greeneye

New member
ואווווווו

חזרתי מהחזרות... אי אפשר להבדיל כבר בין התאומים. הם מגולחים. לגמרי. שניהם.
אם יוסי וטירן לא לוקחים בגמר אז משהו מכור שם. הקטע שלהם היה א-ד-י-ר. ניכרה השקעה אצל כל המתמודדים. אבל אצל שניהם זה היה ממש שיפור. בכינו מצחוק. היה שם קטע עם חוטיני... אדיר.

Ronush14

New member
ספרי! ספרי! ספרי!

מה היו בקטעים שלהם???? אני חייבת לדעתתת!!!
איזה כיף לך שהיית!

Ronush14

New member
אני הכי רוצה לדעת על יוסי וטירן!

ומה בדיוק הם עשווו בבקשההה

greeneye

New member
הם עשו מופע קסמים!

פה בא ה-
הם עושים כזה- שימי ג'וחה ו(מישו עם שם אמריקאיף שזה יוסי, שכחתי מה...) "הקוסמים היחידים שעושים קסמים עם קליפ של המורדים! *יוסי מוציא קלפי המורדים מהכיס* יוסי: "בחר קלף!" *טירן לוקח* יוסי: "מה יצא?" טירן: "מיה" יוסי: "מיה זה גרועעע אם היה לך פבלו היית לוקח את הקלף שלי גם! יאללה בוא!" *יורד על הריצפה ומתופף עליה, כמו שבאים לשחק בפוגים כאלה...* יוסי: "צריך מתנדב מהקהל" *טירן בא אל הקהל* טירן: "בוא בוא אתה! (אומר לעומר) בעצם...אתה מכוער. אבל אתה יפה! (אומר לגלעד) בוא!" יוסי: "זה גרעין של שסק! לא של קוסמים! אמיתי! הנה קח תבדוק" *נותן לגלעד את הגרעין* יוסי: "וזה...זו קופסא רגילה! לא של קוסמים! ואם אתם לא מאמינים *מביא חישוק ברזל* *מעביר את הקופסא בפנים* בלי חוטיייייים! ואם אתם חושבים שהחישוק הוא של קוסמים, *מביא חישוק יותר גדול ומעביר את הקן בפנים* בלי חוטיייייים! ואם אתם חושבים שהחישוק הזה של..." טירן: "אולי תתחיל כבר?!" יוסי: *לגלעד* "קח את הגרעין ושים בקופסא" *שם* יוסי: "עכשיו שימי, תנעל את הקופסא" טירן: *מוציא שלט רחוק של מכונית* "וויק וויק" יוסי: "לא נו לחצת על פתיחה!" טירן: "וויק וווווק" יוסי: "עכשיו שב על הקופסא" *גלעד יושב* יוסי: "מה יש לי בכיס? זה שסק. ומה יש בתוך השסק? *נותן ביס* *שולף את הגרעין מהפה* "הגרעייייייין!" *כל הקהל (שמנה בחזרות 6 אנשים בערך) מוחא כפיים בהתלהבות* טירן: "שששששש! יא רמאי! ככה מרמה את העם! הרי כולללללם יודעים שדחפת את הגרעין לתוך השסק במקום לשים אותו בקופסא!" טירן: "ניקח מתנדב חדש" יוסי: "בוא השני" *מביא לעומר תפוז* תזכרו את התפוז הזה! נחזור אליו אחרי הקסם הבא! תקלף אותו, טוב טוב ותחצה לשניים!" *מביא לו סכין* טירן: "וגם את הלבן זה עושה מר כזה* יוסי: "ולקסם הבא ניקח מתנדב אחר" *טירן הולך מאחורי הבמה, וחוזר עם.....קיציס. (הוא לא היה בחזרות היה אחד מההפקה במקום. אבל זה בטוח יהיה מצחיק* *יוסי קושר שתי מטפחות כחולות* יוסי: "נכניס לו למכנסיים את המטפחות!" טירן: "תכניס! נו! יש עוד מקום תכניס! עוד נו! יש מקום שם!" יוסי וטירן: "שלוש ארבע ו....תצא יונה! *מושכים במטפחת משני הצדדים ושולפים מהמכנסיים שלו תחתוני חוטיני בצורת ציפור עם מקור כזאת....* טירן: "קיציס מה זה הדבר הזה??! אתה לא מתבייש?" יוסי: "נכון! אתה לא מתבייש ללכת עם חוטיני של חיות?!" יוסי: "ונחזור למתנדב עם התפוווווז!" *בא אל עומר* יוסי: "קילפת את התפוז?" (עומר לא סיים בצילומים, בטעות ואמר כזה- "כמעט..." זה היה מצחיק...) יוסי: "יופי!" *נותן ביס* טירן: *מסביר* "פשוט...יש לנו ריח של קלפים בידיים, אז..רצינו ריח של תפוז כזה.... ומתנדב לקסם הבא! *מרים שק תפוחי אדמה* מה, אף אחד? ציפייייי תכבי את הצ'יפסר!" יוסי: "מה אתה עושה?!" טירן: "נו לאחרי ה..זה..נו שלא נהיה רעבים..." יוסי: "אתה מסנג'ר את הקהל? למה אתה תמיד הורס?!" טירן: "תלך מפההההה אני בכלל הקוסמונאוט פה. תלך... זה קסמים אלה?! קסם זה להעלים בנאדם!" יוסי: "אתה תעלים בנאדם? כן, בטח" טירן: "לך ואני אראה לך!" *מביא מתנדב מהקהל* (שזה בעצם הקוסם ההוא שלימד אותם לעשות קסמים בפרק של אתמול) (בנתיים מאחורי הפרגוד, אנחנו רואים את יוסי מוריד בגדים ונכנס לארגז גדול) טירן: "אני אהפוך אותך לארמדילו. אתה חושק בזה?" הקוסם: "כן, אני רוצה מאד" טירן: "בוא איש נחמד, תעמוד על הארגז. ותיקח את הווילון הזה, תרים אותו..יופי...וכשאני אגיד שלוש הרבהף תרים מעל הראש ותעזוב. ותהפוך לארמדילו". *האיש עושה* ובמקומו מופיע הראש של יוסי מעל הווילון. יוסי: "מה זה!? שימי מה עשית?!" טירן: "תוריד את הווילון" יוסי מוריד. רואים שהוא עם חוטיני אדום של פיל.. יוסי: "שימי מה זה!?!?" *מסתיר את אזור החלציים* *רץ הצידה לפרגוד ועומד שם המון המון זמן* נגמר הקטע. ואז בחזרות כזה- "מישהו יכול להביא לי בגדים????" *צחי מנסה להציץ מאחורי הפרגוד ונקרע מצחוק. יוסי מנענע אליו את התחת* דני קרפל אומר- לא צריך, תשאר ככה. ואז אחרי רבע שעה של צחוקים, עד שהביאו לו בגדים, מישהו נזכר להוציא את הקוסם מתוך הארגז...

