Imaginationland!

ori63

New member
פרק גדול

איך הוא ירה בדובון אכפת לי ההוא, איזה כיף שזה טרילוגיה ויש עוד 2 פרקים מעולים מובטחים, לא יכול לחכות כבר.

אלוהות ../images/Emo58.gif

די איזה פרק קרטמן וקייל,בית המשפט, מל גיבסון ומייקל ביי, האימג'נרי וורלד, רונלד מקדונלד, הדובון אכפת לי ענק ענק ענק

positive energy

New member
איפה אמרו שיהיו עוד 2 המשכים?

אני ראיתי שיהיה רק אחד (למרות שכמה שיותר יותר טוב)

Th3onE

New member
זהו גם אני לא הבנתי שיהיה המשך..

כשראיתי שאוטוטו הפרק נגמר והעניין לא מסתיים הבנתי שאולי ויהיה המשך.. ובסוף העברתי להתחלה שוב וראיתי "the trilogy".. 3 פרקים :p

NYMets Man

New member
אין, אמרתם כבר הכל... ../images/Emo58.gif

פשוט התעלות... אדיר, אין מה לדבר... רק חבל שלא עשו איזו ירידה על מישהי בארץ הדמיון, כמו לתת איזה שוט קצר על מייקל ג'קסון, או אפילו בונו... זה היה צפוי, רק חבל שלא הגיע חוץ מזה,פשוט אדיר... לא יכול לחכות לשבוע הבא

D C R

New member
לא פרק משהו

קשה לי להאמין שהם יגיעו למשהו עם זה בכל זאת מעניין לראות איך זה יתפתח טריי ומאט הוכיחו סופית שאין להם גבולות. חבל שהם לא השקיעו עם הדמויות רובם לא מוכרים בכלל(כאילו שחסר)

Vdrums

New member
פרק מעולה!!!!!!!!

כל הדמויות בארץ הדמיון קרעו אותי, אופטימוס פריים, דובוני איכפת לי, צ'רלי בראון, מייטי מאוס
שתי עלילות שרצות ביחד, קרטמן שלא מוותר, סטן וקייל שהולכים כנראה להציל את העולם. לפי סצינת ההתקפה אפשר להבין שמאט וטריי ראו את הסרט THE KINGDOM (המצויין) בינתיים, הפרקים בהמשכים לא איכזבו ולא נראה לי שזה יהיה שונה.

אוי כמה זמן חיכיתי לפרק כזה!

פרק גדולל...כל הקטע של קרטמן וקייל היה ממש במקום,במיוחד שקרטמן לקח את זה לבית משפט
האימז'נרי וורלד היה אגדי וגם כל הדמויות! היה טוב לראות שוב את מל גיבסון, התגעגעתי
ובאטרס...הו באטרס
מחכה להמשך!שרק ישתפר

MegaMan

New member
תגידו ,למישהו יש מושג מהי המנגינה שמתנגנת ?

בסוף הפרק כשרואים את קארטמן במשאית ,מתחילה לה מנגינה רצינית ויפה (יש מצב שתחילתו של שיר ) למישהו יש מושג מהי המנגינה ומי המבצע ?

MegaMan

New member
אני חייב לדעת ,המנגינה נשמעת פשוט יפה

מקווה שמישהו יידע לענות לי :]

Giallorossi

New member
וואי, פרק ענק!

גם אותי הרג בהחתלה הקטע שכשקרטמן קורא לטוקן ובאטרס blacky וfaggot. הרבה זמן לא היה פרק כזה טוב, ויש עוד 2 פרקים! אם אני זוכר נכון, פעם ראשונה שיש טרילוגיה של פרקים (לעומת פרקים של שני חלקים שקרו לפחות 5 פעמים)

scifer244

New member
כומבן פרק גאוני, קורע והכול... אבל מישהו עלה

על הרעיון שמאחורי הטרילוגיה??? כמובן שטרי ומאט לא עושים סתם פרקים, ומשתמשים ברעיונות רק בשביל למלא זמן שידור.... המוטיב שחזר על עצמו כול הפרק (ומכך גזור שמו), הוא הדמיון... והכוונה היא לכך: שהטרוריסטים (או יותר נכון האיסלם) השתלטו על הדמיון שלנו כול-כך - כך שהם יכולים לתקוף אותו, זאת אומרת - שבנתיים אנחנו נתונים לסיפורים שהטרוריסטים (האיסלם) מספר לנו - כך ששאנחנו שבויים לאיומים אלו (מתקפות טרור בארצות הברית, האיום האירני, פיגועים שונים בעולם וכו'...), ולא לפיגועים עצמם - בגלל זה טרי ומאט חזרו שוב ושוב על העניין שהם תקפו רק את הדמיון שלנו, ולא תקפו במציאות!!! (והתקשורת מן הסתם עוזרת להם). וכמובן (איריס) קשה באמת שלא להתאהב בבאטרס'... מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא..

scifer244

New member
הנה דוגמא מצויינת לתקיפת הדמיון שלנו:

זה נראה לכם ראלי או דמיוני??? 11 אלף טילים בדקה??? בבקשה: |סלינק| http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3461870,00.html

richter

New member
מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo58.gif

רק עכשיו יצא לי לראות אותו סוף סוף היה פשוט נהדר! אולי חלק מהאפקט (מייקל ביי, מישהו?
) קשור לעובדה ששני הפרקים האחרונים נעו בין "לא משהו" ל-"ממוצע", אבל כך או כך נהנתי מכל שניה ושניה בפרק! סוף סוף סאות' פארק במיטבה שמות הקוד בהתחלה, "שיר הדימיון", ההורים של באטרס, מ. נייט שמאלמלמלמלאן, מייקל ביי ומל גיבסון, באטרס, ועוד מלא קטעים מצחיקים. ברוך שובך, סאות' פארק. נ.ב. כשמל גיבסון דיבר על דמות שלא קשורה, עוד מישהו חשב על הסיפור של "איפה אפי" בסרט שלו מל גיבסון, אפוקליפטו?

richter

New member
ועוד משהו קטן

אמנם לא היו יותר מדי פרקים בהמשכים בסאות' פארק, אבל מתוך קטעי ה-To Be Continued שהיו עד עכשיו, זה מהפרק האחרון היה מעולה והכי מותח. המוזיקה היתה ממש במקום, למישהו יש מושג מאיפה היא?

למעלה