top 6 הדחה

• פותח הנושא SUBG
  • פורסם בתאריך

SUBG

New member
../images/Emo58.gif top 6 הדחה

אוקיי.. בוטוס.. קייסי, גיי'קוב וסקוטי. גיי'קוב סייף סקוטי סייף קייסי עף. עכשיו לשמח!!!! =) לא אהבתי אותו מעולםםםםםםםםםםםם..!

../images/Emo12.gifזה היה פרק הזוי../images/Emo122.gif../images/Emo2.gif

אמריקאים מפגרים אבל ההפקה של איידול אשמה בזה... הם שמו את היילי פימפומיסט השבוע.... אז הם אשמים... חצופים. עם לורן הייתה עפה, הייתי עורפת ראשים, היא מעולם לא היתה אחרונה שם בהופעות

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifלהזכירך

ההופעה האחרונה היתה דווקא של ג'יימס וג'ייקוב.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

אני חושבת שההופעה הקבוצתית הזו הייתה הכי מוצלחת העונה. יו ג'ול בלי שיני ג'ול על הבמה
באמת שעם העונה הזו התגעגעתי אליה
היילי סייף
סקוטי, לורן וקייסי נאלצים לחכות עם התוצאות ג'יימס סייף עכשיו ג'ייקוב גם הוא מחכה השאר מצטרפים אליו לבמה. לורן סייף
סקוטי, קייסי וג'ייקוב בבוטום. ההופעה של ברונו מארס הייתה טובה
ג'ייקוב סייף. סקוטי סייף
קייסי מודח. לא ממש מפריע לי. טוב כשחושבים על זה עכשיו בשום שלב ריאן לא אמר שסקוטי וג'ייקוב בבוטום. הוא הקריא את התוצאות בסדר אקראי ויכול מאוד להיות שמישהו אחר היה בבוטום עם קייסי. מצד שני ככה הציגו את זה בתוכנית וככה אני הולכת לחשב את זה במשחק הניחושים. אין לי כוח לקונספירציות איידול

../images/Emo58.gif

יותר מזה, הוא די הדגיש שזה לא בוטם 3 ושהתוצאות נאמרו באופן אקראי לחלוטין, כך שרק קייסי הוא הבוטם בעצם. כל השאר ממש לא. אי אפשר לדעת מי היו בבוטם. ראיתי את זה שוב עכשיו, הוא אמר את זה כסקוטי, ג'ייקוב וקייס היו על הבמה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ובכל זאת ככה אני הולכת לחשב את זה. מישהו צריך לקבל נקודות השבוע

blah blah story

New member
אהבת את ההופעה של ברונו?

מה קורה איתך ילדה??? את מדרדרת. לא ראיתי את הפרק....לא ראיתי כבר מס' שבועות את התוכניות אבל ידעתי שהוא יהיה שם בגלל הפייס - ההופעה הייתה נחמדה אבל לא יותר מזה לדעתי הקליפ שלו מעולה!

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה אהבתי

אני לא הולכת לצפות בה בריפיט מטורף פור דה רסט אוף איטרנטי. לא. אבל אני כן חושבת שיש לו קול טוב והוא יודע לעמוד על במה, אז כן. זו הייתה הופעה טובה. הקליפ שלו חביב לגמריי. הנה, שלא תגידי שאני לא צופה בלינקים שלך

../images/Emo58.gifושוב באתי רק לקרוא מי הודח/ה

וכמו שחשבתי באמת היילי וג'ייקוב ניצלו, אבל למזלי קייסי הודח שאותו אני הכי פחות אוהב מכל האחרים... איזה טופ 5 הזוי בחיי

LeAnnDylan

Well-known member
חבר'ה תזכרו שמדובר עדין בספוילר

סמנו כותרות בהתאם

moshavnikit

New member
../images/Emo45.gif לא נראה לי שאני אמשיך לראות את העונה..

כל יום חמישי/שישי חיכיתי לשידור ביס והתאפקתי לא לקרוא פה ספוילרים, עכשיו זה כבר ממש לא מעניין אותי, אין שום מתמודד שמרגש אותי או שאני מצפה לביצוע שלו..

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifהשאלה היא../images/Emo107.gif

מי באמת היה בבוטום? זה בדיוק השלב שהם בעצם יכולים להראות/להסתיר/לקדם/לדרדר... בקיצור, לעשות מה שבראש שלהם. קצת חבל על קייסי, למרות שכבר זמן מה הוא לא במיטבו. נו שוין.

למרות שאני מאוד אוהבת אותו,

את הסגנון והשירה שלו, לא כ"כ חבל לי, הוא קיבל חשיפה ענקית, ודי מפתיע שהוא נשאר עד עכשיו כי סגנון השירה שלו כ"כ נישתי ולא פופולארי בימינו. אני לא דואגת לו ולקריירה שלו, הוא נחשף בחוגים המתאימים לו וזה יופי.

פטל 11

New member
../images/Emo58.gifיאפ

כן, את כנראה צודקת. חבל לי (#1) מהבחינה הזו שיש לו המון כשרון, ובעיני אם הוא היה נוהם פחות, היה יותר רגוע/מאוזן, כמו באודישנים ובשלבים המוקדמים, אז הייתי יותר נהנית מההופעות שלו שנהיו לי אלימות משהו. חבל (#2) שהטופ 5 נהיה קצת פחות מעניין. אבל מילא, לא נורא. אני מבסוטה שהיילי עוד שם, לפחות זה. מעניין מה היא אמרה שם שצינזרו

לא ראיתי בטלויזיה אלא

רק את מה שמופיע ביוטיוב אז לא ידעתי שהיא צונזרה. אפרופו צינזורים למינהם, ממה שכן ראיתי סטיבן ממש מתאמץ, "casey, it was the best mother..loving.. show i've seen"
לגבי קייסי, מודה שלא ראיתי הרבה הבדל מבחינת הנהימות ומאמץ/מתח מהשלבים הראשונים לשיר הזה. לא הרגשתי את זה כמו שאת הרגשת. מבחינתי זה היה די חזרה על "רכיבה על הסוס המנצח" שלו, רכיבה שדי גרמה לו ליפול מהסוס, מה שנקרא. רגע, אבל איך אפשר לצנזר את היילי אם זה שידור חי?

אני חושב שזה משודר בהפרש של כמה שניות

כי הרבה פעמים כשסטיבן היה אומר משהו שצריך לצנזר לא היו שומעים פתאום... או שזה היה נדמה לי?!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo45.gif

זה מה שהיו מכנים פעם בשידור חי אבל לא ישיר (או שזה להיפך
) בכל אופן זה אומר שיש הפרש של כמה שניות מהרגע שזה מצולם עד לרגע שזה משודר.

למעלה