One Tree Hill 5x18 - Finale

o R it

New member
כן..אני גם חשבתי על זה...

אני מקווה בשבילם שזה לא ככה!!!!!

DotCom05

New member
איזה פרק חזקקק ../images/Emo58.gif

ההתחלה הייתה מדהימהה גם הקטע של גאווין וג'יימי זה היה ממש חמוד ובכלל כל ההתחלה של העיתונים והבלוני מים עשו את זה יפה ומצחיק...הקטע עם השיער של לוקאס גם היה מצחיק חחח ג'יימי נראה ממש חמוד ככה סופסוף נייתן הצליח במשחקקק ידעתי שזה יקרה ושילבו את זה יפה עם הקטע של הבריכה וג'יימי. אלי מה זה לא קשורה עכשיו! סוף עונה שנייה - פייטון מגלה שאלי אימא שלה סוף עונה שלישית - פייטון מקבלת מכתב מאלי שאומר שיש לה אח סוף עונה חמישית - איזה מישהו שמכיר את אלי?! יאללה כבר! חחחח שברוק עזבה את אנג'י זה היה ממש עצוב היא כ"כ השתנתה מהעונה הראשונה הכי מכולם לדעתי. דן..עד שהוא הפך להיות חמוד הוא נדרס?! אני ממש אוהבת אותו תמיד אהבתי את הרשעים חחחח אני מקווה שהוא לא ימות. והסוףףףףףףףף אלוהים איזה מתחחחח לדעתי זו תהיה לינדזי למרות שאני ממש רוצה שזו תהיה פייטון. אפילו עדיף שזו תהיה ברוק מאשר לינדזי. מה הקטע שלה?? לא רוצה, כן רוצה, לא רוצה, פתאום כן רוצה, אוף איזה נאחסית. אבל בטוח זאת תהיה היא כי היא משתתפת בעונה השישית והדרך היחידה שהיא תשתתף זה אם הוא יתקשר אליה... אני מרחמת על סופיה שצריכה לעשות את הקטעים עם צ'אד בגלל שהם היו נשואים חחח בסדרה הם ממש חמודים ביחד אבל במציאות זה מבאס... טוב חפרתייי...יאללה אני מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה!! אני אצטרך לעקוב אחריה כשאני אהיה בצבא איזה עצוב

D e l i l a h

New member
וגם ../images/Emo58.gif

סוף עוןנה ראשונה - דן מת, התחלת עונה שניה - כנראה שלא סוף עונה 2 דן מת. תחילת עונה 3, כנראה שלא סוף עונה רביעית דן תולה את עצמו, לא מצליח למות סוף עונה חמישי דן נידרס, בואו נחשוב כולנו אם דן ימות או לא אה כן לא כתבתי פה שנים

o R it

New member
אני חייבת לציין שאני כבר לא זוכרת מה היה

בסיום העונות הקודמות ובהתחלה שלהם... חוץ מהסוף של העונה השלישית וההתחלה של הרביעית..וכמובן גם הסוף של הרביעית... באנה אני חייבת לעשות מרתון עונות קודמות של מגרש ביתי
ובאמת שנים לא כתבת פה...=] וולקאם בק

*superstar*

New member
לא יודעת מה איתכם...../images/Emo58.gif

אבל אני נהנתי מאוד לראות את גאווין ואת הילד שמשחק את ג'יימי שרים בהתחלה
מעבר לזה, אני חושבת שזה לא היה פרק טוב לסיום עונה כי הוא לא ממש הרגיש ככה... אולי זה כי העונה הזאת התקצרה קצת. אם הוא לא התקשר לפייטון זה השיא, כי כבר ממש נמאס מכל הקטע הזה..

mihs

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד, אבל ממש לא מרגיש פרק סיום עונה. מה שכן היה טוב בפרק זה: סוף סוף סוף סוף משפ' נילי לא במשבר או כל דבר אחר, כאילו ברור שזה מאוד מוסיף עניין לסידרה, אבל עדין נחמד גם לראות אותם כסתם משפחה הקטע שפיטון כתבה על מגרש הנהר, היה מעולה וגם הבלוני מים ואני גם ממש אוהבת את דן מקווה שלא ימות למרות שכבר היו צריכות להגמר לו כל הנשמות ספייר שלו...

