lolly1

New member
ברור שהוא לא

הכלב שלו!! אין פה קשר!! אנחנו רק לא מבינות איך גסטין לא מבין שבריאן השתנה כל כך הרבה בשבילו! והוא יודע שהוא אוהב אותו!! אז הוא מישהו שאוהב אותו ואוהב לבלות! לא מספיק לו רק מישהו אחד! אבל זה בריאן קיני! והוא לא יישתנה יותר!! אם מייקל אמר לגסטין והודה בעובדה שבריאן אוהב את גסטין...אני ממש לא מבינה את גסטין! חוץ מזה שגסטין פשוט שומע את המילים של הכנר ומדמיין שזה בריאן..הרי הוא לא רוצה את הכנר הוא רוצה את האהבה הראשונה שלו-בריאן!!

netaK

New member
נו נכון רוצה את בריאן האהבה הראשונה

וכאיה לאהבה ראשונה...תחשבי זאת האהבה הראשונה של הילדון, האיש הראשון שהוא אהב ואהב אותו חזרה, איך אפשר שלא לרצות לשמוע את המילים?

netaK

New member
מגיע לו לקוות, לרצות

מגיע גם לו לחוות אהבה אמיתית

lolly1

New member
הוא רוצה

מילים...נכון.. אבל למה הוא צריך מילים אם הוא יודע שהוא אוהב אותו??!! והוא יודע כבר הרבה זמן........

netaK

New member
בהתחשב בכל מה שבריאן עשה

עזר לו קנה לו דברים הודה שהוא מרגיש כלפיו דברים לא סביר להניח שהוא יסכים גם להודות באהבה? אחרי כל המ שהוא עשה כל כך קשה לאמר 3 מילים יש פה פאק בבריאן שלא מוכן ופאק בג´סטין שמתעקש את לא יכולה לאמר שרק ג´טסין אשם!!!

lolly1

New member
אז זהו......

שאני לא אומרת שזו רק אשמתו של גסטין..ברור שלא.. אבל- רוב האשמה היא על גסטין...וכבר אמרנו למה..הוא לא מוכן להתפשר.. למשל-אם הוא היה בא לבריאן שהם ביחד "עסוקים" ואומר לו: "brian, i love you" חשבתם על האפשרות של תשובה זהה מבריאן??? לדעתי אם גסטין היה מנסה...בכלל לא היה כנר..

../images/Emo46.gifאני מסכימה איתך

נכון בנקודה הזאת בריאן אשם אבל לעולם אל תלכלכי על בריאן אנחנו נסלח על שגיאתך

netaK

New member
אני לא אלכלך על בריאן

אבל פשוט תבינו...זה לא רק ג´סטין ברור שזה גם בריאן וגם אית´ן (הסקסיייי!!!!) התחמן...

maayan15

New member
אני עדיין בעמדה שג´סטין אשם (כמה

מפתיע?)....לא ברצינות...אני נגד בגידות....לדעתי עם ג´סטין לא חש מסופק במערכת היחסים שלו עם בריאן הוא היה צריך או ללכת לבריאן ולדבר איתו....או להגיד לבריאן - זהו, זה נגמר!....אבל לבגוד?....ליסוע לוורמונט לבד?....להיתנהג כמו שמוק??.....אני לא מסכימה עם זה!

netaK

New member
כמה לדבר עם בריאן עוזר?

אי אפשר לדבר עם בריאן....את הנסיעה לוורמונט אני מבינה כי הוא חש פגוע ורצה להראות שלא בסדר ושהוא לא צריך את בריאן, שבריאן יידע שהוא לא הבובה שלו

maayan15

New member
זה לא העיקרון של "כמה זה היה עוזר"

זה העיקרון של להגיד שאתה לא מרוצה....לפחות אז בריאן היה יודע שהוא לא מרוצה...חוצמזה....בריאן השתנה לא מעט באחרונה...אוליי לדבר איתו כן היה עוזר....אני אישית חושבת...שזה היה יכול קצת להשפיע עליו...

מור 007

New member
לדעתי זה ג´סטין אשם...

קודם כל.....למרות שלא ראיתי את הקטע עם היום הולדת שלו והכל...אבל לפי מה שקראתי פה......זה לא שהוא שכח את היום הולדת שלו....הוא פשוט חגג לו בדרך שלו.....וג´סטין ישר עזב אותו......במיוחד אחרי שהוא ראה שבריאן באמת אוהב אותו וגם השתנה המון רק בשבילו.....אז יכול להיות שג´סטין ניצל את בריאן....או שהוא פשוט נהיה מניאק.....(אפילו יותר מבריאן..) אני הייתי הולכת יותר על האפשרות השניה..... אתם יודעים....התחלתי להתחבר עם החתימה של מעיין דוקא........פתאום היא נשמעת לי נורא הגיונית....

maayan15

New member
מור את רצינית????

עשית אותי פשוט מאושרת... מעיין (קפוץ לי אדוני הרס"ר...והלוואי שתידרס...מי לעזאזל המציא את הגיחה הזאת שבגללה אני צריכה לעשות הקשב לי"בניק מסריח???...מעיין...פורקת את העצבים..)

faith2

New member
מסכימה איתך!!!!../images/Emo58.gif

בריאן אשם! הוא גרם לג´סטין להרגיש לא חשוב!!! ואית´ן נותן לו הרגשה טובה!!! אז בריאן מאמי הכל חוזר כבומרנג....(שלא תבינו לא נכון אני בעד בריאן וג´סטין אבל תהיו הגיוניים)

רינת4

New member
טוב,כולן יודעים שאני ../images/Emo58.gif

חושבת ששניהם אשמים. ג´סטין רוצה לשמוע דברים מבריאן שבריאן לא מסוגל להגיד לו,ואית´ן אומר לו בדיוק את הדברים האלו שהוא רוצה לשמוע. לדעתי,בכלל זה אולי קטע שג´סטין עושה לבריאן כמו עם "מלך בבילון"-הוא רוצה להראות לבריאן שהוא לא מובן מאליו ושהוא לא תמיד יהיה שם. אמנם בריאן ויתר על הרבה בשביל ג´סט אבל גם ג´סט ויתר בשביל בריאן-הוא נמצא במערכת יחסים לא מהסוג שהוא היה רוצה,ותאמינו או לא,זה גם ויתור. ג´סטין כמו שנאמר,לא הכלב של בריאן ולא צריך ללכת אחריו לכל מקום ולסבול ממנו יחס כזה שאומר שג´סט לא מספיק חשוב לבריאן כדי שהם יהיו זוג. אם הוא במאת היה אוהב אותו,הוא היה מסכים לזה(ככה ג´סט חושב). מצד שני-ג´סט באמת צריך להבין שבריאן סך הכל באמת השתנה ושגם הוא מוותר על הרבה דברים,ושהעבודה זה דבר חשוב. אולי לא הכי חשוב, אבל יש מקרים שצריך להבין שאם לא עובדים,אז מפטרים אותך. מה לעשות? ככה זה בחיים. בקיצר-יש כאן חוסר צקשורת שנובע מציפיות לא נכונות של שניהם זה הכל.

למעלה