עונה 6 פרק 19

../images/Emo58.gif../images/Emo44.gifעונה 6 פרק 19

מה עובר על הפורום?
אני מקווה שזה בסדר שפתחתי
צפייה מהנה. ואל תשכחו לסמן ספויילרים בהודעות.

../images/Emo58.gif

היה די גרוע יחסית למה שציפיתי מהפרק. הסוף עם המברג היה מגניב והכל אבל שאר הפרק
. חוץ מזה, מארשל וה "אני לא אראה את אבא שלי יותר" לבארני היה לא מתאים (למארשל ולפרק בכלל). בתכלס, פרק רציני מדי ומשעמם. נקווה שהפרק הבא (עוד 26 יום) יהיה טוב.

yetush

New member
עוד 26 יום?! ../images/Emo2.gif

תגידו מה נסגר איתם? למה כל ההפסקות האלו? יש שביתת תסריטאים שלא שמעתי עליה? או שהם מושכים את העונה ישר עד לעונה הבאה?

elad218

New member
לא זה ולא זה... ../images/Emo22.gif למעשה, אם תבדוק

תגלה שגם אם לאחר הפגרה הזו ישודרו חמשת הפרקים הנותרים ברצף, הסדרה תסתיים לפני המועד הרצוי והקבוע שלה (סביבות אמצע מאי), מה שאומר שזו כנראה לא הפגרה האחרונה (אבל בהחלט האחרונה באורך כזה, קשה להאמין שהבאה תהיה יותר משבוע). ואגב, זה לא עוד 26 יום. מיום שידור הפרק זה היה 3 שבועות (21 יום), מהיום 18. זה יוצא ה-11 באפריל.

tritone

New member
../images/Emo45.gif אם זה היה משודר ברצף,

החוויה הייתה לגמרי שונה... שלשום ראיתי איזה פרק מתחילת העונה, וזכרתי רק את הרעיון הכללי... טוב אני כבר אעשה מרתון של כל העונות בחופש

or19951

New member
../images/Emo45.gif אני כבר לא זוכר.. ../images/Emo58.gif

לילי בהריון או לא?

elad218

New member
וגם צריך למשוך\למרוח 24 פרקים ע"ג 8 חודשים.

אז מה עושים?
מי שראה את עונה 3 בקצב של ארה"ב בזמן שביתת התסריטאים יודע כבר מה החלופה – במקום פגרות פה ושם לאורך העונה, פגרה ענקית של כמה חודשים באמצע. זה לא היה עדיף לדעתי.

tritone

New member
../images/Emo58.gif אבלאבל

זה כזה משפט... לא יודעת... מוצלח? מרגש? משהו, למרות שאולי הוא לא מתאים למארשל וברני.

elad218

New member
מבחינה קומית ../images/Emo58.gif

זוועה. לא זכור לי פרק כל כך לא מצחיק כמו זה. ולא מצחיק – מילא, גם פרק 14 לא היה מצחיק, אבל לפחות שם לא ניסו להצחיק בכוח. הרגיש לי נורא מאולץ ההומור בפרק הזה. זה שבארני משקר לגבי כמה שאבא שלו מגניב היה ממש ממש צפוי, הם עושים את זה כמעט בכל פרק ואפשר כבר להריח את זה מקילומטרים. כשמאבדים את אלמנט ההפתעה, זה סתם מציק. ו-וואו, איך ננסי טראוויס זקנה!
פעם חשבתי שהיא נורא יפה, עכשיו... לא כל כך.

or19951

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק על הפנים. עזבו את זה שזה לא היה מצחיק.. העלילה הייתה.. פשוט לא מתאימה לסדרה.. רק הקטע של בארני רב עם ג'י ג'י היה נחמד.. רק נחמד

Montelimar

New member
המממ ../images/Emo58.gif

אני דווקא נהניתי, לפחות הקטע שמרשל נכנס לבר עם האופוסום הרג אותי מצחוק. XDD "היז גוינג טו ליב וויד אס נאו!"

למעלה