the covenant

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הם לא יכולים לעשות לנו את זה לא ככה ממש לא ככה רגע לפני שהוא יוצא ככה לגמור את הפרק מההתחלה לא בטחתי ברובי החדשה אמרתי שלילית' צריכה למות בשביל החותם האחרון אבל זה לא הוגן אני לא יכול לחכות עכשיו כל כך הרבה זמן עד העונה הבאה i am a junky

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif זה לא באמת קרה...

אני..הם..לא...קסטיאל. אהבתי שקסטיאל חזר להיות הקסטיאל הנורמלי ולא הכלבה הצייתנית של זכריה. מסתבר שכל המלאכים לא מי יודע מה מלאכים, מעניין מה קרה לאלוהים. מה ספטמבר\אוקטובר?! מה?! התמונה בערך אמורה לסכם את כל מה שיש לי לומר.

psycho girl297

New member
../images/Emo58.gif אני אישית מאוכזבת

זהו? כיאלו זהו? מה הקטע? תשוו רגע את הפרק סיום עונה הזאת שהיה אמור להיות מדהים לפרקי סיום העונה של העונות הקודמות.... הפרק היה איטי, הוא לא זרם, ובמקומות מסויימים אפילו משעמם.... אל תהרגו אותי שאני אומרת את זה אבל אני חושבת שאפילו הפרקים הקודמים של העונה הזאת, שלושת הפרקים האחרונים היו יותר טובים מפרק הסיום, הסוף היה צפוי ברמה מפחידה, כיאלו ברור שלילית צריכה למות' וברור שרובי עובדת עליו, מהעונה השלישית עוד היה ברור שמשהו משונה בה, בכל מקרה אני שמחה שהיא לפחות מתה, בשורה התחתונה היה מאכזב נורא ואני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל לאט לאט מתחיל להימאס לי מהסדרה, אני מאוד מקווה שבעונה החמישית הם ישנו את הדעה שלי ויחזירו את הסדרה לימי התפארת שלה....

../images/Emo58.gif

אני לא מאמינה....באמת שהתאכזבתי....חיכיתי לפרק הזה כמו משוגעת מרוב שהפרק הקודם נגמר במתח....והפרק הזה לא זז וככה מסיימים פרק.. תאמת אני לא במתח כל כך לחכות לעונה החדשה דין שד עם עיניים שחורות...אבל אין לו כוחות שתה דם של אישה תמימה....וחזר לעצמו כביכול ומבין את הטעות... נו ...אז הם שוב יחד... וילחמו בשטן....בסדר.... ציפיתי ליותר

yarivito

New member
פרק מעולה לדעתי../images/Emo58.gif

אבל האמת שהרגשתי החמצה בפרק-.- אגב, מי שרואה גם אבודים, בטח שם לב שהסוף היה אותו דבר בול כמו באבודים,גם שם היה אור לבן והראו את השם של הסדרה. מי יודע מתי בדיוק תגיע העונה חמישית?

../images/Emo58.gif אני דווקא חושבת שזה היה פרק ממש

טוב, כאילו נכון היו קטעים שהיו משעממים - כל הקטעים שדין שהה בחדר הלבן הזה עיצבנו אותי חחח [ לא יודעת למה
] אבל בתאכלס, פרק יפה .. תמיד ידעתי שרובי רעה, איך ידעתי אני שמחה שהיא מתה!!
גמאני אהבתי שסוף סוף קאס חזר לעצמו ... אבל לא הבנתי למה המלאכים רצו לשחרר את לוציפר ? ..

becker16

New member
../images/Emo58.gif

לפי זכריה,המלאכים בכלל לא תיכננו להציל את החותמים. הרי ראינו שהם חזקים כ"כ ביחס לשדים,אז לא הגיוני שהם לא הצליחו לעצור שבירה של כ"כ הרבה חותמים. הם פשוט לא ניסו. התיכנון שלהם היה לתת לאפוקליפסה להתחיל, ואז כשיש מלחמה פרונטלית בין גן עדן לגיהנום,על כדור הארץ, גן עדן היו משמידים את כל הגיהנום אחת ולתמיד. הכל עד פה יפה ונחמד,חוץ מהעובדה שרוב אוכלוסיית כדור הארץ תימחק במהלך הקרבות. אבל למלאכים לא איכפת. הם רצו שלוציפר יעלה,כי דין היחיד שיכול לעצור אותו. למה שיעלה בכלל אתם שואלים? מאותה סיבה מקודם, כדי להשמיד את הרוע אחת ולתמיד.

becker16

New member
עוד אין תאריך מדויק

אבל בהסתמך על שנים קודמות, זה יקרה בחצי השני של ספטמבר. לפחות עוד 4 חודשים!

becker16

New member
תיקון קטן ../images/Emo58.gif

התבלבלת בין סאם לדין. סאם הוא השד האהוב שלנו,לא דין

becker16

New member
4X22 - Lucifer Rising ../images/Emo58.gif סוף עונה ../images/Emo190.gif

