Pioneers @ Underdogs

Yo-man

New member
קצת חד-צדדי, לא ?

ממש כיף שאפשר לשבת בבית ולראות את הסרטונים האלה. חבל לי שלא בגעתי למשחק, אבל זה פיצוי הולם (כמו לראות את כריס ברמן במקום את כל המחזור). רק מה, אפשר לחשוב שזה היה אימון של חיפה נגד איזו קבוצה אלמונית... אולי לצורך האיזון נראה גם מה ת"א עשו אתמול ? לא יפה להראות רק את המהלכים היפים של חיפה...

yon12345

New member
צודק

אתה צודק אבל אני מבטיח לך שרק את המהלכים האלו צילמתי... פעם ראשונה שאנ ימצלם במשחק אני מקווה עפם הבאה בחיפה לצלם שוב והפעם - מכל הצדדים :) ד"א אם אני לא טועה רביב צילם את רוב המשחק ולא רק קטעים קטנים ככה שכולנו נשמח אם הוא יוכל להעלות :)

אירוניה....

סרטון טאצ'דאון הראשון רואים את בן תופס כדור ואז את אור מרים את הידיים מתסכול... לעומת זאת בסרטון טאצ'דאון האחרון רואים אותי חוגג ברגע שהבנתי שאורי הצליח לעשות את ה - Conversion

orsher

New member
איזה

איזה משחק בדיוק ראית מיסטר משתמש חדש רבע עוף? חיפה לא הייתה במשחק עד לשתי הדקות הארונות

FootballH

New member
ומנגד...

אתם הייתם כל הזמן במשחק למעט ה 2 דקות האחרונות...

yon12345

New member
לדעתי

לדעתי, ואני יודע שאני לא מבין גדול יחסית להרבה מכאן, חיפה היתה טובה לאורך כל המשחק והיו איבודים מטומטמים שזה הוריד מנקודות הזכות שלה אבל עדיין לפי דעתי המשחק היה של חיפה... אבל כל אחד בדעתו ואי אפשר להגיד ששנינו לא משוחדים (ברחה לי המילה בלועזית....)

orsher

New member
אכן

אכן אם אתה רואה ככה את הדברים אתה לא מבין גדול. בלי להעליב אחי אבל זה המצב. אם אתה חושב שלאורך המשחק כולו חיפה הייתה טובה יותר אתה לא מבין את המשחק אור.

Yo-man

New member
זה מה שיפה בפוטבול

וזה מה שקרה, למשל, במשחק של פילדלפיה נגד דאלאס (בשבוע השישי, אם אני זוכר נכון). פיליל הובילו 20-7 מהרבע השני. 4 דקות לסיום דאלאס עשו TD, 2 וחצי דקות לסיום מק'נאב זרק אינטרספשן שחזר ל-TD (והוא נפצע בניסיון למנוע את ה-TD), ודאלאס ניצחו למרות שהם לא היו שם כל במשחק. Who cares. ניצחון זה ניצחון.

FootballH

New member
אהההה

זוהי נשימת אנחה, אחרי שאני מתחיל להרגיש את הכאבים מהמשחק שהיה היום. כל הכבוד לשתי הקבוצות על משחק מעולה שהיה מותח עד הדקה האחרונה. אני באופן אישי, לא נהניתי מאף משחק כמו זה שהיה היום. ביחוד, ב 10 דקות האחרונות. תודה רבה לכולם, ובקרוב אצל ה PIONEERS

videoman

New member
כל הכבוד! יש פוטבול ציוני!

נראה שהיה משחק מעניין ומותח. מתי בת"א??

Amir BA

New member
חברה ..אחלה משחק

באמת תענוג לראות את הליגה הזאת מתפתחת. היה כיף לשפוט היום ושיהיו עוד משחקים צמודים כאלו שיוכלו להיכנס לפנטיאון של הליגה

