4X22 - Lucifer Rising ../images/Emo58.gif סוף עונה ../images/Emo190.gif
אוקיי,ראיתי את הפרק בערך לפני 11 שעות. (אי שם לפנות בוקר) והייתי עייף מאוד כדי להגיב פה,אז עכשיו מתאים

אז היה לנו פרק מאוד אינפורמטיבי,עם אקשן טוב בחסות סאם (רוב הזמן). מסתבר שעזאזל,לילית',אליסטר ורובי כולם היו קשורים בתוכנית של לוציפר. אני לא אפרט אותה פה,כי אני לא כותב פה recap אלא ביקורת. ידעתי מההתחלה שמשהו חשוד ברובי,אני ידעתי שתמיד טוב להקשיב לדין! העונה הזאת גרמה לי ממש לאהוב את דין ולהעריך אותו, אפילו שברובה כל הזמן טיפטפו לנו "דין השתנה,הוא חלש,וכד'". הוא תמיד צדק,ואם סאם היה מקשיב לו,כל הבלאגן הזה היה נמנע, אבל אז התכנית לא הייתה מעניינת לא כך? לגבי סאם,מסתבר שהוא בכלל לא היה צריך את הדם של רובי (או בכלל דם),לפי רובי כל הכוחות שלו נבעו רק ממנו עצמו. מה שגורם לי לחשוב,למה היא נתנה לו דם? האם המטרה היחידה הייתה כדי שהיא תהיה חסינה לכוחות שלו? כדי שהיא תוכל אולי לשלוט בו? ואם הדם שהוא שתה לא אחראי לכוחות שלו,אז מה בעצם זה כן עשה לו? ואיך סאם יכול להשתמש בכוחות שלו לבד? (כמו שרובי טענה) המון שאלות מעניינות שאני מקווה שייענו בעונה הבאה. אהבתי ממש איך את הקטע שהעיניים של סאם נהיו שחורות באופן מוחלט,בקטע שהוא התאמץ קצת כדי להרוג את לילית'. בנוגע לקסטיאל,אני שמח שהכותבים חזרו לכיוון שרציתי, שיש לנו מלאך שפועל לפי רגש ותחושת צדק,כמו דין. אני חושב שזה יוסיף המון בעונה הבאה,שקסטיאל בן ברית אמיתי, כמו בובי אפשר להגיד. לגבי בובי אני חייב להגיד שלא אהבתי בכלל את הנאום שהוא נתן לדין. עד היום כל דבר שהוא אמר היה במקום, אבל להגיד שג'ון היה פחדן זה באמת לדבר שטויות. הוא שכח את העובדה שג'ון היה 100 שנה בגיהנום,ולא נכנע לעינויים, בעוד שדין אחרי 30 שנה נכנע. אמנם זה לא אומר כלום, אבל ג'ון אהב את הילדים שלו,הוא פשוט היה קיצוני מאוד, והוא ידע שהוא קצת דפק להם את החיים,אז אני חושב שבמקום מסוים הוא שמח שסאם רצה חיים נורמלים,ואולי זאת הסיבה שהוא לא ניסה לשכנע אותו לחזור לעסק המשפחתי. (אבל ג'ון תמיד שמר עליו מרחוק, הוא אמר בעצמו בעונות קודמות) אני חושב שגם ג'ון וגם דין אנשים טובים,אבל לא ניתן להשוות ביניהם כי כל אחד היה בנסיבות שונות בתקופה שונה בחייו. אני שמח רק שהם לא הרגו את בובי,כי ממש חששתי לו הפרק. ומה עוד רציתי להגיד,היה מגניב שהם החזירו את צ'אק, הוא מוסיף לקומדיה שבתכנית. אני מאוד שמח לגבי סוף הפרק,אמנם לוציפר השתחרר, אבל סאם ודין חזרו להיות ביחד האחים שאנחנו אוהבים לראות, וזה הרגיש לי כמו חזרה לתקופה הטובה, סאם ודין נלחמים ביחד ברשע,רק עכשיו נגד השטן בכבודו ובעצמו! זאת הייתה עונה מעולה לדעתי,מקווה שאתם נהניתם ממנה כמוני, ניפגש בעונה 5,עוד ארבעה חודשים (פגרה ארוכה מאוד!!,אבל עברנו כבר 3 פגרות כאלה,יהיה בסדר)
have a supernatural summer