קשה לדעת. 2togo יגיעו הכי רחוק מהקבוצות לדעתי. סיימון - אני מאוד אוהב את סטיב, ואפילו רואטה מעוררת סימפטיה כשהיא מנסה לשלוט בעצמה. בין וריטי ללויד אני הייתי הולך עם לויד, אבל יש לסיימון קצת יותר נסיון מלי, אז נראה.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif לק"ס 308

מגניב שאלונזו זכה. מגיע לו, למרות הבדיחות המשומשות בפרק הזה. ריץ' ווס היה מאוד טוב לפי דעתי, וגם דייב מורדל. ואנחנו על המפה! אם רק נוכל לקדוח באלכסון..

maya567

New member
../images/Emo58.gif לקס 308

תוכנית הסיום היתה חביבה משהו, היה נראה שכולם יודעים את התוצאות, ואין בכלל מתח. חבל שווס קיבל מקום 4, וחבל שהפרון מקום 3. וחוץ מזה, ג'יי מוהר שוב היה הכי מצחיק.

Doji

New member
פרק 1x08 ../images/Emo58.gif

אני כלל לא מבין למה שרון ויתרה על אנדי לטובת טאבי. זאת היתה ההחלטה הכי מטופשת שמישהו החליט או יחליט בעונה הזאת. אנדי היה הפייבוריט שלי מהרגע הראשון באודישנים לנצח בתחרות ושרון לקחה במקומו את טאבי שאני לא סובל ואני לא מבין בכלל מה ההתלהבות ממנו, הוא אפילו לא שר טוב. היא גם לא ממש נתנה הסבר למה היא לא בחרה בו! פשוט אמרה לו שהיא אוהבת אותו, הוא לא בטופ 3 שלה והתחילה לבכות! לא מבין את זה.
סיימון בחר ברואטה (רק הפרק הבנתי שהשם שלה הוא לא "לורטה") המטורללת. לדעתי זה לא ישתלם והיא תעשה שטויות כבר בהופעה הראשונה שלה ולא תתמודד עם הלחץ. מוזר שהוא בחר בה.
וריטי מקסימה ואני מבין למה סיימון בחר בה בסוף, הקהל מאוד יאהב אותה גם אם היא תשיר רק "טוב מאוד" ולא "מעולה".
לאחר הדחתו הנפשעת של אנדי, G4 הם הפייבוריטים שלי לזכות בתחרות עכשיו. הם שונים מכל השאר וקשה לדעת איך הקהל "יאכל" אותם, אבל אני אופטימי.
לא מסכים עם מה שכתב פולקלור. 2togo לא כלכך טובים כדי להיות בפיינל 3 לדעתי. הם החוליה חלשה בקבוצה של לואי.
Shame on you, sharon Osbourne, shame on you!

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif 108

אני לא חושב שזה עניין של אם 2togo טובים מספיק או לא להיות בפיינל 3, אלא של כמה הקהל יאהב אותם. יש לך זוג חברים טובים, יש לך אחד מהם עיוור, יש לך את השניה שהוכיחה לכולם שהיא מסוגלת למרות הרושם הראשוני, אתה לא יכול לטעות. g4 אומנם גם מעוררי סימפטיה, אבל אני לא חושב שהם מסוגלים להיות יותר מידי ורסטיליים. זה נורא נחמד לשמוע שירי פופ-רוק בעיבוד של אופרה, אבל לזמן מסוים מאוד. הם יימאסו על הקהל מהר. עליי הם כבר נמאסו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
|ספוילר+ Xפקטור 108

פרק טוב. בחירות קצת מוזרות, שלכל אחד מהשופטים הייתה בחירה כאילו לא צפויה אבל למודי הנסיון שבינינו ראו את זה מקילומטרים. הבחירה של קסי המדהימה ורוברטה הטובה היו צפויות ביותר. ציפיתי שהבת 16 לא תיבחר ובין טאבי לאנדי הייתי בוחר באנדי בלי הרבה מחשבה. אבל טאבי הוא טיפוס יותר רוקיסטי ומסתדר יותר טוב עם הטעם של שרון בגברים. בסך הכל שלישייה חזקה מאוד ואני לא רואה אף אחד מהאחרים מתמודד איתם. הבחירה של G4 לא הכי ברורה. הקטע האופריסטי לא מתאים לתחרות הזו. מעניין לראות את ההופעה החיה הראשונה בשבת. הבחירה של two to go הייתה ברורה - הם השתפרו הרבה ונשמעים מאוד טוב יחד. אני הייתי מעביר את האפרו-אמריקאים על חשבון סיסטרז וייט' סול. ואת הקבוצה הנוספת על חשבון G4. אצל סיימון רוואטה וסטיב טובים. אני הייתי בוחר בלויד על פני וריטי. אבל אצל כל השלושה הגיעו ל-2 האחרונים, ותמיד אחד קיבל מחמאות (אנדי, אתה כזה חמוד. לויד הלך לך מעולה אתמול) והשני קיבל בראש (טאבי, אתה לא זוכר מילים. וריטי אמרת משהו על זה שאת מפחדת לאכזב אותי) ותמיד במן היפוך גורל זה שקיבל מחמאות הלך הביתה והשני נכנס לטופ 3.

maya567

New member
../images/Emo58.gif 108

מסכימה שהבחירות היו די צפויות. והיה גם איזה פאק קטן בעריכה בכל מה שקשור לווריטי. היא הרי היתה בטוחה בזה שסיימון ישלח אותה הביתה, ואפילו הסכימה עם גורל אכזר זה - אז כשהראו לפני היציאה לפרסומות שהיא אומרת "אני לא יודעת על מה הוא חשב" - מן הסתם הכוונה היא שהוא העביר אותה הלאה. ומהפיינל 9 לשרון יש את הסיכויים הכי טובים - גם קאסי וגם רוברטה. לסיימון יש סיכויים סבירים עם רואטה ה
, מה שמו סטיב ווריטי. וללואי יש סיכויים קלושים בלבד עם שניים לקחת. עד כמה שג'ונת'ן של ג'4 חתיך, הם לא יגיעו רחוק מדי. ולאחיות עם נשמה יש אולי קול ענק, אבל אין סיכוי.

../images/Emo58.gif

אוקי רואטה מלכה,והיא גם הראתה שהיא יכולה להראות נחמד +. שרון-עשית טעות טיפשית שזרקת את אנדי והעברת את הבלונדה רוברטה,כאילו רק אני לא ראוה בה משהו מיוחד? טאבי אני נטרלי נראה אותך בהופעות חיות. וירטי אני חושב שהיא תגיע רחוק היא יותר מידי רגישה אבל יש לה קול שעושה לי צמרמורת. סטיב סטיב,חיוך של מיליון דולר אם רק הוא היה קצת יותק בטוח שעצמו ,אני מאמין שיש לו סיוכי ענק ! ול"בנות עם הנשמה" אני חשוב שלואי עשה טעות,כמה שהן מדהימות באשייות וכאלה אחלה אבל יש להם קול של מקהלה בכנסייה הן שרות כזה מוזר , חבל שהוא ויתר על פוטשיין הם היו לפי דעתי אינסיק או בקסטריט ביוז הבאים היה להם קול טוב. קיסיי כזאתי מאמי ידעתי מהתחלה שהיא תכנס זה היה ברור. חבל על לויד אבל מה לעשות ואהבתי גם תשני אבל הוא לא הצליח. בקיצור התוכנית הזאת טובה,שרון גמלי היה עצוב בלב ששלחת את אנדי הביתה ... אמממ נראה מי יהיה הX פקטור

למעלה