Pioneers @ Underdogs

zipfer

New member
המחצית השנייה

מכיוון שכבר התחלתי ברישום המהלכים אני אסיים ואני פשוט ארשום את הנתונים לסיכום בסוף מחצית שנייה:הערה*מכאן נדב-52 מהפיונירס מחליף את איתי-9 בעמדת רכז השדה(quarterback) כדור של תל אביב ראשון: תפיסה של 33 ל 3 יארד שני: ריצה של 52 ל 7 ואינצ'ים יארד ראשון:תפיסה של 80 ל 4 יארד שני:ריצה pitch שמאלה, אין התקדמות שלישי: sack 92 רביעי:פאנט כדור של חיפה ראשון: ריצה שמאלה של 23 ל 7 יארד,תיקול 56 שני: כאן אני באמת מצטער.. יש כאן תפיסה ל 30 יארד שלא רשמתי מי עשה, תיקול של 88 ראשון: sack 56 הפסד 4 יארד שני: תיקול 56 אחרי reverse של לא רשום.. הפסד של 7 יארד שלישי: sack 55 הפסד 2 יארד רביעי: פאנט כדור של תל אביב ראשון: ריצה של 52(qb) ל 14 יארד, personal foul של 23 מחיפה- declined ראשון:מסירה לא מוצלחת שני: ריצה של 52(qb) ל 11 יארד אל מחוץ לגבולות המגרש ראשון:מסירה לא מוצלחת שני: ריצה שמאלה של 33, אין התקדמות שלישי: מסירה לא מוצלחת רביעי: מסירה לא מוצלחת, הוטחה למטה ע"י 23 כדור של חיפה ראשון: ריצה של 23 לאמצע של אינצ'ים, אין מתקל רשום שני: sack 56, אין התקדמות ואין הפסד שלישי: מסירה ל 23 של 5 יארד, תיקול של 52+55 רביעי: פאנט כדור של תל אביב ראשון: ריצה של 88 לאמצע ל 4 יארד,לא רשום מתקל שני: ריצה של 52(qb) ל 20 יארד והועבר במסירה אופקית ל 33 שהתקדם עוד 2 יארד ראשון: ריצה 33 ל 3 יארד מהאמצע, לא רשום מתקל שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: sack 92 רביעי: פאנט כדור של חיפה ראשון: ריצה שמאלה של qb ל 2 יארד, תיקול של 33 שני: ריצה של 23 ל 4 יארד, לא רשום מתקל שלישי: ריצה לאמצע של 23, תיקול של 56(אולי הוא נרמס ו 23 פשוט נפל עליו אבל זה נחשב) ראשון: holding 54 ראשון: פאמבל, 23 אוסף אותו, הפסד של 8 יארד שני: אינטרספשן של 55 כדור של תל אביב ראשון: ריצה של 52 דרך האמצע ל 16 יארד, תיקול של 23 שני: ריצה דרך האמצע של 33 ל 4 יארד, טאצ'דאון כדור של חיפה ראשון: מסירה לא מוצלחת, הוסטה(tipped) ע"י 91 שני:false start 91 שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: מסירה לא מוצלחת, הוסטה ע"י 91 רביעי: פאנט כדור של תל אביב ראשון: תפיסה של 56 ל 5 יארד, תיקול של 1 שני: ריצה של 52 ל 3 יארד, תיקול של בן.. לא רשום לי המספר שלו שלישי: false start 91 שלישי: תפיסה של 80 ל 33 יארד,תיקול של 86 ראשון: תפיסה של 88 ל 11 יארד, יציאה אל מחוץ לגבולות המגרש ראשון: התגנבות qb של 52 ל 5 יארד, טאצ'דאון 21-7 לפיונירס, כאן מתחיל הטירוף של חיפה.. מכאן אני יודע כמה זמן נשאר למשחק, איך אפשר לשכוח.. 2:07 לסיום.. כדור של חיפה ראשון: ריצה של 23 ל 10 יארד, לא רשום מתקל ראשון: של 23 ל 17 יארד אל מחוץ לגבולות המגרש ראשון: false start 20 ראשון: תפיסה של 20 ל 46 יארד, טאצ'דאון נסיון של life saving kick(מבחינתי השם לא מתאים וצריך לשנות אותו ל game saving kick), לא מוצלחת.. כדור של תל אביב ראשון:ריצה של 88, הפסד יארד אחד, מתקל לא רשום שני: ריצה ל יארד אחד של 33, מתקל לא רשום שלישי:מסירה לא מוצלחת רביעי: פאנט כדור של חיפה ראשון: תפיסה של 86 ל 2 יארד, תיקול של 80 שני: ריצה של qb ל 16 יארד אל מחוץ לגבולות המגרש שלישי: תפיסה של 20 ל 41 יארד, טאצ'דאון נסיון לתוספת 2 נקודות: מוצלח כאן איתי ניסה להיכנס בכל זאת ולהציל את המצב לפיונירס כש התוצאה היא 22-21 לחיפה כדור של תל אביב ראשון: holding 63 ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: מסירה לא מוצלחת רביעי:3 שניות נותרו, הכדור ניתן ל 88 ב reverse שמעביר אותו ל 52, תפיסה של 9 ל 12 יארד, נסיון לעשות מסירה אופקית-פאמבל הכדור נאסף ע"י 20 שרץ לטצ'דאון נוסף תוצאה סופית: 28-21 ל חיפה אנדרדוגס

