buffy.s07e08-sleeper|ספוילר

Angelus

New member
../images/Emo58.gifbuffy.s07e08-sleeper|ספוילר

אני גאה בזאת לפתוח את השרשור לפרק החדש. ברגעים אלו ממש היני מוריד את הפרק ואצפה בו בעוד כשעה וחצי. הפרק מכיל קרב ענק בין באפי לספייק ואמור לספק לנו את האקשן השבועי. אחזור עם עידכונים בעוד כמה שעות.

Angelus

New member
למה? אני לא מתנגד לחוקים אבל...

קצת הגזמת! כל הזמן אני כותב את שם ההוצאה בזמן שאני מקבל את הפרק ממקור שאיני מוסמך לדבר עליו פה. ( אני משער שאתה יודע על המקור שאני מדבר עליו ואפילו אתה "מקבל" את הפרקים משם ). אז אל תקפוץ על כל דבר קטן שקורה. זה לא פוגע באף יוצר ושום שטויות. תסלח לעצמך על ההערה החסרת תועלת הזאת. Buffy :" Dawn, the hardest thing in this world is to live in it. Be brave, live!"

The Flash

New member
איזה פרק עננננננקקקקקק../images/Emo58.gif

ג´יילס!!!!!!!!!!!!!!!! ספייק הורג אבל הסוף ענק!!!!! איזה סוף ענק!!!! ג´יילס המסכן חייבים לעזור לו!!!!!!!!!!!!!! ומסכן ספייק איך מנצלים אותו זאת לא אשמתו זה הביג באד עשה את זה לו יואו אני חייב לראות את הפרק הבא כבר איזה פרק מצויין!!!!

Angelus

New member
איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקק ../images/Emo58.gif

איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!! אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!! לא יכול להיות שיהרגו את ג´ילס!! לא יכול להיות!!!!!!! בטוח הוא יחיה איכשהווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה פרק ענקקקקקקקקקקקקקקקק מי זה הביג-באד הזהההההההההההה?????????????????????? סתם שאלה רטורית- אל תענו!!!!!!!!! איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועם כל המכות ספיייק הורג הביג-באד הזה משגע אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יוווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא יכול לחכות שבועעעעעעעעעע אני לאאאאאאאאאאאאאאאא

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה ../images/Emo45.gif

וואו, תודה! תרמתם כל כך הרבה! זה נותן לי מלא נקודות חדשות למחשבה עכשיו. אני לא אשן בלילה, רק אחשוב על כל התיאוריות העמוקות והחכמות שהעלתם, ולסירוגין אצפה שוב ושוב בפרק, לאחר שאני אדפיס את מה שרשמתם כדי שאוכל להתעמק לחלוטין בניתוח המבריק והגאוני הזה העולם צריך עוד אנשים כמוכם. אני אצביע לכם בבחירות (אם תרוצו ביחד, אחרת זה יהיה קשה מדי להחליט)
rock on

Angelus

New member
חחחחחחחח מצטער ../images/Emo58.gif

עדיף שתראה לבד. אם עדיין תרצה אני אסכם לך את הפרק מייד!

A Pig in a Cage

New member
לא הבנת בגרוש

ראיתי את הפרק, אפילו כתבתי על זה ההודעה הזאת היתה כתגובה להודעות חסרות התוכן שלך ושל זה שהיה לפניך, לא זוכר מי זה, שהן די סתמיות קוראים לזה ציניות במקום שאני בא ממנו

The Flash

New member
חחחח

סורי פשוט הייתי חייב להביא את רגשותיי לגבי הפרק גם אני אוהב להיות ציני פשוט רציתי להדגיש שזה פרק ענק

