פרק 12

• פותח הנושא tsou
  • פורסם בתאריך

MIDNIGHT SKY

New member
תגידי,

איך הסדרה עד עכשיו? קורה שם משהו מעניין? אני חושבת אולי לחזור לראות אותה,עצרתי בפרק 3 ואז זה פשוט שיעמם אותי. אז כדאי לראות שוב?

tsou

New member
תלוי בהגדרה של "מעניין" ../images/Emo13.gif

עלילתית, לא כל הפרקים מרתקים. ככלל הסדרה מעניינת יותר רעיונית. גם אין אחידות באיכות הפרקים, אם כי יש כמה ממש טובים. אבל החל מפרק 4 זה נעשה טוב יותר אם אני זוכרת נכון.. בכל מקרה זו לא סדרה מפעימה כמו שקפריקה מבטיחה להיות כבר מהפיילוט.

duron

New member
ככל הנראה, ינואר 2010

אגב, מישהו ראה את פרק סוף העונה של אבודים ?

rawk16

New member
אני מאוד אוהבת

הפרק האחרון ממש שיפר את הסידרה לטובה

SiC

New member
משעמם

אחרי שפרק 11 היה ממש מעניין ומותח, פרק 12 הרס אותו ממש - בנאלי וטפשי, הדמות של אלפה שהיתה מסתורית ומותחכמת התגלתה כסתם פסיכופט סכיזופרני. והדרך בה הוא לקח את אקו ואת ה-former self שלה היתה לא אמינה בטירוף. גם סוף הפרק שלא היה אמין בכלל. הדבר היחיד שמעניין בפרק - ד"ר סונדרס (לא אפרט למניעת ספויילרים) כנראה שג'וס ווידון גמר את הסוס (ממש כמו סטראזינסקי בסיפורים האבודים של בבילון 5)

tsou

New member
../images/Emo58.gif לא רע

פחות מוצלח מפרק 11 אבל מתחבר מושלם לקפריקה
ובעצם מבקש מאיתנו לדמיין את ההשלכות המעשיות של עולם בו האישיות המקורית שלנו ניתנת לגיבוי זמין תמידית על כונן קשיח (בניגוד לדיסק און קי בקפריקה- וודון לא תומך בדיעה שהמוח האנושי מכיל 300 מגבייט?) בזמן שהגוף והמוח מתפנים לארח הטבעות אחרות, ומראה לנו את הוריאציה המתבקשת = האישיות המקורית של קרוליין מוטבעת בקרבן אקרעי, ומעומתת עם הגוף של אקו (שמוטבעות בו כל שלושים ושמונה האישיויות שמהוות את ההסטוריה של הבובה אקו) והן מנהלות דיאלוג. זה קצת הזכיר לי את הכובע מלא שמיים של פארצ'ט, כשההוייור מנצל את התקת התודעה הזמנית של המכשפה הצעירה כדי להשתלט על הגוף ה"זמין" שלה נכון שאלפא יוצא יותר פאתטי מאשר רוצח אימתני, אבל זה נועד לפנות את מרכז הבמה לאקו באופן וודוני אופייני, וגם ממשיך את שיכתוב אגדת היפהפיה הנרדמת מהפרק שעבר.. אהבתי את סיפור וויזקי ואת שבירת הציפיה בסיום- דוקא את נובמבר שחררו

אילנית99

New member
רגע? ככה נגמר?

יהיה 13? או שזהו? מבחינתי. צריך עוד פרק לסגור את כל הקצוות

לא יאומן כי יסופר...

DOLLHOUSE אושרה לעונה שניה
רשת פוקס הפתיעה את כולם (ונראה לי שאת עצמה) כאשר אישרה עונה שניה לסדרה דלת הרייטינג. לעונה השניה יהיו 13 פרקים וגם היא תשודר ביום שישי (תאריך מדויק עדיין אין). לגבי פרק 13, אין לי מושג אם הוא בכל זאת ישודר (אולי בתור התחלה לעונה ההשניה?) או שישאר רק ב- DVD של העונה הראשונה.

tsou

New member
באמת לא יאומן

(ואת מלכים מבטלים!!) אבל מה החוכמה להשאיר גם את עונה 2 ביום שישי?!

אין חוכמה....

זה צעד מטומטם שלהם. לי אישית אין הרבה בעיה עם זה, אני לא חושב שהסדרה צריכה לחזור, אבל אני בטוח שלמעריצים יש בעיה גדולה עם זה...

The Human

New member
כנ"ל../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אחרי הסצנה הדבילית הזו שבו אקו רדפה אחרי אלפא שהחזיק באקדח וירה עליה כמה פעמים והחטיא, אני באמת לא מוצא איזשהו טעם לעקוב אחרי הסדרה האינפנטילית הזו.

MIDNIGHT SKY

New member
מה?זה

מעצבן! את דולהאוס ישאירו לעונה שניה וקינגס מבטלים,זה מבאס. עדיף שהיו עושים ההפך...

היום זה יהיה רשמי...

בשעות הערב\לילה. זה גם יתפרסם בכל אתר אז אני אביא לינק כאשר זה יתפרסם....

למעלה