מממ... 312 ../images/Emo58.gif
פרק חמוד מאד, טוב אפילו. לא סובלת את קייטלין, היא שקרנית, צבועה, ביץ' שחושבת את עצמה. ולא, היא לא ביץ' מהסוג של ג'ולי, הסוג שאוהבים לשנוא, היא סתם מעצבנת. נכון שהיא מהממת ומדהימה, ויש לה גוף ופרצוף של סופר מודל בת 20+, אבל האופי של הדמות פשוט נוראי! היא מעצבנת ושקרנית, משום מה לא האמנתי לאף מילה שהיא אמרה, באף אחת מהגירסאות. הדבר היחידי שאני אוהבת בה זה שהיא עם ג'וני, כי הם מתאימים. ג'וני.. בלעכס הוא מעצבן. למרות שבפרק הזה הוא היה עוד נסבל, שוב- אולי בגלל שלא רואים אותו נמרח על מריסה כל הזמן והוא קצת עם אנשים אחרים... מריסה הייתה מעצבנת- כולה באה בגישה של "אני האחות הכי מגעילה בעולם אז עכשיו אני אשמור איתה על קשר ואכיר לה בחורים שאני רוצה להיפטר מהם, ואם אחותי לא הייתה מחליטה שבא לה לבוא הבייתה לא הייתי שמה עליה בכלל", וזה מעצבן. ועדיין היא מריסה-איך-כולם-מתאהבים-בי-אז-אני-אשחק-אותה-כאילו-אני-לא-יודעת-קופר. היא מעצבנת. ראיין- טוב, ראיין מלך. אין או סי בלי ראיין, אין אף פרק בלי ראיין. סאמר וסת'- היו מאד חמודים, סאמר במיוחד בפרק הזה... התחלתי ממש לאהוב אותה בזמן האחרון! ג'ולי- מהממת. אין היא פשוט מלכה, היא סוג של ביץ' טובה כזאת... זה נחמד =). וזהו בערך.. היה פרק סבבה, מחכה כבר להבא =).