יש כללים מאוד ברורים בראש הפורום על הנושא של השרשור הזה.
ב בלההה1 New member 22/4/04 #23 משדרים את התוכנית בטלוויזיה היום? מתי?רגע מתי משדרים את הגמר?ואיפה? .....אוף התבלבלתי לגמרי
א אסִי New member 23/4/04 #24 נראה לי שהתבלבתם קצת... התוכנית מצולמת בימי רביעי/חמישי ומשודרת בימי שישי בערב.
M M a r y J a n e New member 23/4/04 #30 זה וודאי?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! התקף לב התקף לב ------------------- + =
ק קליפס New member 23/4/04 #31 אין מצב ../images/Emo58.gif היית בצילומים? למה שיעיפו את נוסבאום שבוע אחרי שהחזירו אותו? תמוה.
K Kido2222 New member 23/4/04 #35 ../images/Emo58.gif צר לי, אבל זה נכון../images/Emo58.gif לנוסבאום היה קטע הרבה יותר טוב משל הדר... והדר ניצחה בכל זאת... :/ טלי... טלי עפה...
../images/Emo58.gif צר לי, אבל זה נכון../images/Emo58.gif לנוסבאום היה קטע הרבה יותר טוב משל הדר... והדר ניצחה בכל זאת... :/ טלי... טלי עפה...
א אניצן New member 23/4/04 #36 נראה לי ש... מי שהיה בהופעה- קיבלתם הוראה לא לספר מי עף?!?!?!?! לשגע אותנו בכוונה?.....
O ofrasch1 New member 23/4/04 #37 כבר שמעתי 3 שמועות בהתחלה אמרו טלי ודופה, אח"כ טלי ואבי, ואח"כ טלי והדר. הנכונה לרגע זה טלי ואבי.
S starla New member 23/4/04 #40 ../images/Emo58.gifמקור די אמין מסר לי ש... נוסבאום וטלי עפו... הוא נשמע לי די אמין... אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות, נכון?! מה שחשוב זה שדופה ישארו...
../images/Emo58.gifמקור די אמין מסר לי ש... נוסבאום וטלי עפו... הוא נשמע לי די אמין... אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות, נכון?! מה שחשוב זה שדופה ישארו...