Vampire Diaries Episode 8

עונה../images/Emo58.gif

נחלק את זה לדמויות: סטפן:יותר מדי צדיק.מה הקטע לא לשתות דם משקיות הדם(שכחתי איך קוראים לזה)? זה תרומות דם לא?הוא לא רוצח בשביל זה..ונכון שיש סיכוי שהוא לא יוכל להפסיק,אבל באמת שזה לא יהרוג אותו. לא הפתיע אותי כל כך שסטפן החליט להרוג את דיימן,הוא גרם מספיק "צרות" לו ולעיר.. מבחינה מסוימת אני מבינה אותו,למרות שזה לא מתחשב בעיני.. אבל זה ברור שדיימן לא ימות על הפרק ה-8.. דיימן:מתוחכם..אהבתי איך הוא הגן על השוטרת ויצא תמים. אבל למה הוא הביא לה את הוורבנה?הרי זה יכול להסגיר אותו ואת סטפן.. ולא נראה לי שממש אכפת לו מסטפן..להרוג אותו הוא יכול תמיד אבל לא יהיה לו אחרכך עם מי לריב
לקסי:אהבתי את דמות!מאוד שנונה וחמודה..חבל שדיימן רצח אותה,זה לא היה ממש הכרחי..אחרי הכול דיימן וסטפן לא היו החשודים. אלנה:הדמות שלה מתפתחת יפה מפרק לפרק.למרות שהיא על סף שבירה,היא מצליחה להתמודד! בוני:הכוחות שלה מוגזמים.לפחות הייתה מתחילה מקטן..להזיז דברים או לגלות את העתיד,אבל מה הקטע של הנוצות והאש? לסיכום פרק לא רע.מחכה בחוסר סובלנות להמשך!

קרניjack

New member
דעתי על הפרק../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

פשוט פרקים מצוינים שמרתקים אותי לכיסא, ובצורה הזאת זה קורה לעיתים דיי נדירות!
דיימן מבחינתי שבר כל שיא מירמור חדש שהיה לו עד כה, ולמרות שאני מאוד אוהבת את הדמות שלו הוא היה זדוני בצורה נבזית בפרק הזה. הוא פשוט לא יכל לקבל את העובדה שלקסי חזקה ממנו, שהיא יכולה לשלוט עליו, שאלנה וסטפן אוהבים אחד את השני (גם למרות כל הבעיות), ושהוא לא מצליח לקבל את הקריסטל שלו. פשוט בן אדם (סליחה, ערפ
) דיי ממורמר, או סדיסט שנהנה לשבש את חייהם של אחרים ואחריי זה לצפות בחיוך מהצד. ולגבי מה שכתבו כאן- כן, אני מאמינה שיש לו תוכנית כדי להיטעמי בחברה,אבל הוא יכל לעשות את זה בלי להרוג את לקסי, הוא רצה שתי ציפורים במכה אחת והשיג- מצוין מבחינתו. היה נחמד לי לראות את סטפן יותר משוחרר עם לקסי והשטויות שלה, ושיעשע אותי שהיא הזכירה לו שהוא השתכר והתערטל בפסל החירות או מה שזה לא היה. הדמות של לקסי הייתה ממש חמודה, משוחררת, שנונה וביצ'ית אבל בדרך הטובה וממש כאב לי לראות איך אחריי 350 שנה היא שופדה ועוד לעיני סטפן...ארג, דיימן הזה פשוט מנוול!
וכמו בכל פרק, אני אוהבת את אלנה והבחירות שלה, פשוט דמות אינטליגנטית ונבונה. קרוליין, שוב קרוליין המסכנה! משעשע שדיימן זורק עליה את "את רדודה וטיפשה", ונראה לי אם דיימן שוב יכנס לראש שלה היא תיכנס לדיכאון יותר עמוק...נראה לי הוא גם מצליח בקלות רבה משום שהיא כזאת. הופתעתי לראות אותה ואת מאט (המסכן לא פחות) שרויים במיסכנות ובאלכוהול ולבסוף נרדמים במיטה (אם לא נגלה שהיה שם יותר, אבל מאט גם צנוע כזה אז אין לדעת...). וכפרע על בוני!
זה קצת מוזר שהכניסו את כל עניין הכישוף לפרקים כזאת בעצם סידרת ערפדים (אבל אם יש ערפדים למה שבעצם לא יהיו מכשפות, לא?) אבל אני ממש אוהבת את הדמות שלה ועניין המכשפות. בסוף היא זאת תיהיה שתרסן את דיימן ותעשה סדר! והחיזיון שהיה לה....מחכה בקוצר רוח למה שיהיה בפרק הבא. נדמה לי שדיימן החזיר את ג'רמי למצב שהיה לפני שההורים של אלהם נהרגו, כביכול "לקח את כל הסבל" ואולי בעצם "מחק את כל הסבל והזמן" כשהוא היה תלמיד יציב יותר ובן אדם שאכפת לו יותר מעצמו. ולסיכום, דיי, פרק הבא לא רוצה שאף אחד יהרג ושיכניסו דמות שובבה כמו ויקי או לקסי

