הייתי בהופעה - מי שלא רוצה לדעת שלא

יקרא.. בקיצור צילמו שני חצי גמר. בראשון התמודדו - צחי דופה וטלי כאשר צחי סיים ראשון בהפרש ניכר ודופה מקום שני וטלי עפה.. (למרות שהפער מדופה היה קטן יחסית) בחצי גמר השני התמודדו הדר נוסבאום ויוסי וטירן. לדעתי נוסבאום נתן הופעה מצויינת ואני באמת לא מעריץ שלו או משהו אבל למרות זאת הוא עף. הדר סיימה שנייה ויוסי וטירן(שלא היו מצחיקים - לטעמי לפחות) זכו מקום ראשון.. מה שדפק לנוסבאום את הציון היה הקהל באולפן ש"העניק" לו רק 64 נקודות. אם אני לא טועה יוסי וטירן קיבלו 85 נק' הדר 84 נק' ונוסבאום 82 נק'. צמוד צמוד. זאת האמת לאמיתה.. תהנו!

hadas 5

New member
רגע...../images/Emo58.gif

זה מליון אחוז??... טלי זה היה בטוח שהיא תעוף, אבל נוסבאום?.. הוא דווקא בדירוגים של צופי ערוץ ביפ מקום ראשון.. אבל אני רוצה לדעת אם זה שמועה או שזה בטוח?

henhen88

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספ

טוב זה לא ממש ספוליילר, אבל לא נקח סיכון!!!! תקשיבו! אני חוזרת כרגע מהיציאה, כולי בלחץ ובסקרנות מי עף, ואפ'חד לא עונה פה ברצינות... :( אז לא יודעת מה, ח'ברה שהיו בהופעה, בבקשה תרשמו מי עף, כי כל אחד אומר משהו אחר........ תודה! ואל תשכחו לרשום שזה ספויילר!!!!!!!

prophecy girl

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo21.gif

מי שעף זה טלי ונוסבאום

אסִי

New member
אז... ../images/Emo58.gif

למעשה השמועה החזקה ביותר כרגע זה שנוסבאום וטלי עפים.

metl

New member
../images/Emo58.gif

אסי זאת לא שמועה... זה נכון... אני הייתי אתמול בצילומים

brunu

New member
צילמו 2 תוכניות?

כי בתוכנית בטלויזיה עף רק נוסבאום...

brunu

New member
צילמו 2 תוכניות?

כי בתוכנית בטלויזיה עף רק נוסבאום...

brunu

New member
כי אם כן...

אני צריך צריך להתכונן ש...אהובתי...עפה
וזה כואב למרות שהיא נהייתה מגעילה בזמן האחרון ובעצם זו רמאות...אנשים לא יודעים על זה וימשיכו להצביע בSMS

you are busted

New member
אממ אני הייתי אתמול..

בחזרות והיינו רק 6 בקהל וצחי ת'אמת שאני הכיי אוהבת אותו איכזב טיפה בקטע אבל הוא היה ממש חמוד אלינו וגם יוסי...ונוסבאום היה מממש מצחיק וכנראה אמרו פה שטלי ונוסבאום עפו וזה חבל כי ת'אמת נוסבאום ממש ממש הצחיק אותי ..וגם יוסי וטירן ושלישית דופה היו ממש מצחיקים והדר הייתה חלשה קצת ונראה לי נעלבה מאיתנו חחח אבל לא נורא העיקר שהיא לא הלכה היא חמודה לאללה... קיצר ממה שהבנו זה טלי ונוסבאום...אני לא הייתי בצילומים לא יכולתי להשאר אבל יש סיכוי ממש גדול שזה זה.. אבל מוזר לי שנוסבאום עף כי הוא היה ממש ממש ממש מצחיק אתמול... חפיף:)

adar2010

New member
../images/Emo58.gif אכן תמונות קשות .. כנסו

טלי ונוסבאום הם המתמודדים שעפו. טלי עפה השבוע, נוסבאום שבע הבא (כביכול, כי זה חצי הגמר השני או משהו כזה), יש בפורום כוכב נולד ילד אחד שהיה שם והוא אמר את זה ..

NimaZ

New member
כןןכןכןכןכןכןכןכןכן! ../images/Emo58.gif

וויהי!!! ברוך שפטרנו!!! הההההההההלללללללללללללללללללווווווייהההההה!!! אבל מה שמעצבן: הוא לקח לאורבכון שלי את המקום!!! אם אורבכון היה נכנס הוא היה נשאר בגמר... נוסבאום היה לפחות יכול לנסות להישאר עד לגמר! בשביל מה הורא חזר? כדי לקחת לקומיקאים מאוד טובים (כמו אורבך* את המקום שלהם באקדמיה?! בעע עליו! וטלי.... אל תרצחו אותי אבל אני חושבת שטלי היא בלונדינית טהורה!

אסִי

New member
הודעה אחת נמחקה.

הודעה של ofrasch1 נמחקה מן השרשור הזה, בשל אי עמידה בכללים המופיעים בהודעה בראש שרשור זה ובראש הפורום. אני בדר"כ פונה לאנשים בערוצים הפרטיים ומסביר להם מה הייתה סיבת המחיקה; אך הפעם אני מעוניין להגיד את זה מול כל חברי הפורום. אנא שמרו על הכללים, בכדי לא לפגוע בחבריכם לפורום ובעוד גולשים שונים.
בכל אופן, הנה ההודעה:
דופה 60 נוסבאום 82, נראה הוגן? העניין הזה של שני חצאי גמר לא הוגן, ובעצם עיוות לגמרי את התוצאה: בהתחלה התכוונו לעשות תוכנית בה כל 6 המועמדים שנשארו מתחרים ביחד, ושני המקומות הכי נמוכים עפים (במקרה של אתמול: דופה וטלי). אבל בגלל שזה חולק לשני חצאי גמר, אז לא שני המקומות הכי נמוכים עפו, אלא אחד מכל חצי גמר (נוסבאום וטלי). נוצר מצב אבסורדי: נוסבאום סיים עם ציון משוקלל 82, דופה סיימו עם ציון משוקלל 60, אבל דופה נשארו ונוסבאום עף. פשוט לא הוגן!

ofrasch1

New member
אופס, sorry

הנחתי שתחת שרשור שמסומן כשרשור ספויילרי מותר להתפרע...הבנתי והפנמתי.

shiri_b

New member
../images/Emo58.gif בקשר לתוכנית בשבוע הבא

בצ'אט יוסי אמר שהוא לא יכול להגיד מי תעוף שבוע הבא... ומכיוון שאלו צחי דופה וטלי יש רק אפשרות אחת

henhen88

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אתם חושבים שהוא אמר את זה בכוונה?... לי נראה שכן...

למעלה