top 6 הדחה

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

jess r

New member
נראה לי שזה התחיל

אחרי תקלת ג'נט ג'קסון בסופרבול, אבל אני לא סגורה על זה...

אין לי מושג, אבל זה הגיוני

אין ספק שזה היה יכול להיות מאוד שימושי פה בישראל, ראי תקלות כמו מיכל אמדורסקי למיניהן (אין אמוטיקון מתאים...
).

jess r

New member
מלכה שלי ../images/Emo99.gif

מישהו יכול להגיד לקייסי להפסיק לפלרטט איתה?!

white angels

New member
לא מבינה../images/Emo58.gif

למה העיפו אותו? הביצוע שלו היה לא רע בכלל..אולי זה בגלל שג'ייקוב היה יותר טוב השבוע? סקוטי היה בבוטום? מעניין..אבל הבנתי שלא היה בוטום ושפשוט הקיראו את השמות של המתמודדים ואמרו מי סייף ומי לא קייסי היה אחד הפייבוריטים שלי..זהו עכשיו נשארה לי רק לורן..אם היא עפה אין לי למה להמשיך לראות..עם כל הכבוד כל השאר לא מעניינים אותי. לג'ייקוב יש קול יפה אבל הוא איכזב אותי, לא אוהבת את סקוטי. ג'יימס לא כוס התה שלי וגם ככה הוא בטוח יהיה בגמר. היילי חמודה אבל לא עושה לי כלום. היא יכולה לשיר כל שיר וזה לא יפיל אותי.

ra8452

New member
למהההה?????

טוב קודם כל אני מתה על ברונו מארס!!!
אחד מזמרי הפופ היחידים שיכולים לשיר לייב כמו שצריך. השיר הזה ממש מגניב אהבתי גם שעיצבו את הבמה כמו סלון ואת הכלב שיושב מאחורה LOL
נחמד לראות שוב פעם את קריסטל והסטנד מיקרופון המפורסם שלה
היא נראית טוב והיא רזתה
אני לא מאמינה שהעיפו את קייסי
ועוד לפני ג'ייקוב!!! קייסי היה צריך להישאר לפחות עוד שבוע טוב אני חייבת לציין שההופעה אחרי ההדחה הייתה אחת המצחיקות והמבדרות שראיתי באיידול אי פעם
מתאים לו לעשות כזאת הצגה והוא והיילי כאלה חמודים!!!
איך הוא שר לה בסוף "you're minnnnnne"!!!!!

jess r

New member
מבאס ללא ספק

התוכנית תהפוך להרבה יותר משעממת בלעדיו. אני מחכה לגמר לדואט הבא שלו7 עם היילי. איזה כיף שהיא בטופ 5. זה שהם אמרו לה שהיא בטוחה ראשונה זה בערך בטופ 5 רגעים העונה באיידול מבחינתי
ג'ימי אייבין בן זונה מכוער עם אוסף ג'קטים מסריח וצריך לזרוק אותו לפח (את ג'ימי, לא את האוסף. את זה אפשר לתרום להומלסים עם חוש אופנה לא מפותח).

jess r

New member
ראיתי ונהנתי מכל רגע ../images/Emo99.gif

שג'ניפר תלך להזדיין עם ג'ימי אייבין, טוב?

naama59

New member
האמת ש

נורא רפרפתי על התוכנית תוצאות ובכללי על התוכנית השבוע, אז אין לי מושג בכלל מה הוא אמר. למה כולם כועסים עליו?
(אפילו את כל הסרטון הזה לא ראיתי, סתם העתקתי מVFTW) ולמה כולם חושבים שסטיבן מקנא בג'יימס? פספסתי משהו מעניין?

jess r

New member
סטיבן מקנא בג'יימס?

אין לי מושג, אני לא בעניינים העונה בכלל. ג'ימי אמר שלהיילי אין מושג איזה סוג של אמנית היא, ואם היא תעוף השבוע זה יהיה בגלל זה. אז היא אמרה "שיט" ואז הרחיבה ואמרה שכן יש לה הרבה רקעים אבל היא יודעת מה היא רוצה לעשות. לא נראה לי אבל שטיסבן מקנא בג'יימס. לא נראה לי שהוא זוכר מי זה ג'יימס כשהוא חוזר הביתה. הבנאדם גמור, הוא ישן חצי מהתוכנית ומתעורר לבהות ברגליים של היילי.

naama59

New member
כשהוא אמר לה

שהוא ראה את אלוהים (או משהו כזה)
הוא כזה מסומם. באמת שנראה לי שנדפק לו המוח שהוא לא יכול באמת לתת איזשהו משפט הוגן שהוא לא ביוטיפול! הוא אמור להיות רוקסטאר מגניב, לא איזה דודה מתחנפת
וג'יימי תמיד אידיוט חחח אבל יותר הצחיק אותי הפרצוף ביץ' של ג'ניפר והחיוך המרושע של רנדי. מה זה שמו אותה על הכוונת עכשיו
ולא יודעת יש את המעריצים הבכיינים של ג'יימס שאמרו משהו על סטיבן השבוע (ועל אדם
יו הריבים של אדם נגד ג'יימס זה הדבר הכי מצחיק שיש) אבל לא היה לי כוח לצפות בהופעה של ג'יימס והשופטים שוב אז נו.

jess r

New member
אם את כל כך בעניינים

שמעתי משהו על זה שאדם אוהב את היילי. יש לך משהו מדהים להוסיף בעניין?
כי זה די עשה לי את היום

naama59

New member
משהו כזה ../images/Emo3.gif

אני חושבת שהוא אמר את זה לפחות פעמיים :) ופעם אחת הוא גם אמר על זה שהוא Over James Durbin ושהוא לא מאמין שהוא יצירתי ובלה בלה בלה. (מריבות של המעריצות שלהם זה די מצחיק בד"כ)

ra8452

New member
לא חושבת שהיא קיללה אותו

לדעתי היא פשוט אמרה shit כתגובה לזה שיש מצב שהיא הולכת הביתה בסוף התוכנית...

למעלה