אני לא חושבת שדיימן ../images/Emo58.gif
הוא הבחור הרע, הוא הורג כי זה מה שהוא ערפד. הוא בעל תשוקה לדם, נכון שקשה לא לשלוט ביצרים שלו ובהרבה מקרים הוא פשוט מתרגז והורג... הוא לא שולט ביצר שלו יותר מידי, הוא פשוט הורג, זה מה שהוא, ערפד שותה דם, הוא ציד. זה לא עניין של טוב או רע לדעתי, אלא פשוט מה שהוא. הוא ערפד, הם בני אדם והוא חי בקרבתם. הוא לא מושיע של אף אחד ובטח שלא אביר על סוס לבן. הוא לא מוכרח להראות רגשות אצילים וחמלה. הוא פשוט ערפד שלא אכפת לו ממי שהוא לא קשור אליו. יש בו צד רגיש אבל הוא לא מעוניין לחשוף אותו בפני שאר האנשים שהם המזון שלו.(כי אחרי הכל נקודות החולשה שלו באות אחר כך נגדנו) כל עוד הוא בחברת בני האדם הוא ירצח עוד, כי נקודת המבט שלו בסיסית יותר: "אני ערפד אני שותה דם אדם, וזה לא יהיה משקיות אלא ישירות מעורק בצוואר, זה מה שאני ואני הולך להנות מזה". הציד מפיג את השעמום של דיימן, אחרי הכל בני האדם זה האוכל שלו והוא נהנה מזה... העיירה משעממת אותו והוא נשאר שם רק בגלל הלנה. (ומידי פעם משחק בראש של קתרין למטרותיו) נכון לא רציתי שלקסי תמות, אבל זו הייתה התכנית של דיימן לטשטש עקבות, וזה די גאוני שחושבים על זה, איך שהוא התקרב לשריף (האדם הכי קרוב אליך שהגן על חייך מפני ערפד, אתה לא תחשוד בו או באחיו). הבעיה שרק לקסי הייתה הערפדית היחידה שם.(ויקי מתה פרק לפני) ודיימן היה צריך לתקוע יתד בערפד כלשהוא, וברור שזה לא יהיה בסטפן כי הוא אח שלו ולמרות הכל הוא אוהב אותו ומגן עליו, רואים את זה. דיימן יכל מזמן להרוג את סטפן ולא עשה זאת. לדעתי הוא בכלל לא רע. מי שהתנהג באימפולסיביות, וישר בא לדקור בלי לשאול זה סטפן. הוא תפס את דיימן לא מוכן ולא הקשיב להלנה בכלל . שורה תחתונה מבחינתי: סטפן פישל וברור שדיימן לא ימות. אבל סטפן פישל ביג טיים. (ודיימן כן ניסה לטשטש ראיות כשהוא שרף את הגופות בבית הקברות, ואפילו ריחם על ויקי והפך אותו לערפדית במקום להניח לה למות.. מה שלא הסתבר בסוף כרעיון מוצלח במיוחד).