../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif

אזהרה
מי שלא אוהב ספויילרים- להתרחק
אוקי ככה, אנשות, אל תסקלו אבל אחרי קריאת הספוילר של פיית´, חשבתי על משהו, (לא רגיל, אני יודעת, אבל בכל זאת קורה לפעמים...
) והגעתי למחשבה שבריאן קצת קצת *נשימה עמוקה* *להרגע, אני יכולה להגיד את זה* אשם בזה שג´סטין הולך עם הכנר...(שייפול...
) ושלא תחשבו, אני מתה על השילוב ביניהם, אבל בריאן לא התייחס ליום ההולדת שלו...
...קצת מעליב לא...
קחו את זה כנקודה למחשבה ו... לא להרוג אותי בבקשה

lolly1

New member
אני לא יהרוג אותך.......

את רחוקה מדי!!!!!
אני גם חושבת שהוא קצת אשם.....אבל לא לגמרי!! גסטין ככה בוגד בו!! שוב!! והוא לא דחף אותו!! במיוחד בפרק שעבר והפרק של שבוע שעבר..!!!

maayan15

New member
כדי לך לשמור על רדיוס של קילומטר

ממני!!!! קודם כל, הוא כן התייחס ליומולדת של ג´סטין...לא בצורה רומנטית..לא בצורה שג´סטין רצה...אבל הוא התייחס!!!!!......אני אישית חושבת שזונה ליומולדת זו אחלה מתנה...
... בכל מקרה...בריאן היה מתוק והתנהג כהרגלו....ג´סטין היה צריך לדעת שככה זה יהיה...הוא מכיר את בריאן.. מעיין (אני מדגישה- מה שרשמתי בא מנקודת מבט ניטרלית ולא מנקודה של "אני שונאת את ג´סטין")

אבל למה????

לא אמרתי שבריאן אשם 100%...... רק אמרתי שהוא קצת קצת אשם... הרי אם הוא היה מתייחס אחרת, זה לא היה ככה, ולא היינו רוצות להרוג את הנגן כינור הטיפש הזה... וחוץ מזה אחרי מה שג´סטין יעשה גם אני קצת כועס/אכעס עליו... איך הוא מסוגל לעשות את זה ליפה הזה???
פשוט איך???????????

maayan15

New member
אני מסכימה עם ה-

איך הוא מסוגל??? אבל..הוא בכלל לא אשם..כי האמת היא...שאם הוא היה מתנהג אחרת- הוא לא היה בריאן...אם הוא היה קונה את הפרחים האלה...הוא לא היה בריאן שאנחנו אוהבים...זה שהוא שקל את זה היה בריאן....אם הוא היה ונה...הוא ה ההורס.... הוא נהג כמו עצמו.....וכולם יודעים שהוא הכי טוב שיש...

נכון ולא נכון..

נכון שאם הוא היה מתנהג אחרת הוא לא היה בריאן, ונכון שהוא ההורס, אבל עדיין.... הוא לימד את ג´סטין את כל מה שהוא יודע... מה שאומר, שג´סטין למד מהטוב ביותר....

maayan15

New member
וכולם..או לפחות אני....

חושבים שאחד הדברים הכי מעצבנים בעולם זה "wonna be"...או בעברית "רוצה להיות".....והריי ג´סטין הוא לא בריאן...עזבו מראה...שהוא בטח לא משווה לבריאן בו (איזה משתווה?...לא מגיע לכפות רגליים....)...ג´סטין אמור להיות המתוק...הרגיש (אני לא אומרת שהוא מתוק...אני אומרת שזה אמור להיות התפקיד שלו)...האיכפתי.... ובריאן אמור להיות המניאק הבן זו** שלא שם על אף אחד.... שהרגיש מנסה להיות מניאק....מה שיוצא זה בלאגן אחד שלם (הידוע גם בשמו- הכנר על הגג)

lolly1

New member
צודקת.........

כי גסטין הוא לא ההעתק של בריאן... הוא רק רוצה להיות כמוהו.. והכנר שימות יכול לקפוץ לי..!! הוא עף אחרי 4 פרקים!!!!!!

netaK

New member
../images/Emo58.gifאני מסכימה, שניהם אשמים!

