buffy.s07e08-sleeper|ספוילר

adiatia

New member
היי איציק

מה קורה? למה לא באת לבית ספר? ראית את אתמול את מטר המטאורים אני ראיתי לא היה כל כך הרבה קיצר אנחנו פה בשיעור מחשבים משעמם האמת... אם אתה רואה את ההודעה תקשר אליי לפלאפון

A Pig in a Cage

New member
טוב שלא

עם כל הכבוד לך ולאיציק, אני מניח שההודעה הזאת לא מעניינת אף אחד חוץ מכם. בטח לא כשהיא באה בשרשור קיים שלא קשור בכלל הודעות כאלה לא מפרסמים בפורום. בשביל זה יש את המסרים, icq, טלפון או כל דבר אחר. אני מניח שההודעה שלך תמחק בקרוב

Yishai A

New member
../images/Emo58.gif הביקורת שלי ל7.8

אמממ נהנתי. בהחלט. אבל זה ממש לא התקרב לשאר העונה לדעתי. המשחק של ג´יימס היה חביב, וכשהוא שוב היה רע ממש חיבבתי אותו, אבל בם לא יכלו לחזור אל ספייק הבכיין, הפאפי, והכלבלבי שאותו אני ממש שונא. בנוגע לשיר של באפי שליאור הזכיר, בהחלט היה שיפור עצום בפרק הזה. למרות שאני עדיין שונא את הקוקו בסגנון "ספירלה" ו"משקל כל העולם", זה הרבה יותר סביר מפוני ה"כפרות" שהיה מחריד. ודאון, כמו תמיד, חזרה לעצמה המעצבנת. המתבכיינת, והבטוחה שכל העולם סובב סביבה- ואם זה לא ככה? רצים לחדר ובוכים. באמת יופי. זאנדר מעצבן אותי יותר מפרק לפרק, ולוא דווקא בגלל התספורת המזעזעת. הוא נהיה מגודל מידי לדעתי מהעונה השלישית. נכון, הוא גדל והתפתח, אבל תדמית ה"ילד גדול ואחראי-ילד קטן וטיפש" לא הולכת, ולא הלכה אף פעם ביחד לדעתי. אניה הייתה חמודה במיוחד בפרק הזה. ושוב, ממש לא בגלל חולצת ה"לא היה לי מה ללבוש אז לבשתי איזה חולצת סמרוטוט מסוף האייטיז". הסצנה שלה עם ספייק שוחקה, מהצד שלה לפחות, מעולה, וכל הקטע של "לצחוק על העונה ה6" (המזוויעה לדעתי) מאוד מוצא חן בעיני. העלילה הייתה בהחלט מבלבלת, ואני מאוד אוהב דברים כאלה בבאפי. מה שכן מאוד הפריע לי בפרק (חוץ מאיך שהאנשים נראוהיה האיפור של הערפדית ההיא שספייק נלחם איתה. זה נראה הרבה יותר מידי איפור ערפדי של עונה ראשונה, שזה לא נראה אמיתי, והרבה יותר מידי בובה מפלסטיק. איכס. אבל מה שבאמת עשה את הפרק, היה הסיום המדהים. פשוט אין מילים לתאר עד כמה הוא היה טוב. וחברים... ג´יילס לא מת... ולא ימות... זה ג´יילס. וכן, הוא חתום למשו כמו עשרה פרקים (מינימום) העונה... שווה. ישי הערה: בפרק זה מופיע זמרת בשם איימי מן, שהיא זמרת מעולה- מומלץ בחום רב ללכת ולהוריד שירים שלה.

A Pig in a Cage

New member
משהו שנזכרתי בו ../images/Emo13.gif

אהבתי את הקטע שבאפי מגיעה לברונז ושואלת את השומר בכניסה אם הוא ראה את ספייק, והוא מתאר אותו בתור מעריץ של בילי איידול... ואז באפי אומרת שדווקא איידול לקח ממנו את הרעיון
בכל מקרה, הנה תמונה שלו. יש דמיון

למעלה