A m e l y

New member
ידעתי!!!../images/Emo58.gif

מההתחלה ידעתי שרובי כלבה! חעחעחע העיקר שהיא מתה :) לא יכולה לחכות עד העונה החמישית....

gilos29

New member
אהבתי את הפרק

אבל אני מאמין שהם היו יכולים לעשות אותו הרבה יותר היו יכולים לעשות קרב גדול בין המלאכים והשדים ובאמצע הקרב איפשהו סאם ודין ילחמו בלילית ויהרגו אותה באופן מיוחד אבל חוץ מזה היה פרק מעולה

darklighter

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני לא מבינה ממה התאכזבתם פה... היו הרבה תפניות וקטעי אקשן קסטיאל תפס ביצים והרג את זכריה המעצבן הזה וחזר לעזור לדין, דין הרג את רובי הכלבה סוף סוף וסאם הרג את לילית' [זה אמנם הביא את לוציפר אבל נמאס כבר לשמוע על לילית' וטוב שיש התקדמות בעלילה]. אוף אבל עכשיו אני במתח... איזה התעללות זה עכשיו לחכות לפחות 4 חודשים

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

קסטיאל לא הרג את זכריה הוא עשה לו בדיוקמה שהמלאכית(ברך לי השם) עשת לו ולמלאך השני בפעם הראשונה שראינו אותה הוא פשוט גירש אותו

becker16

New member
אממ ../images/Emo58.gif

קסטיאל לא הרג את זכריה,הוא השתמש בblood spell שאנה עשתה בפרק 10 כדי לשלוח את המלאכים הרחק מהם. הוא אמר גם "he wont be gone for long"

חזאי 22

New member
פרק ענקק אהבתי מעניין איזה מתח

פשוט עושים לנו עינוי 4 חודשים!!

Nuriel13

New member
../images/Emo58.gif ידעתי.

פשוט ידעתי שזכריה הוא מגעיל ורע ואיכסי. וקאס
איזה כיף שהוא חזר להיות נורמאלי וטוב ועזר לדין. ולמרות שזה היה צפוי שלילית' היא החותם האחרון זה היה כזה - OMG. וכמו שמישהו אמר בקומונה אחרת, לא אכפת לי מה קורה העיקר שסאם ודין שוב יחד.

Nuriel13

New member
אה, כן ../images/Emo58.gif

רובי כלבה ואני שונאת אותה והיא מתה סוףסוף ~קריאות הידד לדין שהרג אותה~

elena16il

New member
עצוב.. איך מתמודדים? ../images/Emo3.gif

לפני כשלושה חודשים גיליתי שיש כזאת סידרה.... אז עוד התלהבתי שיש כל כך הרבה עונות וכל כך הרבה פרקים זה היה ניראה אינסופי :) והנה אני מגיעה למצב שראיתי את הפרק האחרון... עם כולם (אפילו בלי לחכות לתרגום) מה עכשיו?? איך שורדים את 4 החודשים האלה? בהתחשב בעובדה שהסדרה LOST שאני גם מסתכלת והנמלטים גם מגיעים לסיום... זאת תקופה ממש יבשה מבחינת סדרות

E u r o s t a r

New member
עוד מעט חוזר דקסטר P:

וחוץ מזה אבודים יש עוד זמן ועד אז יחזרו כל הסדרות :)

Charmed Or

New member
זה כזה לא פייר.../images/Emo112.gif

*מהאלה שצופים בזמן אמת מאז פרק 5, והיו צריכים לחכות כל הפאקינג זמן*

RoxanneX3

New member
../images/Emo58.gifאני מרגישה ממש סתומה../images/Emo122.gif

אני היחידה שלא חשדה בכלום לאורך כל העונה? לא היה לי מושג על רובי, או על לילית' או על שום דבר מזה.. חוץ מזכריה המוזר הזה
בכל אופן פרק מדהיייים אני לא מאמינה שככה הם גמרו את זה, ושסאם ודין כמעט לא החליפו מילה על כל מה שהיה לפני!
(ד"א אני סמוייה שסופסוף יצאה לאור חח, הייתי חייבת לכתוב משהו)

Aarieli

New member
../images/Emo224.gifהיה קצת מאכזב..

זה היה קצת צפוי,אבל כמה שזה היה צפוי זה היה ממש מפתיע!! אני סיימתי את הפרק בשוק,לקח לי להבין חצי שעה מהקרה שם! כאילו פאק לוצי השתחרר !! ואני כבר חשבתי שאולי זה לא יקרה,שאולי סאם יהפוך להשד ודין מלאך (אם אני לא טועהכמו לוצי וה' ..) וזה היה דיי משעמשע .. רובי לא הפתיע אותי,אני שונאת אותה . קאס הפתיע אותי,אני חולה עליו . זכריה,גם לא ממש הפתיע..משהו במשחק שלהם נורא צפוי..כאילו הם יודעים מה הולך לקרות.. (יש לו קול למעצבן!! לא כמו של אליסטייר אבל יש לו קול מעצבן!!

../images/Emo216.gifענק!!!!!!!../images/Emo58.gif

אין לי מילים. כאילו, רובי, כלבה! ידעתי! תמיד היה לה את החיוך הזה..בע. ו..אין אלוהים?! בטח בעונה הבאה נבין למה.. טוב, אני לא אחפור.. פשוט אין לי מילים. פרק סיום עונה מטורף!!!

../images/Emo216.gifאה, ועוד משהו../images/Emo58.gif

קאסטיאל!!!!!!!!!
וסאם..ואללה כמה שאני אוהבת אותך. יצאת מה זה אהבל.

למעלה