soapsfan

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo58.gif

הקורבן הבא של מרלנה תהיה אליס הורטון.השבוע יצא SOD [סואפ אופרה דיג'סט] עם מרלנה ואליס על השער.הרוחות יבהילו את מרלנה אולם זה לא יעצור בעדה מלהרוג את אליס.בשבוע הבא בו והופ ימצאו את אליס והופ תבשר את החדשות למשפחת הורטון [מצורפים כתגובות תמונות של אליס מפרק 35 השנה שישודר אצלנו בעוד שלושה וחצי חודשים]

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

Hello. I'm Frances Reid. You probably know me as Alice Horton. Well, I'm probably both. As a matter of fact, I am! Today, we are celebrating 35 years of "Days Of Our Lives!" Thank you. Thank you very much, all of you loyal viewers around the world. Watching day after day, year after year! So may your hearts be filled with peace and joy, all the days of your lives.

מי זה במיטה../images/Emo35.gif -ספוילר-

מסכנה אליס, היא הייתה כל כך חמודה
אבל לא בנתי משהו: איפה ימצאו אותה הופ ובו
איפה מרלנה הרגה אותה
אחרי שהם ימצאו אותה הם ילכו לספר להורטונים
תודה [
] שוב סופס
...על העידכון העצוב
|שלד|

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

זו בל[תהיה לה מין תאונה בקרוב,היא תשחק עם בריידי במסילות הרכבת ואז הרגל שלה תיתקע שם,הרכבת תתחיל להתקרב וכשבריידי יצליח לשחרר אותה היא תקבל מכה חזקה בראש] הם ימצאו אותה בביתה[הבית של אליס] ככה אני הבנתי יום שישי הבא הופ מבשרת למשפחה את החדשות

i love gina

New member
../images/Emo58.gif

וווואי.... לא האמנתי שהם יפטרו מאליס ככה... וואי, זה חוסר כבוד גם לדמות וגם לשחקנית... ככה??? ע"י רצח???????? אוף... טוב נו... בטח זה יהיה הכי קשה לסאלמיסטים לקבל, את הרצח שלה הכוונה...

Boran

New member
מה?!?!?! ../images/Emo58.gif

אני מסכים, זה ממש חוסר כבוד. אני מבין את זה שהשחקנית בת 200 בערך, וסביר להניח כיום שהיא תמות מתישהו בקרוב ולכן כדאי להרוג את הדמות לפני שהשחקנית מתה. אבל ככה? אני לא חושב שלא פרנסס ריד ולא אליס הורטון נמצאות בסידרה כבר 35 שנה רק בשביל שבסוף ירצחו אותן בעלילה שרק באה להביא רייטינג. ממש חסר כבוד.

למעלה