Imaginationland!

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif Imaginationland! ../images/Emo58.gif

טוב, צחקתי קצת, אבל בהחלט לא היה פרק קורע. בכל זאת דווקא נהנתי מאוד לראות, ואני מחכה להמשכים. יפה שהם עושים 3 פרקים בהמשכים

11122233311

New member
פרק גאוני! ../images/Emo58.gif

"i stand before you with dry balls" "are you gonna rape us? uhhhh, ummmm, no" פרק ממש ממש טוב! כל הקטע עם קארטמן וקייל סביב מציצת הביצים בהחלט היה מתבקש כבר אחרי 11 עונות. זה היה ממש נוראי שהטרוריסטים הרביצו לבאטרס, ריחמתי עליו. אהבתי שמל גיבסון גם נתן הופעה לזכר passion of the jew עם הפרצופים שהדביקו לו. מחכה לפרק ההמשך!

|S| פרק מעולה!

אני אישית מאוד אהבתי... Imagination.... Imagination.... Imagination.... Imagination..... Imagination... Imagination... Imagination.... Imagination... Imagination... Imagination... Imagination... חחחחח כמעט בכיתי בקטע הזה, אני מת על דברים כאלה [= אללה עוד 2 פרקים!

jamoosa

New member
מה טו בי קונטיניו?!?!?!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!

Th3onE

New member
פרק מעולה..חבל שלא ממש מצחיק..

אבל אני אוהב פרקי עלילה סטייל דה סנוק... הקטע שהם משתלטים.. נשארתי עם פה פתוח... אהבתי תהשווואה לטוראי ריאן עם רונלד מקדונלד.. יש לכם ניחוש מי יהיו היצורים הרעים של הדמיון?.. מי כבר יכול להיות? הגרינץ'?..בוגימן?..פרדי קרוגר?.. חחח נ.ב מצורפת תמונה.. מי היא הדמות שדומה לרוח?..

MetalSinagouge

New member
הדמות שדומה לרוח היא...

רוח! האיש עם הקרניים הוא פאן מהמיתולוגיה הסקנדינבית, די אהבתי איך הוא השתחווה אליהם
דווקא אני חושב שאי אפשר לשער מי יהיו היצורים הרעים, נראה לי שזה הולך להיות חתיכת טוויסט גאוני.

positive energy

New member
פרק גדול!!

צחקתי מכל הפרק, הקטע של קרטמן וקייל קצת פגע בהמשכיות אבל היה גם כן מצחיק. גם פרק מאוד מושקע, עם כל הדמויות שהיו, חבל שראיתי את זה באינטרנט באיכות נמוכה כי זאת הפעם הראשונה נראה לי שמשתלם לראות סאותפארק באיכות גבוהה מחכה כבר לשבוע הבא

AmitNHB

New member
פרק נחמד.

אהבתי את השמות קוד בהתחלה: Blacky ו Faggot... צפוי למדי ועדין קורע

g a g a

New member
../images/Emo58.gifפרק נהדר../images/Emo58.gif

אני מתאהבת בבאטרס יותר ויותר מפרק לפרק
איזו דמות גאונית. וה-r u gonna rape us היה פשוט LOLLLLLLLLLLLLLLLL
מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא

Just Hippo

New member
אני נאלץ להסכים עם הרוב *ספוילר*

הפרק גאוניייייייי. פשוט גאוני. חבל שמיסטר גאריסון לא מעורב בסיפור - אבל יפה שעשו פרק שכולל גם עלילה נפרדת לדמויות וגם לבאטרס וגם לעוד מלא דמויות. אין דבר יותר מצחיק ממתקפת טרור על צ'רלי בראון, רונאלד מקדונלד ודובוני אכפת לי למיניהם, שכבר שנים דרשו מכות? נכון שיהיה משעשע אם בצד האפל של אימג'יניישנלאנד יהיו בליפ ובלופ, האשכים המופרעים? ולסיום - מי זיהה בין הדמויות את הטאקו מחרבן הגלידה?

Freemee

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

דווקא טוב שיש עוד 2 פרקים, הטרילוגיה
כל כך מתתי על הרעיון שקארטמן מכריח את קייל למצוץ לו את הביצים. IMAGINATION LAND היה רעיון טוב חוץ מהדפוק הזה ששר את השיר הזה... יש שירים טובים בסאות' פארק אבל זה לא היה אחד מהם.. באטרס חח R U GONNA RAPE US? וקארטמן עם הבית משפט והכל בכלל היה ענק!
פרק טוב.

fire storm

New member
אחד הפרקים.

פשוט פרק מדהים. אני לא יכול לחכות שבוע עכשיו, זה מותח אותי יותר מPB HEROES וכל החרא האלה ביחד.

למעלה