1. ג´סטין לא היה צריך לצפות לכל כך הרבה מבריאן, ולחפש את זה אצל אית´ן 2. בריאן שבר כל כך הרבה מה"כללים" שלו בשביל ג´סטין, כשבעצם יש רק אחד שבאמת ישמח אותו ואם הוא אוהב אותו הוא צריך לפחות להראות, לא לאמר כמו שג´טסין רוצה אפילו פרחים ,שוקולדים, משהו להתחשב בו יותר (כמו שהוא נסע לבוסטון לפורייקט שלו והשאיר את ג´סטין ליסוע לבד לוורמונט) 3.אם אתם שואלים אותי, למרות שאני מתה על אית´ן (אל תהרגו אותי!
) זה מצד אחד לא אשמת אית´ן שנפל בקסמו של ג´טסין המתוק, אבל מצד שני לפני שהם הפכו להיות נאהבים הם היו חברים, ידידים, והוא למד כל מה שג´טסין מוצא כחיסרון אצל בריאן וכל מה שהוא רוצה מבריאן וכך בעצפ פיתה את ג´טסין, אמר לו את כל מה שהוא רצה לשמוע, עשה איתו פיקניק סתם כך, אמר לו שהוא רוצה אחד שיאהב רק אותו ולא יזדיין מהצד לדעתי אין אשמים בזה! כולם אשמים קצת!

maayan15

New member
../images/Emo58.gif

נטע- את ראית את הפרק שג´סטין נסע לוורמונט????? כי אני ראיתי חלק....בריאן אמר לו שהוא לא רוצה לצאת לסופשבוע אלא לשבוע (או שבועיים) שלמים!!!.....הוא היה ממש מתוק....אם הוא לא יכל ללכת הייתה לו סיבה מצויינת....ג´סטין סתם מניאק שהוא נסע לבד....

lolly1

New member
בדיוק!!../images/Emo58.gif

זה מה שעצבן אותי!! בריאן היה מוכן ולשבועיים איתו!! לבד!! אבל הילד לא מבין שעבודה זה יותר חשוב..אחרי הכל..הכסף של בריאן מממן הכל.. והקטע של בריאן מגיע ללופט עם שמפניה ואומר: hey sunshine! your partner just maid partner!! כנראה שגסטין עוד לא הבין שבריאן השץנה כבר יותר מדי..ורק בשבילו..וזה לא מספיק לו!! בכל מקרה הקטע הזה...כל כך עצוב!! בריאן מגיע והולך לבאבילון ושואל איפה גסטין ויש לו big news וכולם אומרים הוא נסע לבד.... אז טד שואל מה החדשות.. ובריאן אומר זה כלום... אני בכיתי!!

maayan15

New member
בדיוק!!!!!

your partner just made partner זה פשוט משפט חזק!!!!...... ג´סטין צריך להבין שעבודה זה הכי הכי חשוב.....אבל הוא מתעקש לשחק אותה ראש קטן (ושאף אחד לא יגיד לי- הוא רק ילד...הוא לא רק ילד!!..הוא בן 19!!!....והוא יודע כמה עבודה זה דבר חשוב!!).....אידיוט!!

netaK

New member
כן ראיתי את הכל ../images/Emo58.gif

אבל תבינו, בריאן לא אמר לו כלום, בריאן אמר זה ביזנס זה לא משנה שבריאן ממן אתהכל מגיע לג´טסין איזה הסבר איזה משהו הוא נפגע מזה ויצא לוורמונט אחרי הכל כנראה בגלל שהרגיש פגוע ורצה להראותשהוא יכול להסתדר לבד די להאשים הכל על ג´טסין הוא לא אשם בכל

רגע רגע רגע......

תנו לי להבין משהו... מה סך הכל אמרתי?? שהוא קצת קצת אשם.... וזה שג´סטין רוצה להיות כמוהו? אני הרי יודעת שזה לא יכול להיות, כי בריאן הוא הבריאן, וג´סטין, פשוט לא... הוא חמוד, רגיש, בייבי פייס כזה... אבל מה אפשר לעשות? התקיפה חישלה אותו... וזה מובן. לדעתי הוא עוד לא התגבר על זה לגמרי והוא מנסה להיות אדיש כמו בריאן כדי כאילו לעבור את זה.....

אני גם מסכימה איתך ../images/Emo46.gif

שלא תביני לא נכון אני מתה על בריאן אבל הוא באמת אשם!{לא הוא לא} כי הוא חושב שהוא יכול לעשות כל דבר וג´אסטין תמיד יהיה לצידו. אז מה לעשות אני צריכה להסכים איתך. אבל פעם הבאה שאת מלכלכת כל בריאן תתרחקי קילומטרים!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גם מסכימה איתך ../images/Emo46.gif

שלא תביני לא נכון אני מתה על בריאן אבל הוא באמת אשם!{לא הוא לא} כי הוא חושב שהוא יכול לעשות כל דבר וג´אסטין תמיד יהיה לצידו. אז מה לעשות אני צריכה להסכים איתך. אבל פעם הבאה שאת מלכלכת כל בריאן תתרחקי קילומטרים!!!!!!!!!!!!!!!!

netaK

New member
תראו שנייה

ג´טסין הוא לא הכלב של בריאן הוא לא יעשה כל מה שבריאן יבקש וישתוק כשבריאן עושה לו דברים רעים או לא מתייחס אליו גם לו יש דעה הוא לא סתם בובה!

למעלה