אליס מרימה את הטלפון ומתקשרת לג'ון.

"אליס מרימה את הטלפון ומתקשרת לג'ון.היא אומרת לו שמרלנה היא הרוצחת ושהיא עומדת להרוג אותה..." ואז אני מתארת לי שהטיפש בכלל לא שמע אותה... או שהקו התנתק... לעזעזל...

CAMILABENJA

New member
מה שאני רוצה לדעת..

זה אם פרנסיס ריד רוצה ללכת או שמפטרים אותה? גוד, זה פשוט יהיה עצוב...

לדעתי יותר הגיוני לחשוב ש..../images/Emo58.gif

פרנסיס ריד כבר זקנה, אפילו זקנה מידיי ולפני שהיא תפתיע בעזיבה פיתאומית שלה את החיים המפיקים של ימ"ח החליטו לגמור את זה לבד... כן, עצובה מאוד הדרך שבה הם בחרו עבור אליס, מי שהיתה אם כל ימי חיינו, וסבתא של כולם... אבל לפעמים הנסיבות כנראה מאלצות להשתמש בכל האמצעים שעמדו לרשותם... עצוב מאוד ומאוד כואב... אם פרנסיס הייתה חושבת להתפטר אז אולי היינו שומעים על זה בעיתונים כמובן אחרי מקרה הרצח שלה בסידרה... לא נותר לנו מה לעשות אלא לחכות ולראות... אולי נשמח לשמוע שפרנסיס היא זאת שרצתה לעזוב מעצמה...

i love gina

New member
../images/Emo58.gif

וואי, התמונות ממש טובות.. איזה יופי... רק חבל באמת שככה הם רוצים להתפטר ממנה.. באמת חבל..

Boran

New member
כמה ציני ואכזרי ../images/Emo58.gif

"כמו החול בשעון החול, זמנך תם"? כמה אכזרי המשפט הזה בסידרה. הרי המשפט הזה של טום ליווה את אליס מאז שהוא מת אכזרי מאוד. מדי. אני מקווה שבסוף אליס לא תמות ומרלנה תהרוג את ג'ון במקום.

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה השתמשו בקטעים ישנים של טום ובאמצעות מחשב הדביקו את זה על הטעים הנוכחיים,ואת הדברים שהוא אומר לקחו מטקסטים ישנים שלו אותו דבר יעשו פה לפני החתונה של בו והופ כשאליס תראה את טום,זה יקרה אצלנו עוד 5 חודשים

שלזי1

New member
אני לא חושב שזה ייגמר ככה../images/Emo58.gif

לדעתי בסוף אליס איכשהו תגרום לזה שיגלו שמרלנה היא הרוצחת גם היא תמות

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

לפי הראיון בSOD,לא ברור אם פיטרו אותה או לא למרות שהיא אומרת שזה עסקי השעשועים,מזה אני מניח שאכן פיטרו אותה.במסיבת הפרידה שלה הביאו לה טבעת יהלומים ופלטינה,פרנסס התבדחה שאם היא לא הייתה עוזבת כחלק מעלילה כזו גדולה היא לא הייתה מקבלת מתנה שכזו.הרצח עצמו יהיה אוף סקרין,לא יראו אותו ועוד כמה ספויילרים: ג'ון ימהר לאליס אולם יתקל בסמי שתחשוב שהוא הרוצח והוא מנסה להפליל את אמא שלה והיא תירה בו,היא תפספס וג'ון יכבול אותה לרכב.ג'ון ימהר לאליס ויראה את המכונית של מרלנה נוסעת משם כפי שהבנתי.הוא ימהר לפנטהאוז שם הוא יראה את מרלנה שותה תה ברוגע.הוא יתעמת איתה והיא תכחיש אולם אז תודה שהיא הרגה את אליס.היא תנסה לקחת את האקדח שלו ויתנהל מאבק.סמי תראה את המאבק ובסופו מרלנה תיפול מהמרפסת.מרלנה תהיה בבית החולים,כשהיא מתעוררת היא אומרת "אני חפה מפשע".ביום שישי הבא הופ מבשרת למשפחת הורטון שאליס מתה.ג'ולי נכנסת להיסטריה כשהופ אומרת לה שמרלנה היא ככל הנראה הרוצחת בזמן שג'ן חשה כאבים בבטנה ומובהלת לבית החולים שם לקסי אומרת לה שיש חשש שתאבד את התינוק.מרלנה מאשימה את ג'ון שניסה להרוג אותה.סלסט מכריזה כי מרלנה חפה מפשע וג'ון מביא מישהי מסתורית למעצר בחשד לרציחות

