פרק 12

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך
שני דברים.......

קודם כל,טרמינייטור קורותיה של שרה שרה קונור בוטלה סופית (כצפוי). חוץ מזה, פוקס פרסמה את לוח השידורים שלה ומבחינת בית הבובות זה לא נראה טוב (אם אתם רוצים הסבר אז תגידו לי). אני מניח שהיא תתחיל החל מספטמבר. וסתם למי שמתעניין, כמה סדרות מדע בדיוני מסקרנות יתחילו בעונה הבאה בארה"ב.

tsou

New member
חבל ../images/Emo16.gif דוקא שהתחיל להיות מעולה בסוף עונה 2

(שרה קונור) סופית לגמרי? ספר קצת על הסדרות העתידיות, תביא לנו לינקים..

tsou

New member
אבל! גיליתי סדרה מעולה שגם "מעדכנת" סרט של

ארנולד, ומחברת אותו לבלייד ראנר , ושתמצא חן בעיני חובבי הכרוניקות של שרה קונור+סדרות משטרה טובות, וכמובן בעיני כל חובבי פיליפ קיי דיק : Total Recall 2070, יש רק עונה אחת, אבל היא כוללת 22 פרקים משובחים! (סדרה קנדית) ממליצה מאד

אוקיי, אבל!

(גם אני אוהב להגיד את זה) אני אעשה סיכום של כל הסדרות מדע בדיוני החדשות רק אחרי שכל העסק הזה יסתיים. זה יהיה עד סוף השבוע ואז אני אעשה את זה. אל תצפו לכל כך הרבה (אחרי הכל, מדובר ברשתות הגדולות בארה"ב שלא מתמקדות בקהל יעד אחד) אבל יש כמה....

מבחינת הסדרות....

אז אחרי שכל הרשתות בגדולות בארה"ב פרסמו את החלטותיהם, יש שתי סדרות פנטזיה בולטות (זה נחשב?) ועוד סדרה אחרת על פלישת חייזרים. יש עוד סדרה נוספת אבל אני לא יודע אם יש בה אלמנט של מדע בדיוני. גם לאבודים לא היה בהתחלה אלמנט כזה עד שהם התחילו לדבר על מסע בזמן. אז לציין גם אותה (הסדרה הנוספת)?

למעלה