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo58.gifוואו 2

עוד פרק יפה מאוד לדעתי, ששוב מתקשר לכל העולם ואחותו, וממש יפה שלא תקעו אותנו עם איזה פרק ייבוש שלא קשור לכלום, וכנראה ככה גם יהיה בשבוע הבא בערך הרבע/שליש הראשון של הפרק פשוט חזר על כל התיאוריות ששמעתי מאנשים על מה-לעזאזל-קרה-פה של הפרק שעבר. זה היה נחמד. נסגר לגמרי המיסתורין של כל מה שהיה קשור לספייק מהפרק שעבר ודי בכלל, וגם סביר להניח שבקשר לשאר העלילות מהפרק שעבר (חוץ מאנדרו...) כדי לצאת (שוב) בתור זה שחושב נגד הזרם, נראה לי טיפה מוזר שדואן האמינה כל כך מהר לווילו. אני חשבתי שהיא לא תרצה להאמין ובלה בלה אבל היא הסכימה מיד. יכול להיות בגלל שהיא פשוט לא רצתה להאמין למה שהיא שמעה על באפי, יכול להיות שהיא ילדה מטומטמת ובכיינית שהיתה צריכה למות בסוף העונה החמישית ושכולם ישכחו ממנה. either way. זה גורם לי לחשוב שאולי הפזיזות שבדבר מעידה על האפשרות שאכן מדובר בג´ויס ולא ברע אחד. באמת מעניין מה יקרה לג´יילס. ברור שהוא לא ימות (זה רק אני או שבדרך כלל כשעושים ספין אוף על דמות כלשהי היא צריכה גם להשתתף בו?), אבל זה יפה שמערבים את זה ככה מסביב ושהקצוות יקשרו ושוב בלה בלה. יכול להיות שקבוצת חובשי הגלימה התורנים הם מין כת כזאת שסוגדת לדבר רע כלשהו, או לחלופין היא מנסה לעצור אותו ולכן הרציחות של כל מיני נערות מפתח. יה, חשבתי על רעיון מקורי ויותר יפה ממה שהיה לי קודם. ואולי (אולי) גם באפי תהיה אחת כזאת ויצטרכו להרוג גם אותה כדי להציל את העולם ו *הכנס דילמה קשה מעוד לסוף העונה כאן*. כמובן שהכל תיאוריות של המוח המעוות שלי (לך תמצא כבר חיים, תפסיק לראות באפי, תשחק כדורגל עם שאר הילדים בשכונה, כאלה). לסיכום, אני רוצה להודות לאח שלי, שבזכותו (בגללו?) לא רשמתי ביי כן אני יודע שלמי שקורה את זה אין מושג על מה אני מדבר. גם לי אין

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo13.gif טיפה התחרפנתי

רוח עליצות קלה נחה עלי בעת כתיבת ההודעה הנ"ל. קורה. לדעתי זה דווקא נחמד. רק תיקון אחד - הפרק הבא ישודר בעוד שבועיים, מסתבר

star lili

New member
תיקון -תיקון

פרק חדש של באפי ישודר שבוע הבא כרגיל, יש להם עוד כמה פרקים(4, נדמה לי) לפני שהם יוצאים לפגרת כריסמס. פרקים חדשים של אנג´ל, לעומת זאת, ישודרו רק ב 2003. כן כן, הם יצאו לתנומת חורף.

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif708../images/Emo1.gif

קודם כל - וואוווווווו! מי שראה מבין אותי... כל הטקע של הרוע מדהים.. וקצת מעצבן - פרק שולת! הסוף - אהההההההה!! הוא יהרוג את ג´יילס? אהההה!! (מי שיגיד לי תשובה מת!) ועכשיו לחכות שבועיים עד לפרק 9 אהההההההה ^_______^ זה כזה פרק יפהההההה

MsPiggy

New member
זה משאיר לי שבועיים של זמן פנוי כדי

להוריד את העונה השלישית של אנג´ל, ואת הפרקים של העונה הרביעית...

HuGo Hell

New member
אני? זה באשמת WB!../images/Emo1.gif

אין שום פרקים חדשים לכל העונות החדשות.
כולל מכושפות ובאפי והכל.. יהיה ב-12.1.02(או שזה 2003?
לאאא..
) שבועיים בלי פרקים חדשים

The Flash

New member
ממש לא!!!!!

לפי קרוס וסטייק "Never Leave Me" airs on November 26, 2002 on UPN. (NEW)" והם אף פעם לא טועים

למעלה