רבההה

New member
../images/Emo58.gif518... :|

אהבתי את ההתחלה איך שהם שרו ביחד.. ובכלל מאד אהבתי את הפרק אבל דיי נמאס לי מהסופי עונות האלה! אני שונאת את המתח הזה.. זה ממש מזכיר לי את הסוף של השלישית עם הערכה לבדיקת הריון חחחח ואני אומרת לכם.. בסוף הוא התקשר לברוק
בקיצור, פרק חביב ביותר.. אההה ודן לא מת! לא מרשה לו :D הראשון בספטמבר,אה? נקווה שאני לא אהיה בצבא עד אז.. =//

mihs

New member
שאלה../images/Emo58.gif18

מישהו הבין איזה צורה לוקאס עשה מהלוחות רישוי?

haley17

New member
פשוט פרק טוב ../images/Emo58.gif

חחח אומנם באיחור אבל חשבתי בשביל הפרק הזה חייב להגיב ! אני פשוט מאוהבת בגיימי ! כפרה עליוו חחח איזה מתוק אהבתי את התתחלה . ובכלל כל הפרק היה ממש יפה הכי טוב סיום מותח חוץ מזה אני מתה על ניילי והשיר של בת'אני יפה מאוד איך קוראים לו .? מישהו יודע ? פרק יפה רצח

haley17

New member
תודה רבהה ! אני מזה אוהבת את השירה שלה ..../images/Emo13.gif

o R it

New member
בכיף!=] וכן,גמני!!למרות שאני לא אוהבת את כל

השירים שלה...

WatchMeWatchYou

New member
אכן

השיר במקור הוא של ENATION הלהקה של מייקל (בעלה של בתאני), והם לא מזמן עשו קאבר לשיר וגם את הגרסא שהיא שרה :) אם אתם שואלים אותי הגירסא שלה הרבה יותר יפה

o R it

New member
נכון!

אני גם שמעתי את הגירסא שלהם ושלה הרבה יותר טובה!

NitsNats©

New member
וואו. ../images/Emo58.gif

אין לכם מושג כמה זמן לא כתבתי בפורום הזה. התגעגעתי. אין לי עם מי לדבר על הפרק, אז אני מניחה שזה המקום. בכלמקרה, הכל התחיל בשיר פתיחה. כל העונה לא היה שיר פתיחה והפרק התחיל עם ג'יימי וגאווין יחדיו שרים אותו - התחלה מושלמת. זה עשה לי צמרמורת וכמעט בכיתי, ואני ידועה כמי שאוהבת לבכות. השיר פתיחה רק עושה את הסדרה יותר עצמתית, עכשיו סיימתי לצפות בו פעם שנייה עם הרצות של קטעים שנראו לי ארוכים מדי. אתמול כשצפיתי בפרק הייתה סצנה מסויימת שאחריה היה רגע של הפסקה, וממש פחדתי שהפרק הסתיים וממש שמחתי שהוא לא. סיימתי את הצפייה אתמול בפה פעור, אחרי הקטע שדן נדרס. זה היה לי לא צפוי. ועם כל זה שאני שונאת אותו, ממש ריחמתי עליו באותו רגע, בעיקר אחרי הסצינה עם הכרית שבתחילתה רציתי לצעוק לו שלא יעשה את זה ואחרי זה ממש רווח לי שהוא יצא טוב פעם בחייו בעלובים. השיר של היילי מקסים. ברוק ממש מדהימה אותי בשינוי שהיא עברה מתחילת הסדרה. ובסצנה שבה לוקאס בא לדבר עם פייטון פתאום חשבתי עליה כמעודדת וזה היה מוזר. אני לא אוהבת את לינדזי, ואני ממש מקווה שלא לה לוקאס הציע להתחתן, אבל ההשערות שלי הן אחרות. אני מאמינה שברוק קיבלה טלפון על ההגעה של אנג'י, או טלפון מהרופא של אנג'י, שפשוט חייב להציע לה לצאת. ושפייטון קיבלה טלפון מהבחור שהכיר את אלי, שאני מקווה שהוא אביה הביולוגי. כמובן שאלה רק השערות. אני ממש אוהבת את ניילי. כתמיד. ואני אוהבת את מאות', הוא יצא שפיץ על. חוצמזה, אני צריכה לציין שוב שגאווין דיגרו מושלם לחלוטין וסצנת הפתיחה הייתה מדהימה והפכה את הפרק לעוד יותר עוצמתי מבחינתי. אין סדרה שאני אוהבת יותר. לא יכולה לחכות לעונה הבאה כבר.

לוידעת

New member
518!../images/Emo153.gif

פרק נחמד.....בד"כ פרקי הסיום של מ"ב הרבה יותר טובים..... ניילי ממש חמודים!!!ג'יימי הזה הוא כזה מלללךךך!!!!!!!!!!
בקשר למרובע האוהבים האלה--אמן שזו הייתה ברוקק!!!!!!!!!למרות שאין סיכוי...:( רק לא לינדזי אבל.....חחח..... מחכה לעונה השישית!!!!!!!!!!!!!!

למעלה