Charmed Or

New member
אני אגיד לך מה-../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

הכל היה פשוט צפוי. הפרק היה טוב, אבל שום-דבר לא הפתיע אותי בערך. ידעתי שרובי קשור איכשהוא לעזאזל (אחרת למה האובססיה לכוחות של סאם?), ידעתי שלילית וסאם איכשהו קשורים לחותמת האחרונה, ידעתי שהמלאכים הם רעים וידעתי שקסטיאל ישיג ביצים מתישהו P: הקטע היחיד שלא ניחשתי היה שדין יסלח לסאם. בגלל זה נורא אהבתי את הקטע עם הוויסמייל (אה. הזאת המעוותת לגמרי שברה לי את הלב, אלוהים, המבט של ג'ארד.). והסוף, שהם אוחזים אחד בשני, ושסאם שומע את הקול של דין. זה היה פשוט SPN במיטבו. אבל הפרק מגניב, אפילו אם צפיתי הכל (כי להגיד את האמת, בקשר לעונה ה5ית- אין לי מושגגג מה הם יעשו ואיך הם יסיימו אותה, ואני מקווה שקריפקי יפתיע יותר הפעם). לסיכום, עונה 4 הייתה טובה, אבל לא הכי. היו לה רגעים מעולים (418. כאילו. אהה.), אבל בתור עונה ועלילה עונתית היא לא האהובה עליי.

Charmed Or

New member
אולסו,../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אני היחידה שאוהבת את זכריה? הוא דמות כזאת שווה.

גיא ע

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

אני חייב לציין שהרעיון של "ההנהלה הבכירה" של גן עדן שהחליטה לקדם את האפוקליפסה ולסייע בשיחרור לוציפר, כדי לחסל את ה-"עולם התחתון" משום שהם בטוחים בניצחונם, עם תשובה לשאלה של מה יקרה לאבני האדם - "אי אפשר להכין חביתה בלי לשבור את הביצה, או משאית של ביצים..." ו-GOD HAS LEFT THE BUILDING, בתשובה לשאלה של מה דעתו של ה-CEO על הנושא, זה רעיון על סף הגאונות בעיקר משום שהוא בא מפיהם של מלאכים שאמורים כביכול להגן על האנושות :) אני ממש מחכה בקוצר רוח לעונה הבאה.

ANGELUSPIKE

New member
הדבר היחידי שמעניין אותי../images/Emo58.gif

לאיפה נעלם אלוקים, כאילו מה זה הוא נעלם, הוא אלוקים הוא אמור להיות בכל מקום כל הזמן, הקטע עם המלאכים שרוצים להתחיל את המלחמה עם הגהנון ממש מוזר, כי בעקרון למלאכים לא אמור להיות רגשות כמו גאווה ושחצנות כמו שזכריה הראה, אז יש פה משהו שפשוט לא מסתדר לי, מה שבטוח העונה הבאה תהיה מטורפת לחלוטין. חוץ מזה לפי דעתי העונה הקודמת הייתה יותר טובה.

elena16il

New member
גם לי זה לא מסתדר..

מי נותן פקודות למלאכים אם אלוקים נעלם??..

elina002

New member
בטוח שיהיה עונה חמישית?

מאיפה המידע? איך היה הרייטינג של הסדרה העונה?

Maayang4

New member
פרק טובב

האמת קצת התאכזבתי כי הייתי בטוחה שיהיה פרק עם הרבה אקשן והמלאכים והשדים ולא היה משהו.. אבל היה פרק טובב אהבתי את הסוףףף

וואי היה שווה ../images/Emo58.gif

אני לא אפרט ממש כי כבר אמרתם הכל אני די שותפה לדעותיכם.. היה פרק טוב ובאמת קצת צפוי.. דין פשוט מדהיםםםםםם מתה על הדמות שלוווו מתה..המבטים של ג'נסן הורגים אותי
זה נוראי שעכשיו סאם שד..מקווה שאיכשהו הוא יחזור להיות נורמלי.. וואי אם לוציפר נראה כמו חיה כזאת כמו בציורים זה יהיה מפגר.. שמחה שקאס נשאר לעוד עונה..מעולה שהוא עזר לדין. אוי רובי מתהההה כמה חלמתי על זה כל העונה..הגיע הזמן זה היה ברור שהיא ביטצ' ויש לה אינטרסים משלה "לעזור" לסאם.. עכשיו נצטרך לחכות 4 חודשים של יובש!! דאמט כל העונות של כל הסדרות הטובות נגמרו.. אה שאלה, אנה הזאת מתה? קאס הרג אותה או רק גירש אותה או משהו? תמונה מקטע שממש הצחיק אותי..שדין היכה את קאס והלכה לו היד
עוד תמונות של דין מהפרק כאן: http://community.livejournal.com/jensenated/63774.html

למעלה