zipfer

New member
מהלכי המשחק

כמה דברים.. חלק מהדברים פיספסתי כי קצת קשה לעקוב אחרי הכל כי גם הייתי אמור לרשום הערות לקבוצה שלי אז מצטער אם זה נראה קצת מרושל אבל עשיתי כמיטב יכולתי.. להבא לדעתי צריך לשים 2 אנשים שיעשו את זה... ובתגובה לדברי כמה חברים בקבוצת חיפה, זה באמת קצת מגוחך שאצלנו משום מה כל הזמן מדברים באנגלית אז ניסיתי לעברת פה ושם כמה מושגים בשביל הנוחות.. אבל לא את הכל.. כל דבר לעיתו.. משום מה שכחתי לסמן רבעים וזמנים, רק מחציתות אז זה מה יש.. אם מישהו שרואה שעשיתי פה איזה טעות שיגיד ואני אתקן תודה.. אגב העליתי רק את המחצית הראשונה בינתיים..... אני נורא עייף פשוט תהנו! אחרי בעיטת הפתיחה בה קיבלו חיפה את הכדור: ראשון:מסירה לא מוצלחת(incomplete pass). שני:ריצה דרך האמצע-מספר 23 ל 3 יארדים,התיקול נעשה ע"י קבוצת אנשים גדולה שלישי: כאן היה פליי שלא הספקתי לרשום אך הוא נתן את ה 1st down..מצטער על זה ראשון:תפיסה של 86 ל 5 יארד, תיקול של 88 שני:ריצה שמאלה-מספר 23 ליראד אחד, תיקול ע"י מספר 33 שלישי:מסירה לא מוצלחת, הוטחה למטה(battered down) ע"י 33 רביעי:מסירה לא מוצלחת כדור עובר לתל אביב ראשון: ריצה של 33 ל 42 יארד ראשון: holding של 55 ראשון:מסירה לא מוצלחת שני: ריצה ימינה של ליאור, אין התקדמות שלישי:מסירה לא מוצחת רביעי:פאנט כדור של חיפה ראשון:תפיסה של 86 ל 9 יארד, תיקול של 80 שני:ריצה שמאלה 23 ל 5 יארד, שוב חור במידע.. לא יודע מי תיקל ראשון: מסירה לא מוצלחת, הוסטה(tipped) ע"י 33 שני: false start 86 שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: מסירה לא מוצלחת, הוטחה ע"י 33 רביעי: פאנט כדור עובר לתל אביב ראשון: תפיסה של 80 ליארד 3, תיקול של 1 שני: holding 55 שני: holding 55(זו לא טעות) שני: ריצה של 9 ל 3 יארד שלישי:תפיסה של 88 ל 14 יארד ואינצ'ים ראשון: ריצה של 9 ל 54 יארד- טאצ'דאון תוספת נקודה 1:מוצלחת כדור של חיפה ראשון: ריצה של 23 ל 7 יארד, תיקול 56,עזרה בתיקול 52 שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: תפיסה של 23 ל 14 יארד, תיקול של 80 ו 9 ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: flase start 86 שני: unnecessary roughness 56 ראשון: ריצה של 23 ל 15 יארד תיקול של 56 ראשון: תפיסה של 23 ל 1 יארד, לא ידוע מתקל שני: intentional grounding-אם לא זה היה sack של 77 שלישי: ריצה של qb ל 2 יארד, תיקול של 56 רביעי: תפיסה של 86 ל 6 יארד ואינצ'ים - לא מספיק כדור עובר לתל אביב ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: ריצה של 52, personal foul של 23 ראשון:מסירה לא מוצחלת, pancake של 77 על 23 שני: ריצה של 9 ל 8 יארד שלישי: sack של 92, -1 יארד רביעי: ריצה של 52 ו פאמבל, נאסף ע"י 33(חיפה) כדור של חיפה ראשון: ריצה של 23 ל יארד 1, תיקול של 56 שני: תפיסה של 23 ל 4 יארד, תיקול של 91 ו 52 שלישי: אינטרספשן 88 כדור של תל אביב ראשון: ריצה של 88 (Reverse) ל 2 יארד, תיקול של 23 שני: ריצה של 33 ל 9 יארד, תיקול של קבוצת אנשים גדולה ראשון: ריצה 33 ל 2 יארדף תיקול של 82 שני: ריצה 9 ל 7 יארד,מחוץ לגבולות המגרש שלישי: sack 92 רביעי: פאנט כדור של חיפה ראשון: מסירה לא הושלמה- הוטחה לקרקע ע"י 9 שני: qb ריצה ל 9 יארד אל מחוץ לגבולות המגרש שלישי: תפיסה של 23 ל 8 יארד, תיקול של 55 ראשון: מסירה לא מוצלחת שני: תפיסה של 23 ל 10 יארד, אל מחוץ לגבולות המגרש ראשון: qb איצה של 6 יארד, מתקל לא ידוע שני: מסירה לא מוצלחת שלישי: ריצה ל 11 יארד של 23, תיקול של 33(תל אביב) ראשון: תפיסה של 33(חיפה)- td. כדור של תל אביב ראשון: כריעת ברך מחצית

Quantum2

New member
הארה והערה

עתי, כל הכבוד על ההשקעה, אני בטוח לא הייתי לעשות עבודה יותר טובה, אבל, בכל הכנות, אתה באמת חושב שמישהו ישב ויקרא את זה? גם אם הייתי משחק במשחק הזה לא הייתי יושב וקורא את זה... מה שכן היה מעניין אותי זה מה שנקרא השורה התחתונה: הסטטיסטיקות של כל קבוצה(Off yds; Turnovers;) והמובילים בכל קבוצה בכל קטגוריה, דהיינו- QB-איתי- 15-26 ל250 יארד, 2 TD, 1 INT וכן הלאה בקטגוריות הבולטות... אני חושב שרישום של הנק האלה יותר קל במהלך משחק, יותר מעניין, ויותר רלוונטי מאשר רישום יבש של מה שהיה... אתה לא חושב? אני לא אומר את זה בשביל "לקטול"- אני שואל באופן ענייני

tragula

New member
אני קראתי

בתור שחקן הרישום המפורט של עתי מאפשר לי ללמוד על טעויות ששאני עשיתי (שול הקבוצה) ואיך לתקן אותן. בקיצור, עתי כל הכבוד (מתי אתה בן 17 ?) דורי

gadotmi

New member
כל הכבוד, איזה רישום !!!

ועוד אמרת לי (תוך כדי המשחק) שאתה לא רושם סטטטיסטיקות !!!! התוצאה מראה שעשית את זה מאוד פרטני. ההערה שנמסרה לעיל בעניין עודף הפרטים (כולל הצעה לקיצור והתמקדות בעיקר באופן הצגת הדברים) נכונה מאוד, אבל אין מה לבוא בטענות - תמיד יש מקום לשיפור.

למעלה