O-M-G 7X13 !!!!!!!!!!!

WillowFreak

New member
../images/Emo58.gif O-M-G 7X13 !!!!!!!!!!!

רשע!!! איש מרושע הג'וס ווידון הזה!! למה הוא תמיד עושה לי את זה?? הוא שונא אותי? מה!?? האם אי פעם בחיים שלי עשיתי לו משהו רע?!? למה מגיע לי היחס הזה?!? מה אני כבשה?!? מה אני עז?!? מה אני דון?!? נתחיל בקנדי...
What the f**k?! (זהירות
אתם עומדים להיות עדים להתקף קנאות מטורף ביותר כלפי ווילו מצידי...) לא!!! לא!!! לא !! לא!!! ולמקרה שמישהו לא הבין..... ל-א!! ווילו לא צריכה להיות עם קנדי (מה זה השם הזה? זה שם של בארבי לא של קוטלת!!) הן לא מתאימות.... הן לא צריכות להיות ביחד.... ווילו וטארה צריכות להיות ביחד... נכון, טארה מתה so what? כבר קרו דברים מעולם... (כן כן כן... אני עדיין הוזה ומקווה לטוב, חיה באשליות שאולי just this time ג'וס ווידון יוותר לי קצת ויתן לי קצת נחת ושלווה בחיים...) בסולם אחד עד עשר שלי כמה אני שונאת אותה.... אני שונאת אותה שנאת דון(!) ככה אני שונאת אותה!! (טוב נו לא ממש אין על דון בקטע הזה... וקלואי נא לא לסקול אותי.. פשוט השנאה הזו מושרשת בדמי, מוחי ונשמתי אין מה לעשות, ניסיתי לסלוח, ניסיתי להבין... מצטערת אבל לא הלך
) קנדי. שתמות. וכן אני מטורפת. כבר הזהרתי בתחילת ההודעה על התקף הקנאות המאסיבי הזה... וכל מי שאוהב את ווילו לפחות כמוני מבין למה... שנית, "I let her go" "I'm sorry baby" OMG!!!! על הבוקר להכניס אותי לכזה דיכאון?!? כמה כבר בנאדם יכול לבכות....
לפני שעה כתבתי פה הודעה על הרגעים הכי עצובים שלי בבאפי, הקטע הזה נכנס למקום גבוה ביותר... ג'יילס: באמת, אבל באמת(!) ברגע מסויים חשבתי שהוא מת. זה היה מבהיל ביותר... לרגע חשבתי שגם רוצים לקחת את ג'יילס ממני... (כן אני חובבת ג'יילס. חוץ מהקטע הזה שהוא שטף את ווילו, חוץ מזה אין לי טענות אליו) איימי: בהתחלה בכלל לא הבנתי מה נסגר איתה. היא טובה, היא רעה, היא טובה, היא רעה, היא טובה.... בהתחלה חשבתי שהיא חזרה בתשובה או משהו כזה. ואז כשהיא אמרה "אופס" חשבתי שהיא הראשון! כי היא אמרה את זה באותה צורה שבה "איב" אמרה "אופס" כשבאפי חשפה אותה.... ואז שוב התעצבנתי... (כהרגלי) למרות שאיימי פוסטמה רצינית ודפוקה בלחץ, עדיין, באיזו צורה חיבבתי אותה... (יש לי סימפטיה רצינית לדמויות ותיקות...) וכשחשבתי שהיא הראשון די היה לי עצוב שהיא מתה והכל... אבל עכשיו, אחרי מה שהיא עשתה לווילו... נו אני כבר לא צריכה להגיד... אתם יודעים את המזמור הרגיל... ש-ת-מ... ו-ת. ספייק המסכן. מעניין מה נסגר איתו... אתם חושבים שבאפי אמרה להם להוציא לו את הצ'יפ או רק לתקן אותו? לי נראה שהיא אמרה להם להוציא... כי בכל מקרה יש לו נשמה. וכשהוא בהשפעת הרוע גם ככה הצ'יפ לא עוזר. אז למה להתעלל? עוד מישהו מתחיל לחבב את what's his name בכל פרק שעובר? או שזאת רק אני?!? הוא ממש חמוד! דפוק, אבל חמוד! הוא כמו כלבלב קטן
קחו הכל בקלות

