THE O.C 302

henry987

New member
מישהו יכול להעלות תמונה של

ג'וני וקייטלין? לראות מי הם תודה לעוזרים

תמריקי

New member
אוקי סוף סוף ראיתי....../images/Emo58.gif

וממש אהבתי...קייטליין כזאת לא מיני קופר אלא מיני ג'ולי קופר...גם ג'ולי הודתה בזה שהיא כמוהה...וזה שהיא רצה לים עם ג'וני...וכל הקטע של סת'-סאמר-קירסטין-סנדי כדי להפריד את ניל מורוניקה היה יוצא מן הכלל..
...אני רוצה שג'ולי תהיה עם ניל!!!ורוניקה סתם מעצבן אבל ג'ולי הוכיחה שהיא לא עד כדי כך רעה(כמו שהיא תיכננה להרעיל את כילב אבל בסוף לא..)..ומגיע לה מישהו טוף..(וסאמר ומריסה היו אחיות
)... אני ממש מצפה לפרק הבאה...

shiri li

New member
מממ... 312 ../images/Emo58.gif

פרק חמוד מאד, טוב אפילו. לא סובלת את קייטלין, היא שקרנית, צבועה, ביץ' שחושבת את עצמה. ולא, היא לא ביץ' מהסוג של ג'ולי, הסוג שאוהבים לשנוא, היא סתם מעצבנת. נכון שהיא מהממת ומדהימה, ויש לה גוף ופרצוף של סופר מודל בת 20+, אבל האופי של הדמות פשוט נוראי! היא מעצבנת ושקרנית, משום מה לא האמנתי לאף מילה שהיא אמרה, באף אחת מהגירסאות. הדבר היחידי שאני אוהבת בה זה שהיא עם ג'וני, כי הם מתאימים. ג'וני.. בלעכס הוא מעצבן. למרות שבפרק הזה הוא היה עוד נסבל, שוב- אולי בגלל שלא רואים אותו נמרח על מריסה כל הזמן והוא קצת עם אנשים אחרים... מריסה הייתה מעצבנת- כולה באה בגישה של "אני האחות הכי מגעילה בעולם אז עכשיו אני אשמור איתה על קשר ואכיר לה בחורים שאני רוצה להיפטר מהם, ואם אחותי לא הייתה מחליטה שבא לה לבוא הבייתה לא הייתי שמה עליה בכלל", וזה מעצבן. ועדיין היא מריסה-איך-כולם-מתאהבים-בי-אז-אני-אשחק-אותה-כאילו-אני-לא-יודעת-קופר. היא מעצבנת. ראיין- טוב, ראיין מלך. אין או סי בלי ראיין, אין אף פרק בלי ראיין. סאמר וסת'- היו מאד חמודים, סאמר במיוחד בפרק הזה... התחלתי ממש לאהוב אותה בזמן האחרון! ג'ולי- מהממת. אין היא פשוט מלכה, היא סוג של ביץ' טובה כזאת... זה נחמד =). וזהו בערך.. היה פרק סבבה, מחכה כבר להבא =).

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif פרק נחמד

פעם ראשונה שאני רואה בלי תרגום!! ובגלל זה לא הבנתי בערך שליש פרק
ולא הבנתי 2 דברים עיקריים: איך קייטלין זיהתה את ראיין?? וממי סת' קיבל פנס בעין?
תסבירו לייי

STA1

New member
../images/Emo58.gif312

פרק נהדר..אני לא יודע למה אבל השחקנית שמשחקת את קייטלין נראית קצת כמו עכבר..היא כוסית והיא יפה והיא דומה למריסה וטוב שהיא נראת בת 15 ולא 14 אבל בסדר.. אבל הפרק היה מעולה..ולא הבתי מה סת' סיפר לטיילור..כלומר שבגללו סאמר הרביצה לו..תסבירו ליי.. ורק הסוף קצת מפגר..לא הבנתי מה קרה בסוף..

invisiblegirl

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

סת' אמר לטיילור להגיד לוורוניקה שיש לניל (אבא של סאמר) GENITAL WARTS = בעיות באיברי המין
כשסאמר מגלה היא מחטיפה לו אגרוף. פרק בינוני. לא מדהים בכלל, למרות שזה שיפור לעומת הפרקים האחרונים. מריסה = פיהוק.

k e l l y 1 8 1

New member
אז ככה ../images/Emo58.gif

קייטלין זיהתה את ראיין כי הוא לא בידיוק השתנה בשנתיים שלוש האחרונים...והיא לאומת זאת....מאוד...נראה לי... סאמר נתנה לסת אגרוף או מרפק משהו כזה בכלל שהוא סיפר לטיילור משהו על אבא שלה (תאמת לא כ"כ הבנתי מה..) היא חשבה שהוא מספר לה משהו אחר... מקוווה שעזרתי לך...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif מתי ראיין ראה את קייטלין?../images/Emo12.gif

ולא ראו שסאמר הביאה לו בוקס נכון?

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif לא..

מתי היא ראתה אותו שבגלל זה היא ישר זיהתה אותו? לא בפרק..

timor014

New member
../images/Emo58.gif

סתם מתוך סקרנות מה קרה בסוף הפרק?,אני כל הזמן שומעת שאנשים לא הבינו את הסוף של הפרק

../images/Emo58.gif

סוף סוף קצת אקשן. הסיפור של ג'וני רוצה מריסה-מריסה לא רוצה להעליב-רייאן מתעצבן ברוב הפרקים עד עכשיו כבר עלה לי על העצבים. סוף סוף דמות חדשה, למרות שהיו חייבים לקשר אותה לג'וני, גררר
בכל מקרה, אהבתי את כולם. את טיילור שנדבקה כרגיל, את סאמר וסת' שהיו קצת בנאליים, כרגיל, אבל היו חמודים, כרגיל
את מריסה שנאתי, כרגיל. ואת קייטלין... הו קייטלין

morg77

New member
נצל"ש שאלה קטנה

מישהו אולי יכול לכתוב את סדר הפרקים של העונה ה-3 כיאלו איך קוראים לכל פרק מהפרק הראשון עד הפרק השמיני.. כי פשוט הורדתי את כולם ואני לא יודעת מה הסדר חחח..

למעלה