Buffy 7x14

IDOffryn

New member
ועוד משהו../images/Emo58.gif

מה קרה לג'יילס.?? ראיתי את הקטע אלף פעם ולא רואים טוב מה קורה שם! זה נראה כאלו הגרזן פוגע לו בראש ופוגע כאילו זה ברזל... אבל הוא דיבר על אינסטיקטים והכל אז מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה קרה שם??

IDOffryn

New member
זהו.

שאני לא קורא ספוילרים בבאפי בכללללללל! פשוט משהו בטעות פה לא הזהיר טוב אז נהרס לי.. טוב לא נורא חפיף..

יערה5

New member
אמרתי לך סליחה

אני לא ידעתי שזה לא שודר אז סימנתי רק ספויילר ל-7 ועוד פעם סליחה...

Better Man

New member
פרק נפלא, ממש ממש אהבתי ונהנתי

ואניה היא הדבר הכי מצחיק בטלוויזה !! " לא שמעת? לכולם פה יש דייטים, לבאפי יש דייט ,ווילו לחלוטין מתעסקת עם הילדה הזו..." ככה פאתום היא אומרת את זה, אהוט אוף דה בלו.

i love tara

New member
פרק טוב מאוד ../images/Emo58.gif 7x14

קודם כל על ההתחלה סוף סוף נפתרה תעלומת ג'ילס שלמרות הסוף של הפרק האחרון עדיין לא הייתי בטוח שהוא לא הראשון וברגע שרואים שהגרזן פיספס את הראש שלו נתתי כזאת צרחה של שמחה ששכנים בטח חושבים שאני משוגע. חוץ מזה הפרק דיי טוב היו הרבה קטעים מצחיקים אם אניה וגם הקטע אם הקוטלת הפוטנצאלית הסינית לא כל כך רע. אבל הכי מצחיק הקטע שזאנדר חשוב להיות הומו חוץ מזה הדבר הכי חשוב בפרק זה המשולש הרומנטי שנוצר בין באפי ספייק והצלע החדשה ווד שבהחלט נראה כרכש מוצלח ושחקן נחמד. ואני חייב להגיד שבעונה השישית לא כל כך חבבתי את דון אבל בפרקים האחרונים הוא מצויין וגם בפרק הזה הוא הפתיעה אותי שעמד מול הראשון בגבורה. ודבר אחרון וחביב ברורו שהביאו את אשנטי כדי למשוך רייטינג ככישרון במשחק אין לה בגרוש.

Better Man

New member
ס 714

אף אחד כאן לא התיחס לדבר היותר מוזר והפתוח שנשאר בפרק הזה. ווד נכנס למשרד שלו עם סכין ועליה דם, מעניין איך הגיע הדם לסכין, בטח שלא מהריגת ערפד....

The Flash

New member
אחלה פרק! ספוילר 7x14

התגלגלתי מצחוק! ההתחלה עם האינטרקיצה הקטנה בין ספייק וג'יילס היה כזה מצחיק!!! מזמן לא היתה אינטרקיצה בינהם... היה פרק מצחיק כמו שאמרתי כולם גרמו לי לצחוק חוץ מווד הלא מצחיק והסוף היה כזה ברור! כאילו ברגע שהוא אמר שאימא שלו נהרגה ע"י ערפד ידעתי שזה ספייק או לפחות שיגידו שזה ספייק כי הוא הרג פעם קוטלת שחורה(אני לא זוכר..זאת הייתה אותה שחקנית כמו ב fool for love או לא?) וצריך שלא יהיה טוב לספייק. ספייק לא יכול לקבל קצת מנוחה מה זה! וג'ונתן! אוי ג'ונתן כמה שמתגעגעים אלייך! הוא היה כזה מצחיק! אחלה אחלה פרק!

Angelus

New member
שאלה 7X14 ../images/Emo58.gif

איך זה שהרגו את ג'ונתן לא נפתח הדבר הזה ושלזאנדר יצא קצת דם זה התחיל להיפתח? ולמה לקחו את ספייק אז בשביל להוציא את הערפד הזה עם אפשר ככל הנראה לקחת כל אחד עם נשמה? טיפשי הם יכולים להביא מלא בני אדם להביא מלא אוברוואמפיירז ולהרוג את באפי ואת החבורה שלה עם שנים שלושה כאלה

i love tara

New member
כמה דברים חשובים ../images/Emo58.gif 7x14

1- שמתם לב בקטע שאניה מנסה לנקות את החולצה של באפי ולא מצליחה והיא אומרת שזה או דם או פיצה(אם אני זוכר נכון) אז החולצה היא אותה חולצה שדון ליכלכה עם הפיצה ב7x14 2-השחקנית שמשחקת את ניקי אמא של ווד היא לא אותה שחקנית מ-fool for love ואני חייב להגיד שהיא נראת הרבה יותר טוב מהשחקנית הראשונה. 3- אני חוזר על עצמי ואומר שהפרק היה טוב מאוד כי הוא סגר קצוות מתעלומות שהופיעוהעונה ונמתחו לכמה פרקים כמו ג'ילס, ןגם הקטע אם הצ'יפ של ספייק 4- ועוד דבר אחרון חביב ןגם הכי חשוב שמתם לב שבאפי אמרה לווילו שהיא כבר לא מאוהבת בספייק (מתי היא אמרה שהיא אוהבת אותו? לא זכור לי שראיתי)

Schnickelfritz

New member
תגובותי על הפרק (../images/Emo58.gif 7x14)

סוף סוף ראיתי, yay
אממ.. אז ככה: פרק חמוד. חבל שיצא לי לקרוא את הספוילר על אמא של ווד, אבל אני שמחה שהוא לא היה לפרקים מתקדמים יותר. השיחה בין ווילו לבאפי על ווד וזה הייתה חמודה, כבר אמרו את זה פה, אבל היא באמת הזכירה לי את ימי הסקובי'ז העליזים יותר. gay me up, Willow- בהחלט אהבתי
ו Klem always liked you חח, אני מתה על קלם! אמא שלו היא ל-א אותה שחקנית שהייתה ב Fool for Love! ואם היא כן אז היא ממש ממש שונה. אין לי כח לכתוב את כל מה שעבר לי בראש, אבל בקיצור- פרק נחמד. יותר טוב מהאחרון

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif7X14

רק לי נראה שיהיה משהו בין דון לאנדרו בסופו של דבר? פרק נחמד.... אבל לא משהו לדעתי...

Better Man

New member
ספויילר714

אנדרו הומו! הכותבים לא אומרים את זה במפורש כי הם מצפים שנבין את זה לבד. צריך רק לפתוח עיניים ולראות...

פיית

New member
וואלה ../images/Emo58.gif 7X14

והיציאה של זנדר להיות הומו הצחיקה אותי ....

i love tara

New member
מחשבה קטנה ../images/Emo58.gif 7x14

אז ככה בפרק האחרון התברר לנו שהמנהל ווד הוא הבן של הקוטלת ניקי שספייק הרג בפרק fool for love ושהוא בעצם כפי שהוא טוען אם הטובים. אז יש שתי בעיות עיקריות 1. בתחילת הפרק הוא נכנס אם סכין מגועל בדם? 2. ובפרק Never Leave Me הוא מוצא את הגופה של ג'ונתן על החותם ובמקום לקרוא למשטרה הוא למישהו הוא קובר אותו. *אז ככה לפי דעתי אני עדיין מאמין שמשהו לא בסדר איתו אני חושב שהוא חייב להיות אם הראשו.

למעלה