../images/Emo58.gif 713 וואו את קמה מוקדם!

what his name- אנדרו והוא ממש מקסים
אחת מהדמיות האהובות עלי כרגע בסדרה, או אנדרו אנדרו... כן גם אני ל אמחבבת את קנדי במיוחד! חוץ מזה שהיא ממש צעירה לווילו בת כמה היא 19 גג? גרר חוץ מזה שברור שווילו not over טארה אז למה הקנדי הזאת ממשיכה לדחוף ולדחוף! Me not like ... אבל היי look at the bright side יש סיכוי די גדול שהיא : א. תמות בפיינל פור כמו הרבה דמויות אחרות... ב.תתגלה כרעה ומשתפית של הראשון ואז זה בכלל יהיה סבבה כי האי גם תמות וגם ווילו לא תיהיה עצובה... כמובן שתמיד יש את הסיכוי שהיא סתם תיהיה הריבאונד גירל...

sour spirit

New member
"what's his name" could be

and this message and the one above me co contain spoilers to season 6,7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andrew, by any chance? cuz if yes, then he is pretty okay.....i mean, hes sortta like jonathan-like, you know? and it was a VERY great episode!!!!!!!!!! about Amy, i though she was the first, too, when she said that OOOPS (BIATCH). i hate her now more than ever. more than when i hate her in season 6....and i HATED her when she made willow and tara break up... but she was always a little b****....although i loved her!!! she was a very likable character.... about spike, youll see in the next ep, i duwanna ruin it for ya...i, myself, sortta was interested in what's gonna happen with him....(and i dont like him...i mean he's a cool character and all, but the whole buffy-spike thing: im voting out!) - BUT YOU'LL SEE!!!!!! Keneddy: blaaaaaaaaaaaaa(was supposed to be the thing with the toungue out, doing like yuck....i dunno how to write it....). i mean, who gave the girl license to be willow's-number-two?!!!!!!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!!? she's a BIATCH. that's it!!!!!! too much of a biatch!!!! we're only lucky joss didnt give us some of that buffy-spike love....too short a season to fill the whole story... that's why kennesy's also a very hated character!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i swear it, if Joss would've put Buffy and spike together in the end, i would've exploded!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (thank you, joss!!!) and i dont see why the lot of you hate Dawny so much?!
that's it!!!​

matanbu

New member
../images/Emo58.gif 713

(טיהי, עכשיו זכרתי להזהיר מספוילרים!!!) אממ, לא יודעת אם אני רוצה שקנדי ווילו יהיו ביחד. כאילו, טארה מתה, AND THE WAYS THINGS GOING NOW נראה שהיא מתה FOR GOOD. אני רוצה מה שיעשה לוילו אושר... ולא נראה לי שקנדי הזו כזה SPAZ במיטה...!!!... לכן... כל המסקנות מובילות לכך... שוילו צריכה להיות עם באפי בלבד! (אוי, הקטע הזה גרם לי לבכות LIKE A GIRL ולאמא להסתכל... נו אמא... לסביות... תגידי איכס עכשיו...) (והיא לא אמרה!! אני שוקלת לתת לה את אוסף פרקי וילו וטארה CHRONICHELS בשביל התבגרותה האישית והתפתחותה המנטלית או משו כזה). מה רציתי לומר?

14מתן

New member
../images/Emo58.gif 7x13 ../images/Emo7.gif

קודם כל כמו שאמרת - DIE KENEDY ! היא כזאת מעצבנת, מנסה ככה לפתות את וילו המסכנה
הסוף היה כל כך עצוב שכאילו חוזרו ל seeing red (זה כבר
משלו ) והכי גרוע שהכלב* הזאת גרמה לוילו לשכוח את טארה זה היה כל כך יפה שהיא עדיין חייה איתה אבל לא, לאאאאאאאאא ! קנדי הייתי חייבת להרוס את זה ! ברינגרס, אני רוצה לדווח על פוטנצילית מופרעת, היא נמצאת ברחוב... ופרק אחרי 7x14
כשהfirst (הראשון נשמע קצת...) שיכנע את אנדרו להרוג את הפוטנשילז אז כשהוא בא עם האקדח אליהם כל כך רציתי לראות אותו הורג את הזונ* החצופה הזאת ! תמותייייייייי

sour spirit

New member
boy, are we bad!!!

