WAS-TB

ESPN

New member
../images/Emo58.gifWAS-TB

וואו, מה זה הרעש הנוראי הזה?! רעמים? רוחות? חפצים מתעופפים? אה... לא, זה אוהדי הרדסקינס בישראל דופקים בבת אחת את הראש בקיר. איזה לוזרים, ג'יזס

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif ניו אינגלנד - שיקגו

יעל, נראה לי שאת יכולה כבר ללכת לישון. לא כוחות המשחק הזה... 21 - 0 לניו אינגלנד באמצע הרבע השני... מה זה? ציפיתי מהמשחק הזה להיות צמוד.

DEJ

New member
המשך הספוילר

כרגע, כל הליגה ביחד לא יכולה לניו אינגלנד. מה זה הדבר הזה? 27-0 (וגם זה רק בגלל שביטלו עוד ט"ד עכשיו לניו אינגלנד). אני הולך לישון. קשה לראות את שיקגו מתאוששים מזה.

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif ובהמשך...

33 - 0 במחצית
לא יאמן שאלה שתי קבוצות שמקומן בפלייאוף כמעט מובטח. זה יותר נראה כמו בויזי סטייט מול ניו מקסיקו סטייט או משהו כזה...

roniway1

New member
../images/Emo58.gif שיקגו - ניו אינגלנד

זה בהחלט מפתיע לגבי שיקגו. ושים לב שלא רק ששיקגו כמעט בטוחה בפליי אוף , היא עוד יכולה אפילו להיות אחת משתי הקבוצות עם המאזן הטוב ב - NFC. אם אתה זוכר , בפעם האחרונה שהם הגיעו לסופרבול לפני 4 שנים , הם סיימו במאזן 3-13 , וניו אורלינס גם קיבלה שבוע חופש עם 10 נצחונות בלבד. ב -AFC אפילו 12 נצחונות לפעמים לא מספיקים לשבוע חופש.

../images/Emo58.gif

לא יאומן אבל זה נראה כמו משחק של בויזי נגד אחת מנמושות ה-WAC כשטום בריידי בתפקיד קלן מור

noam621

New member
../images/Emo58.gif NE@CHI

בעקבות הניצחון הזה והניצחון שנה שעברה 59-0 (שד"א למי שזוכר לא משקף שכן הפטריוטס היו טובים בהרבה יותר מ59 נקודות מטנסי...) מישהו יכול להסביר לי למה בעצם הפטריוטס יכולים לשחק ככ יותר טוב בשלג מקבוצות אחרות? ואי אפשר להגיד ששיקגו לא יודעת מה זה שלג.. אז למה במשחקי שלג אצל קבוצות אחרות הכל נראה לאט יותר , הרבה פאמבולים וכמעט בלי משחק אוויר .. ורק אצל בריידי והפטריוטס העסקים כרגיל כאשר הוא זורק מעל 350 יארד ושני TD ובלי פאמבולים.

למעלה