מהלכי המשחק
כמה דברים.. חלק מהדברים פיספסתי כי קצת קשה לעקוב אחרי הכל כי גם הייתי אמור לרשום הערות לקבוצה שלי אז מצטער אם זה נראה קצת מרושל אבל עשיתי כמיטב יכולתי.. להבא לדעתי צריך לשים 2 אנשים שיעשו את זה... ובתגובה לדברי כמה חברים בקבוצת חיפה, זה באמת קצת מגוחך שאצלנו משום מה כל הזמן מדברים באנגלית אז ניסיתי לעברת פה ושם כמה מושגים בשביל הנוחות.. אבל לא את הכל.. כל דבר לעיתו.. משום מה שכחתי לסמן רבעים וזמנים, רק מחציתות אז זה מה יש.. אם מישהו שרואה שעשיתי פה איזה טעות שיגיד ואני אתקן תודה.. אגב העליתי רק את המחצית הראשונה בינתיים..... אני נורא עייף פשוט תהנו! אחרי בעיטת הפתיחה בה קיבלו חיפה את הכדור: ראשון:מסירה לא מוצלחת(incomplete pass). שני:ריצה דרך האמצע-מספר 23 ל 3 יארדים,התיקול נעשה ע"י קבוצת אנשים גדולה שלישי: כאן היה פליי שלא הספקתי לרשום אך הוא נתן את ה 1st down..מצטער על זה ראשון:תפיסה של 86 ל 5 יארד, תיקול של 88 שני:ריצה שמאלה-מספר 23 ליראד אחד, תיקול ע"י מספר 33 שלישי:מסירה לא מוצלחת, הוטחה למטה(battered down) ע"י 33 רביעי:מסירה לא מוצלחת כדור עובר לתל אביב ראשון: ריצה של 33 ל 42 יארד ראשון: holding של 55 ראשון:מסירה לא מוצלחת שני: ריצה ימינה של ליאור, אין התקדמות שלישי:מסירה לא מוצחת רביעי:פאנט כדור של חיפה ראשון:תפיסה של 86 ל 9 יארד, תיקול של 80 שני:ריצה שמאלה 23 ל 5 יארד, שוב חור במידע.. לא יודע מי תיקל ראשון: מסירה לא מוצלחת, הוסטה(tipped) ע"י 33 שני: false start 86 שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: מסירה לא מוצלחת, הוטחה ע"י 33 רביעי: פאנט כדור עובר לתל אביב ראשון: תפיסה של 80 ליארד 3, תיקול של 1 שני: holding 55 שני: holding 55(זו לא טעות) שני: ריצה של 9 ל 3 יארד שלישי:תפיסה של 88 ל 14 יארד ואינצ'ים ראשון: ריצה של 9 ל 54 יארד- טאצ'דאון תוספת נקודה 1:מוצלחת כדור של חיפה ראשון: ריצה של 23 ל 7 יארד, תיקול 56,עזרה בתיקול 52 שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: תפיסה של 23 ל 14 יארד, תיקול של 80 ו 9 ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: flase start 86 שני: unnecessary roughness 56 ראשון: ריצה של 23 ל 15 יארד תיקול של 56 ראשון: תפיסה של 23 ל 1 יארד, לא ידוע מתקל שני: intentional grounding-אם לא זה היה sack של 77 שלישי: ריצה של qb ל 2 יארד, תיקול של 56 רביעי: תפיסה של 86 ל 6 יארד ואינצ'ים - לא מספיק כדור עובר לתל אביב ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: ריצה של 52, personal foul של 23 ראשון:מסירה לא מוצחלת, pancake של 77 על 23 שני: ריצה של 9 ל 8 יארד שלישי: sack של 92, -1 יארד רביעי: ריצה של 52 ו פאמבל, נאסף ע"י 33(חיפה) כדור של חיפה ראשון: ריצה של 23 ל יארד 1, תיקול של 56 שני: תפיסה של 23 ל 4 יארד, תיקול של 91 ו 52 שלישי: אינטרספשן 88 כדור של תל אביב ראשון: ריצה של 88 (Reverse) ל 2 יארד, תיקול של 23 שני: ריצה של 33 ל 9 יארד, תיקול של קבוצת אנשים גדולה ראשון: ריצה 33 ל 2 יארדף תיקול של 82 שני: ריצה 9 ל 7 יארד,מחוץ לגבולות המגרש שלישי: sack 92 רביעי: פאנט כדור של חיפה ראשון: מסירה לא הושלמה- הוטחה לקרקע ע"י 9 שני: qb ריצה ל 9 יארד אל מחוץ לגבולות המגרש שלישי: תפיסה של 23 ל 8 יארד, תיקול של 55 ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: תפיסה של 23 ל 10 יארד, אל מחוץ לגבולות המגרש ראשון: qb איצה של 6 יארד, מתקל לא ידוע שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: ריצה ל 11 יארד של 23, תיקול של 33(תל אביב) ראשון: תפיסה של 33(חיפה)- td. כדור של תל אביב ראשון: כריעת ברך מחצית