omrili77

New member
עתי, כל הכבוד ../images/Emo45.gif

לדעתי אם אתה מסוגל להמשיך לרשום פליי-ביי-פליי, תמשיך לעשות את זה. אני, לדוגמה, לא הייתי במשחק ויותר מעניין אותי מה קרה באמת ולא הסטטיסטיקה הסופית. כמובן שיהיה נחמד אם תוסיף גם את זה, אבל תכל'ס ניתן להסיק את הנתונים האלה מהפליי-ביי-פליי. רק דבר אחד, חסרה לנו רשימת שחקנים כדי שנוכל להתאים בין המספר לשחקן עצמו, כי אני לדוגמה לא יודע מי זה 86, 80, 33 וכו'. סה"כ הסיכום שלך תרם (לי, לפחות) המון. תמשיך כך!

zipfer

New member
תודה, בקשר לשמות של השחקנים

אלה החלוצים(pioneers) ששיחקו בשבת: איתי אשכנזי-9 ליאור גזית-33 נדב כהן-52 אורי הינמן-55 מרק סייזמן-56 שגיא בנאי(ככה כותבים?)-77 יוני יפעת-80 אור שר-88 דורי רייכמן-91 בהקשר לחיפה, אין לי איך ממש להשיג את השמות שלהם אז אם מישהו מאיתם רוצה לרשום זה יהייה נחמד.. ובקשר לנתונים האישיים של כל שחקן במשחק... זה יבוא מאוחר יותר.. בינתיים מי שרוצה פשוט יכול לבדוק במהלכים של המשחק ומי שרוצה לעשות את זה בעצמו,יבורך...

roei90210

New member
שמות החיפאים

1 - CB/WR - שחר ישורון. 3- QB/coach - אורי שטרנבאך. 11- OL/DL - פאבל (לא זוכר שם משפחה, אבל בטח לא "מאור" ששיחק איתו). 13 - QB - טל אביבי. 20 - לשני המהלכים הראשונים: RB טל ישורון. 20 - לשאר המשחק: WR/CB - בן קרול. 23 - RB/LB - ניב מדלינגר. 33 - RB/TE/LB - רועי זיו. 54- OL/LB - יגאל שניידר (נדמה לי). 86 - WR/S - עומר "OK HELL" קדמי. 92 - OL/DL/GM - בן פרידמן. אגב, Zip.. (וטוב לדעת שזה אתה) טעית בסיקור המחצית השניה, במהלך הסופי הפאמבל הוחזר ע"י מס'1, שחר ישורון.

zipfer

New member
תודה על התיקון.. יש שני ישורון?...

כתבתי ישורון וזכרתי מספר 20 שזה ישורון.. אז כתבתי 20..

iziman

New member
פאבל

שיחק עם החולצה שלי . עקב יד שבורה מהמשחק הקודם נגד הפיונירס

FootballH

New member
השם משפחה של פאבל

ליישור ההדורים. השם משפחה של פאבל הוא...... שפילברג כן כן כמו הבמאי.

stan123

New member
אותי מעניין, עופרי, למה שמת ספויילר

עד כמה שידוע לי, אין איזה שידור חוזר של זה... :)

NINIman

New member
השחקנים של חיפה

1-שחר 3-אורי 11-פאבל <במשחק הזה כי המדים שלו עוד לא הגיעו> 13-טל א. 20-טלי. בן ק. <שיחק עם החולצה של אורי עד לפציע של טל י> 23-ניב 33-רועי 54-יגאל 86-עומר 92-בן פ. ואני חושב ששני המהלכים ריצה הרישונים היו של טל ולא שלי והטאצ'דאון האחרון היה של שחר ולא של בן

roei90210

New member
../images/Emo24.gifניב, ברוך הבא לפורום

עכשיו תלמד לקרוא, כתבתי את השמות ב-17:09

zipfer

New member
את בילבול הישורון כבר סידרתי..

בעניינו של טל.... כנראה שהתבלבלתי.......

NINIman

New member
רועי אני מתנצל

א.אני איטי ב.לא מענין אותי מה אתה כותב ג.כל התשובות נכנות תסמן בעיגול מה שמתאים לך P: רועי גם לך היה ריצה עם הכדור לא??

roei90210

New member
ריצה ל-3 או 4 יארד ובומבה בעין

חוץ מזה, תפיסה לט"ד היחידי שלנו במחצית הראשונה.

NINIman

New member
:)

את הטצ'דאון אני חושב רשמו ואת המכה בעין צריך להוסיף :)

למעלה