but it's fun, no? so, adding a little bit more fuel to the fire: kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill kill just fu***** kill her, ANDREW!!!!!!!!!!!!she's bad, she wants you dead, and willow!! (well im not sure if that''l make him do that, but im way sure this will: spoiler to 7x16 she wants to kill Xander!!!) me bad and me like!!!​

../images/Emo58.gif 714 אבל אז באפי ווילו

יכעסו על אנדרו שהרג את קנדי ןלזה אני א מסכימה! Andrew must live! אז בקשר לצילצול לברינגרס אני בעד!

idanyd

New member
../images/Emo58.gif 7X13

תגידו, מה קורה לכם? נמאס לכם מ-Riley Bashing, אז עברתם ל-Kennedy Bashing? מה הנערה כבר עשתה לכם? היא נמשכת לווילו, היא עושה לה טוב, הן נראות טוב ביחד, אז למה כל ביטויי השנאה האלה? אתם כמו חבורת מעריצות של להקת בנים, ששונאות את בנות-הזוג של חברי הלהקה, כי הם לא יהיו פנוים בשבילך עכשיו (וזה בכלל לא משנה שהם בני 25, והמעריצות עדיין שטוחות מקדימה). טארה מתה, live with that. ווילו הבינה את זה, ומוכנה להמשיך הלאה בחיים. למה אתם מתעקשים להיאחז בעבר?

../images/Emo58.gif 716

האמת היא שהן לא ניראות טוב ביחד לדוגמא ב716 כשאנדרו לא מצלם אותן, מזמן לא ראיתי נשיקה כל כך לא משכנעת בבאפי... אין להן כימיה...

sour spirit

New member
must agree with the little

kitty here!!!!!! and about the whole boy band fans: i was practicalyy hurt, being called as a fan boy band girl......why? id dint do anything wrong to anyone....i thunk......
now, about kennedy... i was thinking about it yesterday....with the whole we-hate-kennedy looks much like we-hate-riley...but, fact is, that buffy and riley relationship was more complexed, more built, built...you know? now, kennedy and willow's relationship is more like let's-have-sex-let's-kiss-moi-moi-bye-bye....now, as a willow lover, and no fan of any boyband, im resenting you claim....i only hate kennedy cuz it doesnt seem very right....and she is very grose, admit it!!!!!! also their relationship was really made up from nowhere!!! and really pushy, you know? so, i dont think your claim is right. all we do is sit and say we care for you woillow and love so very much!!!!!! and that is it!!!!!! so.....
hope ive put things in a clearer way.....

WillowFreak

New member
ככה. (ספויילר 7X13)

זה לא זה שאני לא רוצה אף אחת עם ווילו. אני מודה שלפחות אני עדיין לא התגברתי על המוות של טארה, גם ווילו לא, דרךך אגב. אבל...זה שאני נאחזת בעבר זה כי שוב, בבאפי הכל יכול לקרות (תקוות שווא אני יודעת...) אני רוצה שווילו תיהיה שוב מאושרת כמו פעם עם טארה ושהכל יהיה ורוד ויפה אבל עדיין... קנדי לא מתאימה לווילו!! היא מעצבנת, היא יותר מדי פושי כזאת ואגרסיבית מדי ואני פשוט לא רואה אותה ואת ווילו ביחד. ומתן כנ"ל אמא שלי. אבל לא בסצינה הזאת, אלא בסצינה שטארה מתה. לשם שינוי היא לא אמרה שזה מגעיל ועשתה פרצוף. אלא היא הודתה שהיא התרגשה ואפילו כמעט בכתה! (ואחרי זה היא בלבלה לי את השכל בטלפון עם שאלות כגון: למה טארה מתה, למה ווילו רעה. מה יקרה עכשיו.. בקיצור חינכתי אותה!
) ועידן... בחיים, אבל ב-ח-י-י-ם אל תשווה אותי למעריצה של להקת נים מטופשת. בחיים לא אהבתי להקות כאלו, ותמיד שנאתי אותן. אז נא לא להעליב!

למעלה