עונה 6 פרק 19

sondheims Dot

New member
../images/Emo58.gif

אני לא מבינה מה עובר על "איך פגשתי את אמא" כלומר, אני מבינה שאתם לא רוצים שיקראו לכם סיטקום, אבל למה לעשות מין אש אפ של החלקים הלא מצחיקים והמצחיקים? ובנימה זאצ, משהו חיובי- כשהיה מצחיק, היו רעים שהיו מאוד מצחיקים (כולם יורדים על המגרעות של מארשל
) וכשהיה רציני, היה רציני מוצלח. NPH מוכשר ביותר. כלומר, הבחור שחקן מחזות זמר! למרות הכל, אני שמחה שרואים את הדמות של בארני מתפתחת. אחרי שש עונות השטיק שלו מתחיל להיגמר

Twilight Girll

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo103.gifאממממ כן

לא פרק משהו. אבל היו כמה קטעים מוצלחים.. הירידות על מרשל, הרפרנס הארי פוטר של רובין
ות'אמת רוב הירידות על כולם שעשעו אותי (חוץ מלילי אולי). והקטעים עם ברני היו נחמדים :) פרק נחמד אבל אני לא מבינה מה ההגיון ב3 שבועות פגרה, פרק, ושוב עוד שבועיים פגרה? מציק לי.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אוי, נכון, איך שכחתי לומר את זה- הרפרנס הארי פוטר היה אדיר (ואני בכלל מכורה לרפרנסס). ובנוגע להערה על הפגרה (ונראה לי שבנוגע לכל ההודעה
)- אני ממש מסכימה איתך.

מה יא

New member
אני אהבתי את הפרק../images/Emo58.gif../images/Emo96.gif

כן, היתה הרגשה של... רוצים להיות "חברים". מנסים to have it all. אתם יודעים מה, גם חברים לא תמיד הצליחו להעביר את הדרמה בצורה הכי טובה שיש. זה קשה ולדעתי HIMYM מצליחים לעשות את זה טוב. בכל מקרה אני חושבת שזה פרק חמוד... אולי זה בגלל שראיתי את זה עכשיו ואני עייפה אז הכל יותר מצחיק. אבל הקטע של רובין עם הקוטב הצפוני פשוט הפיל אותי
אולי אני סתם מפגרת אבל אני בכיתי בסוף. בארני נורא נוגע ללב, וגם אבא שלו.

hodaya96

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי.. אז אחרי ההפסקה הסדרה חזרה עם פרק קליל ומרגש... די עצוב לי שבארני לא סלח לאביו בסופו של דבר, ונורא התרגשתי בקטע שבארני ניסה להוציא את טבעת הכדורסל ואמר לאבא שלו למה הוא לא היה שם בשבילו :'( הו, בארני.. איך אני אוהבת את הקטעים המרגשים שלך

hodaya96

New member
אוקיי.. אז קניתי מעריב לנוער^^

ראיון ממש חמוד... אני די מאמינה שאם עקבתם אחרי ניל תדעו בערך כל מה שהיה רשום שם אבל בתור מעריצה יחסית חדשה היו כמה דברים שלא ידעתיXD

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

פרק פחות מצחיק מהרגיל, לדעתי, אבל נחמד. ממש ריחמתי על בארני (אם כי הפריע לי שהוא הוריד את הסל של ג'יי ג'יי, למרות הסוף החמוד, כשהוא נתן את הסל לטד). לג'נדדי.

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif ושכחתי לומר

אהבתי עם הקטע עם המברג בסוף. האמת, היה מוזר שלא צפיתי את זה מראש כשבארני ניסה להוריד את הסל (חשבתי שאבא שלו יעזור לו, אבל שכחתי מהמברג
).

lilison13

New member
../images/Emo58.gif

הקטע היחידי הטובשבו אפילו כמעט והזלתי דמעה בסוף הפרק כשהוא למד להתשמש במברג ולקח את הסל. אבל חוץ מהקטע הזה היה פרק היה בינוני קרוב לבינוני מינוס.איפה כל הפרקים הטובים? או שזה פשוט תחושה שונה אחרי שרואים פרק פעם בשבועיים-שלוש. מה נסגר אם הפגרות האלה!

למעלה