greeneye

New member
אופס רגע-

הקוסמים החידים שעושים קסמים עם קלפים של המורדים

Ronush14

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif נשמע ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הם פשוט חייבים לנצח
ואמממפ... בא לך לספר גם על שאר הקטעים?? איזה שבא לך! ופליז תגידי לי ששל צחי היה גרוע!
לא רוצה שהוא יזכה!

NimaZ

New member
כן!!! ספרי על:

צחי, דופה(הם שינו קטע בעקבות דודו?), וגם הדר!!! איזה מגניב הקטע של יוסי וטירן!!!

greeneye

New member
אני זוכרת בפרטי פרטים דברים שאני ממ

ש אוהבת. ככה זה עובד אצלי... צחי לא היה כ-ז-ה טוב. היה לו קטע חביב, אבל סטנדאפ לא יכול להתעלות על מערכון בסדר גודל כזה. גם הדר הייתה בסדר. דופה עשו פרומואים לסרטים וכאלה. הפ היו די קורעים (למרות שבסוף היום גלעד או עומר *חחח* אמר לנו שהוא לא מאמין שהם מופיעים עם זה בטלויזיה...בדיחות מכיתה ד כאלה...)

greeneye

New member
בקטע של הלהעלים= שכחתי משהו-

יוסי: "נו נארהאותך תעלים אותי" טירן: "תשלח הודעת סָמס כזאת- "רוזנשטיין יא זבל יא מניאק יא מעעעעעפן! *וקול של מציצה כזה*" יוסי: "איך כותבים *עושה קול מציצה*?" טירן: "מם צדיק וו וו וו" יוסי: "שלחתי. למה אני לא נעלם?" טירן: "אתה כביכווווול לא נעלם. חכה כמה ימים, גם תעלם וגם תהיה בחתיכות"

metl

New member
../images/Emo12.gif

פשש...איך את זוכרת הכל אבל...לטירן יצא מריצה

אסִי

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif../images/Emo58.gif

אומנם החוקים ירדו מההודעה בעמוד הראשי, אך הם עדיין תקפים עד שעה 23:00 ביום שישי.

metl

New member
אה ו...

נוסבאום ואורבך היו שם!!! כאילו הם לא השתתפו בקטעים...הם סתם היו שם...

NimaZ

New member
בחזרה?

תודה על המידע..... וואי מוזר שהם צירפו סלבס וזה...

metl

New member
../images/Emo26.gif

את מתכוונת עם נוסבאום ואורבך היו בחזרה
כי אם כן אז לא, הם יהו בערב

humm

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif אין כבר ת'סמיילי הדוס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למעלה