הם עשו מופע קסמים!
פה בא ה-
הם עושים כזה- שימי ג'וחה ו(מישו עם שם אמריקאיף שזה יוסי, שכחתי מה...) "הקוסמים היחידים שעושים קסמים עם קליפ של המורדים! *יוסי מוציא קלפי המורדים מהכיס* יוסי: "בחר קלף!" *טירן לוקח* יוסי: "מה יצא?" טירן: "מיה" יוסי: "מיה זה גרועעע אם היה לך פבלו היית לוקח את הקלף שלי גם! יאללה בוא!" *יורד על הריצפה ומתופף עליה, כמו שבאים לשחק בפוגים כאלה...* יוסי: "צריך מתנדב מהקהל" *טירן בא אל הקהל* טירן: "בוא בוא אתה! (אומר לעומר) בעצם...אתה מכוער. אבל אתה יפה! (אומר לגלעד) בוא!" יוסי: "זה גרעין של שסק! לא של קוסמים! אמיתי! הנה קח תבדוק" *נותן לגלעד את הגרעין* יוסי: "וזה...זו קופסא רגילה! לא של קוסמים! ואם אתם לא מאמינים *מביא חישוק ברזל* *מעביר את הקופסא בפנים* בלי חוטיייייים! ואם אתם חושבים שהחישוק הוא של קוסמים, *מביא חישוק יותר גדול ומעביר את הקן בפנים* בלי חוטיייייים! ואם אתם חושבים שהחישוק הזה של..." טירן: "אולי תתחיל כבר?!" יוסי: *לגלעד* "קח את הגרעין ושים בקופסא" *שם* יוסי: "עכשיו שימי, תנעל את הקופסא" טירן: *מוציא שלט רחוק של מכונית* "וויק וויק" יוסי: "לא נו לחצת על פתיחה!" טירן: "וויק וווווק" יוסי: "עכשיו שב על הקופסא" *גלעד יושב* יוסי: "מה יש לי בכיס? זה שסק. ומה יש בתוך השסק? *נותן ביס* *שולף את הגרעין מהפה* "הגרעייייייין!" *כל הקהל (שמנה בחזרות 6 אנשים בערך) מוחא כפיים בהתלהבות* טירן: "שששששש! יא רמאי! ככה מרמה את העם! הרי כולללללם יודעים שדחפת את הגרעין לתוך השסק במקום לשים אותו בקופסא!" טירן: "ניקח מתנדב חדש" יוסי: "בוא השני" *מביא לעומר תפוז* תזכרו את התפוז הזה! נחזור אליו אחרי הקסם הבא! תקלף אותו, טוב טוב ותחצה לשניים!" *מביא לו סכין* טירן: "וגם את הלבן זה עושה מר כזה* יוסי: "ולקסם הבא ניקח מתנדב אחר" *טירן הולך מאחורי הבמה, וחוזר עם.....קיציס. (הוא לא היה בחזרות היה אחד מההפקה במקום. אבל זה בטוח יהיה מצחיק* *יוסי קושר שתי מטפחות כחולות* יוסי: "נכניס לו למכנסיים את המטפחות!" טירן: "תכניס! נו! יש עוד מקום תכניס! עוד נו! יש מקום שם!" יוסי וטירן: "שלוש ארבע ו....תצא יונה! *מושכים במטפחת משני הצדדים ושולפים מהמכנסיים שלו תחתוני חוטיני בצורת ציפור עם מקור כזאת....* טירן: "קיציס מה זה הדבר הזה??! אתה לא מתבייש?" יוסי: "נכון! אתה לא מתבייש ללכת עם חוטיני של חיות?!" יוסי: "ונחזור למתנדב עם התפוווווז!" *בא אל עומר* יוסי: "קילפת את התפוז?" (עומר לא סיים בצילומים, בטעות ואמר כזה- "כמעט..." זה היה מצחיק...) יוסי: "יופי!" *נותן ביס* טירן: *מסביר* "פשוט...יש לנו ריח של קלפים בידיים, אז..רצינו ריח של תפוז כזה.... ומתנדב לקסם הבא! *מרים שק תפוחי אדמה* מה, אף אחד? ציפייייי תכבי את הצ'יפסר!" יוסי: "מה אתה עושה?!" טירן: "נו לאחרי ה..זה..נו שלא נהיה רעבים..." יוסי: "אתה מסנג'ר את הקהל? למה אתה תמיד הורס?!" טירן: "תלך מפההההה אני בכלל הקוסמונאוט פה. תלך... זה קסמים אלה?! קסם זה להעלים בנאדם!" יוסי: "אתה תעלים בנאדם? כן, בטח" טירן: "לך ואני אראה לך!" *מביא מתנדב מהקהל* (שזה בעצם הקוסם ההוא שלימד אותם לעשות קסמים בפרק של אתמול) (בנתיים מאחורי הפרגוד, אנחנו רואים את יוסי מוריד בגדים ונכנס לארגז גדול) טירן: "אני אהפוך אותך לארמדילו. אתה חושק בזה?" הקוסם: "כן, אני רוצה מאד" טירן: "בוא איש נחמד, תעמוד על הארגז. ותיקח את הווילון הזה, תרים אותו..יופי...וכשאני אגיד שלוש הרבהף תרים מעל הראש ותעזוב. ותהפוך לארמדילו". *האיש עושה* ובמקומו מופיע הראש של יוסי מעל הווילון. יוסי: "מה זה!? שימי מה עשית?!" טירן: "תוריד את הווילון" יוסי מוריד. רואים שהוא עם חוטיני אדום של פיל.. יוסי: "שימי מה זה!?!?" *מסתיר את אזור החלציים* *רץ הצידה לפרגוד ועומד שם המון המון זמן* נגמר הקטע. ואז בחזרות כזה- "מישהו יכול להביא לי בגדים????" *צחי מנסה להציץ מאחורי הפרגוד ונקרע מצחוק. יוסי מנענע אליו את התחת* דני קרפל אומר- לא צריך, תשאר ככה. ואז אחרי רבע שעה של צחוקים, עד שהביאו לו בגדים, מישהו נזכר להוציא את הקוסם מתוך הארגז...