אוקיי,ראיתי את הפרק בערך לפני 11 שעות. (אי שם לפנות בוקר) והייתי עייף מאוד כדי להגיב פה,אז עכשיו מתאים ;) אז היה לנו פרק מאוד אינפורמטיבי,עם אקשן טוב בחסות סאם (רוב הזמן). מסתבר שעזאזל,לילית',אליסטר ורובי כולם היו קשורים בתוכנית של לוציפר. אני לא אפרט אותה פה,כי אני לא כותב פה recap אלא ביקורת. ידעתי מההתחלה שמשהו חשוד ברובי,אני ידעתי שתמיד טוב להקשיב לדין! העונה הזאת גרמה לי ממש לאהוב את דין ולהעריך אותו, אפילו שברובה כל הזמן טיפטפו לנו "דין השתנה,הוא חלש,וכד'". הוא תמיד צדק,ואם סאם היה מקשיב לו,כל הבלאגן הזה היה נמנע, אבל אז התכנית לא הייתה מעניינת לא כך? לגבי סאם,מסתבר שהוא בכלל לא היה צריך את הדם של רובי (או בכלל דם),לפי רובי כל הכוחות שלו נבעו רק ממנו עצמו. מה שגורם לי לחשוב,למה היא נתנה לו דם? האם המטרה היחידה הייתה כדי שהיא תהיה חסינה לכוחות שלו? כדי שהיא תוכל אולי לשלוט בו? ואם הדם שהוא שתה לא אחראי לכוחות שלו,אז מה בעצם זה כן עשה לו? ואיך סאם יכול להשתמש בכוחות שלו לבד? (כמו שרובי טענה) המון שאלות מעניינות שאני מקווה שייענו בעונה הבאה. אהבתי ממש איך את הקטע שהעיניים של סאם נהיו שחורות באופן מוחלט,בקטע שהוא התאמץ קצת כדי להרוג את לילית'. בנוגע לקסטיאל,אני שמח שהכותבים חזרו לכיוון שרציתי, שיש לנו מלאך שפועל לפי רגש ותחושת צדק,כמו דין. אני חושב שזה יוסיף המון בעונה הבאה,שקסטיאל בן ברית אמיתי, כמו בובי אפשר להגיד. לגבי בובי אני חייב להגיד שלא אהבתי בכלל את הנאום שהוא נתן לדין. עד היום כל דבר שהוא אמר היה במקום, אבל להגיד שג'ון היה פחדן זה באמת לדבר שטויות. הוא שכח את העובדה שג'ון היה 100 שנה בגיהנום,ולא נכנע לעינויים, בעוד שדין אחרי 30 שנה נכנע. אמנם זה לא אומר כלום, אבל ג'ון אהב את הילדים שלו,הוא פשוט היה קיצוני מאוד, והוא ידע שהוא קצת דפק להם את החיים,אז אני חושב שבמקום מסוים הוא שמח שסאם רצה חיים נורמלים,ואולי זאת הסיבה שהוא לא ניסה לשכנע אותו לחזור לעסק המשפחתי. (אבל ג'ון תמיד שמר עליו מרחוק, הוא אמר בעצמו בעונות קודמות) אני חושב שגם ג'ון וגם דין אנשים טובים,אבל לא ניתן להשוות ביניהם כי כל אחד היה בנסיבות שונות בתקופה שונה בחייו. אני שמח רק שהם לא הרגו את בובי,כי ממש חששתי לו הפרק. ומה עוד רציתי להגיד,היה מגניב שהם החזירו את צ'אק, הוא מוסיף לקומדיה שבתכנית. אני מאוד שמח לגבי סוף הפרק,אמנם לוציפר השתחרר, אבל סאם ודין חזרו להיות ביחד האחים שאנחנו אוהבים לראות, וזה הרגיש לי כמו חזרה לתקופה הטובה, סאם ודין נלחמים ביחד ברשע,רק עכשיו נגד השטן בכבודו ובעצמו! זאת הייתה עונה מעולה לדעתי,מקווה שאתם נהניתם ממנה כמוני, ניפגש בעונה 5,עוד ארבעה חודשים (פגרה ארוכה מאוד!!,אבל עברנו כבר 3 פגרות כאלה,יהיה בסדר)
have a supernatural summer

nazgul2003

New member
../images/Emo58.gif - פרק חזק במיוחד!!

וואו כל כך הרבה קרה בפרק... עכשיו זה אומר שלסאם אין כוחות יותר נכון? וידעתי שאיכשהו סאם ודין יחזרו להיות אחים וחברים טובים כמו מקודם... עכשיו צריך לחכות עד לעונה החדשה!!!!!!!!!! עוד מעט עולה עונה רביעית ב-YES... ככה שזה יהיה במקביל עם עונה חמישית עוד ארבעה חודשים... סוף סוף רובי הכלבה מתה.. איזה מנייאקית היא יצאה יא אללללללללההההה פרק מעולה אני חייבת לציין עם סוף מפתיע.. וגם סוף טוב בקשר לסאם ודין שחזרו להיות בקשר :)

nazgul2003

New member
לא... העונה החמישי עולה בעוד 4 חודשים...

העונה הרביעית מתחילה בישראל בתקווה ביוני הקרוב :)

פרק טוב מאוד :)

אני לא אומרת שהשתגעתי עליו, אבל בסה"כ פרק סיום עונה סבבה. דין היה מגניב, למרות שרוב הסצינות איתו היו די משעממות. קאס עצבן אותי משום מה. סאם, כרגיל, היה מתוסבך והפכפך, אבל סוף סוף הפנים שרובי היא "כלבה שקרנית" (וויי טו גו, סאמי), בנוסף להיותה שחקנית גרועה. בקטע שרובי גילתה לסאם מה היא גרמה לו לעשות, היא נראתה עלובה וטיפשה ביותר. "I'm awesome"? דרים און, ביטץ' . נראה לי שזאת הייתה הפעם היחידה שצחקתי ממשהו שהיא אמרה. אגב, מתחילת העונה הייתי נגדה
יאללה איתם, שמרו את כל המתח לסוף

skan1

New member
לוציפר

עם שד כזה העונה החמישית צריכה להיות מענינת

למעלה