larisa125

New member
אהבתי במיוחד את הקטע../images/Emo58.gif

שבו לקסי לפתה לו את הגרון כשהוא שכב על המיטה והוא אמר בקול חנוק כזה i'm sorry
ואני חשבתי שלפי האישיות שלו הוא יתנפל עליה או משהו...

קרניjack

New member
פיתאום הוא נהפך לכלבלב

הכוח עניין של כוח. בעצם עניין של מוח, כי הוא הרג אותה בסוף

קרניjack

New member
יש בו הרבה חולשה לאלנה-קת'רין...

נראה לי הוא ימס מרוב כל התחושות געגוע-מירמור שבטח הפכו אותו לכזה..

Bartal j

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

ההרג דווקא מתבל את העלילה מבחינתי. כמה שפחות התחסדויות מבחינתי. יותר דם ורציחות ויותר אקשן = יותר כיף לי
(למזלי יש בשביל זה את דיימן) וייתכן שהיה לו מניע אחר להרוג את לקסי, אבל נראה לי שהוא הרג אותה כי היא הייתה הערפד השלישי היחידי בעיר שהוא יכל להרוג, סוג של ניצול זמן כושר, שהם לא הערפדים היחידים בעיר. לא נראה לי שהוא חיכה 350 להרוג אותה רק כי היא חזקה ממנו. אני לא חושבת שזה היה ממניע של אגו ומרמור. הוא פשוט היה צריך להקריב מישהו בשביל להיראות האדם שהכי לא יחשדו בו. הוא היה חיב להרוג ערפד כלשהוא, ולקסי הייתה הכי זמינה באיזור. תודות לו, השריף בטוחה "שהסכנה חלפה" ודיימן וסטפן יכולים לנשום לרווחה... (הוא אף פעם לא רצה להרוג את סטפן אחיו כי הוא אוהב אותו בפנים) אז היה צריך להקריב את לקסי, ולעשות זאת בדרך לא של כח אלא של מוח לשמור על יתרון ההפתעה)

Berethor

New member
../images/Emo58.gif לדעתי דיימון סתם backstabber

לא מספיק כל הבלגן שהוא עושה, עכשיו הוא גם רוצח ערפדים כדי למצוא חן בעני בני תמותה. בעיקרון דיימון לא היה שורד לילה אחד בחברה ערפדית, ומהר מאוד היה מוצא את עצמו מוצא להורג בפומבי. דיימון הוא האשם העיקרי בזה שהתחילו לחקור תרציחות, הוא גם רוצח המון אנשים וגם לא מסתיר תעובדה שערפד עשה את זה. ככה שאם מישהו ראוי לקבל מוות סופי זה הוא, למען 'טובת הכלל' כמובן.

קרניjack

New member
מה שרציתי לכתוב הוא שאני ממש מסכימה עם המשפט

האחרון
והחתימה שלך חדשה, נכון? לקוחה מאיפושהוא? (וקשורה בערפדים, מקווה).

Berethor

New member
חדשה פחות או יותר

כן היא 'לקוחה' וקשורה לערפדים, אם כי לא חייבת..

למעלה