i love gina

New member
../images/Emo58.gif

??? סלסט מכריזה שמרלנה חפה מפשע??? הכיצד?? היא לא יודעת שהיא הרוצחת כבר?? טוב, בכל אופן- אם היא אומרת ככה, אז אולי לא מרלנה באמת הרוצחת?? אגב, לא אמרו שכל סאלם יגלו שזאת מרלנה רק מתישהו שנה הבאה??? מה קרה שפתאום מוקדם כל כך כולם כבר פחות או יותר יודעים?? מוזר.. אגב, אתה יודע מה הולך להיות הטוויסט הענק במאי?

PRINCESS GINA

New member
השירשור הזה פשוט מסרב לרדת....

בכל פעם שאני נכנסת לפורום הוא שוב נמצא בטופ
כבר 3 ימים אם אני לא טועה...
כל הכבוד לסופספאן שמצליח להחזיק בטופ ממש הרבה זמן עם העידכונים שלו
ד"א אני מקווה שאהבתם את שירשור הכריסמס הקטן שעשיתי פה... כי לא ראיתי אף תדובה עליו...

נטלייי

New member
השרשור הזה

נמצא פה רק מאתמול בבוקר, ולא 3 ימים
אבל בכל זאת מגיע לסופספאן כל הכבוד

PRINCESS GINA

New member
כן...עכשיו שמתי לב...**טאגליין**

אני חושבת שצריך להכניס לטאגליין את כל השירשורים של סופס על העידקון הרצחני.... יש שם רק 2 ולדעתי צריך לאסוף את כולם ואז מי שירצה לדעת נוכל להפנות אותו לשם ישר מבלי שנצתרך לספר לו הכל שוב

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אין לי מושג מה יהיה הטויסט הענק במאי,אני מחכה כמו כולם בכדי לדעת..וכן,הקטע של סלסט באמת לא מובן לי,ואחרי הכל,אליס התקשרה לג'ון ואמרה לו שמרלנה היא הרוצחת,אז את מי הוא כבר יכול לעצור?את ניקול?אלא אם כן הוא מביא את האטי לחקירה בכדי לבדוק את כל האפשרויות[כמו שהוא יזמין את הכומר לבית החולים בכדי לבדוק האם מרלנה אחוזת דיבוק שוב]...ממש מוזר..מה שאני עוד יותר לא מבין זה איך אפשר להציל את מרלוני

i love gina

New member
../images/Emo58.gif כנסו לאתר הרשמי של הסדרה

יש סרטון ממש טוב, מהרגע שמרלנה נכנסת לדירה, מחפשת את אליס "רוצחת" אותה, עד שהיא יורדת למטה, ואז אליס אומרת לה בשיא הרוגע והניחוחות: "hello marlena, i've been expecting you" ואז מרלנה מסתכלת עליה במבט סופר מפחיד , ובדיוק מתחילה סופת רעמים והשניים מחליפות מבטים מפוקפקים... ענק, פשוט סרטון ענק... ואני מאד מאד מקווה כמו שאמרו פה כבר, שלא יהיה פתאום איזה קצר, או שג'ון לא ישמע את אליס... זה יהיה ממש דפוק!!! ואגב, מה נסגר עם האטי? לאן היא תלך בסוף העלילה שלה? כי לדעתי באמת העד שלו יהיה הכומר... לראות אם יתכן שהיא אחוזה שוב.. יו, אם היא שוב אחוזה, אז זה יהיה מזה דפוק... אני ממש מקווה שזה לא נכון!

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

האטי פשוט נעלמה..יום אחד היא התווכחה עם מרלנה בסאלם פלייס וזהו. הקטע עם מרלנה ואליס באמת היה קטע טוב וחזקבכלל בסצינות אחר כך פרנסס [אליס] משחקת די טוב..תראו איזה מבט היא תקעה למרלנה

PRINCESS GINA

New member
שים קישור לשתי הסירטונים פה!

לזה של אליס ומרלנה הראשון שהיא רוצחת אותה והשני שאליס תקעה [
] במרלנה מבט...

soapsfan

New member
זה סרטון אחד

וכפי שכבר נאמר מעליי,זה נמצא באתר הרשמי של ימי חיינו WWW.NBC.COM/DAYS

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

בנוגע לטויסט הגדול במאי,יש שמועות שזה יהיה ב21 במאי,וזה יהיה פרק פריים טיים שישודר לפני האמי

למעלה