WillowFreak
New member
../images/Emo58.gif O-M-G 7X13 !!!!!!!!!!!
רשע!!! איש מרושע הג'וס ווידון הזה!! למה הוא תמיד עושה לי את זה?? הוא שונא אותי? מה!?? האם אי פעם בחיים שלי עשיתי לו משהו רע?!? למה מגיע לי היחס הזה?!? מה אני כבשה?!? מה אני עז?!? מה אני דון?!? נתחיל בקנדי...
What the f**k?! (זהירות
אתם עומדים להיות עדים להתקף קנאות מטורף ביותר כלפי ווילו מצידי...) לא!!! לא!!! לא !! לא!!! ולמקרה שמישהו לא הבין..... ל-א!! ווילו לא צריכה להיות עם קנדי (מה זה השם הזה? זה שם של בארבי לא של קוטלת!!) הן לא מתאימות.... הן לא צריכות להיות ביחד.... ווילו וטארה צריכות להיות ביחד... נכון, טארה מתה so what? כבר קרו דברים מעולם... (כן כן כן... אני עדיין הוזה ומקווה לטוב, חיה באשליות שאולי just this time ג'וס ווידון יוותר לי קצת ויתן לי קצת נחת ושלווה בחיים...) בסולם אחד עד עשר שלי כמה אני שונאת אותה.... אני שונאת אותה שנאת דון(!) ככה אני שונאת אותה!! (טוב נו לא ממש אין על דון בקטע הזה... וקלואי נא לא לסקול אותי.. פשוט השנאה הזו מושרשת בדמי, מוחי ונשמתי אין מה לעשות, ניסיתי לסלוח, ניסיתי להבין... מצטערת אבל לא הלך
) קנדי. שתמות. וכן אני מטורפת. כבר הזהרתי בתחילת ההודעה על התקף הקנאות המאסיבי הזה... וכל מי שאוהב את ווילו לפחות כמוני מבין למה... שנית, "I let her go" "I'm sorry baby" OMG!!!! על הבוקר להכניס אותי לכזה דיכאון?!? כמה כבר בנאדם יכול לבכות....
לפני שעה כתבתי פה הודעה על הרגעים הכי עצובים שלי בבאפי, הקטע הזה נכנס למקום גבוה ביותר... ג'יילס: באמת, אבל באמת(!) ברגע מסויים חשבתי שהוא מת. זה היה מבהיל ביותר... לרגע חשבתי שגם רוצים לקחת את ג'יילס ממני... (כן אני חובבת ג'יילס. חוץ מהקטע הזה שהוא שטף את ווילו, חוץ מזה אין לי טענות אליו) איימי: בהתחלה בכלל לא הבנתי מה נסגר איתה. היא טובה, היא רעה, היא טובה, היא רעה, היא טובה.... בהתחלה חשבתי שהיא חזרה בתשובה או משהו כזה. ואז כשהיא אמרה "אופס" חשבתי שהיא הראשון! כי היא אמרה את זה באותה צורה שבה "איב" אמרה "אופס" כשבאפי חשפה אותה.... ואז שוב התעצבנתי... (כהרגלי) למרות שאיימי פוסטמה רצינית ודפוקה בלחץ, עדיין, באיזו צורה חיבבתי אותה... (יש לי סימפטיה רצינית לדמויות ותיקות...) וכשחשבתי שהיא הראשון די היה לי עצוב שהיא מתה והכל... אבל עכשיו, אחרי מה שהיא עשתה לווילו... נו אני כבר לא צריכה להגיד... אתם יודעים את המזמור הרגיל... ש-ת-מ... ו-ת. ספייק המסכן. מעניין מה נסגר איתו... אתם חושבים שבאפי אמרה להם להוציא לו את הצ'יפ או רק לתקן אותו? לי נראה שהיא אמרה להם להוציא... כי בכל מקרה יש לו נשמה. וכשהוא בהשפעת הרוע גם ככה הצ'יפ לא עוזר. אז למה להתעלל? עוד מישהו מתחיל לחבב את what's his name בכל פרק שעובר? או שזאת רק אני?!? הוא ממש חמוד! דפוק, אבל חמוד! הוא כמו כלבלב קטן
קחו הכל בקלות
רשע!!! איש מרושע הג'וס ווידון הזה!! למה הוא תמיד עושה לי את זה?? הוא שונא אותי? מה!?? האם אי פעם בחיים שלי עשיתי לו משהו רע?!? למה מגיע לי היחס הזה?!? מה אני כבשה?!? מה אני עז?!? מה אני דון?!? נתחיל בקנדי...