Buffy 7x14

Angelus

New member
7x14 ../images/Emo58.gif

אהבתי!! ישר שראיתי אותה שהיא היא אמרה רכבת תחתית הבנתי שזו הקוטלת שספייק הרג! ממ מה עוד מה עוד שאניה וזאנדר יהיו יחד כבר ולא הבנתי מה הקטע שהמנהל אמר בסוף "till then ive got no use for you" כאילו הוא רשע או משהו?? או שהוא מתכנן להיות רשע? או שהוא בכלל לא רוצה לא הבנתי.. וידעתי שיהיה קטע בין ספייק למנהל.. חשתי את זה בא

../images/Emo58.gif 714

גם אני אהבתי! אבל לזכותי רציתי להגיד שמהקטע שווד אמר שהוא בן של קוטלת ניחשתי שספייק הרג את אמא שלו (כל כך מתאים לג'וס) אני כל כך גאה
! גם ניחשתי שהיציאה של זאנדר לא תלך טוב
... Willow gay me! זאנר רוצה להפוך להומו כל כך מצחיק! תמיד ידעתי שהוא וספייק יכולים להיות זוג מוצלח! ואיך שהוא מברר על זה שהוא צריך להחליף בגדים והכל... ועל זה שקלאם מחבב אותו... רק לא הבנתי מה אניה אמרה... אנדרו היה ממש מאמי וגם לא ממש משכנע כשהוא דובב את הפירסט איבל... והקוטלת האסייתית, הדיבוב וג'ילס כל כך שולת! העברתי אחורה פעמים כשהוא מציע לה חלב והיא צועקת עליו שהוא מנסה להרוג אותה
איזה חמוד היה ג'יילס בהתחלה כשהוא משוויץ?! אבל אחריזה הוא נהיה די לחוץ... ודי עם הבולשיט של הבאפי ספייק בבקשה... Say no to Spuffy! והערה לסיום- זה ממש קשה להקליד עם כפפות...

BloodySpike

New member
מאוד אהבתי!!!

את הפרק הזה הוא היה מצחיק משעשע וגם מותח וסוף סוף ענו על התעלומה של ג'יילס ואתם פשוט לא תאמינו מיהו ווד רק הצעה! תראו את FOOL FOR LOVE 5x07 קודם!

אחלה פרק! ../images/Emo58.gif 714 ../images/Emo58.gif

הזכיר לי את הימים של העונות הראשונות כשג'יילס משגיח על הסדר... סוף סוף הראו מה קרה עם רובסון שם!! ומתחילת העונה היה ברור לי שיש משהו במנהל הזה... וגם אני על ההתחלה ידעתי שזה יהיה ספייק שהרג את אמא שלו... (חבל שעשו את זה צפוי מדיי). ואני היחיד שרואה שמתפתח משהו בין..... דון לאנדרו?! ואניה הייתה כזאת מצחיקה!!! וגם הפוטנציאלית החדשה! (הכרטיסיות של ג'יילס הזכירו לי את ה"פרזינטציה" שלו ב"האש" חחחחחחח... ). אבל לא ציפיתי שהדייט של זאנדר תהיה רעה... למען האמת אף פעם לא שמתי לב לתבנית הזאת של "אני-זאנדר-שדות-נמשכות-אליי-ואח"כ-מנסות-להרוג-אותי -- (כנראה לא שמתי לב). דווקא ציפיתי לפרק משעמם- טעיתי... (*מתלבט אם לקרוא ספוילרים ל-715*).

idan3k

New member
עשיתי הפסקה עד שיתאזן לי עם אנג'ל..

יענו המס' פרקים... זתומרת שאני לא אראה את הפרק הזה עד שישודר אנג'ל 414... (נראה אם אני אעמוד בזה)... אבל כבר הרסתי לעצמי פעם ואני ישדע מה היה בו אז זה לא משנה כבר לקרוא או לא. ובנוגע לאנשאנטי - אם אני אשבר זה יהיה בגללה! byby baby baby...

Angelus

New member
7X14 ../images/Emo58.gif

מה?! איזה שטויות אתה מדבר! אנדרו הומו בכלל לא זוכר שהוא כל הזמן אהב את וורן וחירמן את ג'יילס פרק שעבר?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

idan3k

New member
../images/Emo5.gif את ג'יילס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

טוב אז אני אראה את הפרק הזה שוב בעוד שבועיים יחד עם אנג'ל 4x13 (מחר יוצא 12 ושבוע אחרי זה אין)

אני לא ממש זוכר... (אין ממש ספוילר)

אבל את רוב העונה השישית ראיתי ב"מרתונים" אז כנראה בגלל זה אני לא זוכר...

Better Man

New member
אם אני לא טועה(ס'714)

זו ששחקה את אמא של ווד בפרק הזה היא לא אותה שחקנית שנלחמה ברכבת עם ספייק ב"פול פור לאב", הם כמובן התכוונו לאותה דמות, אבל הן די שונות נראות לי אני אראה בחמישי את "פול פור לאב" ונראה..

כן, אבל לאינטרנט

זה מגיע יום קודם. יש פשוט אנשים עם צלחות לווין גדולות שקולטים את השידור בלי פרסומות, וככל הידוע לי אין חוק שמונע מהם לעשות זאת.

לעומת הפרק הקודם |ספוילר 7.14|

הפרק הזה היה פרק מצויין. העונה הזאת, למרות הכל, הולכת ומשתפרת (מאז פרק 11 שקבע שיא נמוך חדש לעונה הזו). אשאנטיי נטולת כשרון משחק, אבל לחלוטין, בדיוק כמו שציפיתי. אני לא רואה למה בחרו דווקא בה. אין סיבה הגיונית, חוץ מאשר העובדה שהיא כוכבת ושהם רצו עוד כמה צופים. כל הסיפור עם זאנדר היה כל כך לעוס וממוחזר, שאילולא הנסיונות לסחוט כמה צחוקים א-לה "חי חי, זאנדר שוב יוצא עם בחורה, ושוב היא לא אנושית", זה היה ממש מרגיז. חלאס, הבנו, מיצינו. אני נורא מרחם על שפוטי זאנדר, כי העונה באמת שלא הייתה להם סיבה ממשית לצפות. לא רק שהדמות שלו עוברת התעללות מתמשכת וקשה לצפייה, אלא גם תמיד ממקמים אותה ברקע, כסיפור משני. מממ...מה עוד...אנדרו הולך ומתחבב עליי. חששתי שהוא שוב עבר לצד של הראשון, אבל אז הוא הפתיע אותי עם ההאזנת סתר. וגם לי נדמה שדון מתחילה לחבב אותו, ואף יותר מזה. וכמובן, היו לו כמה וכמה שורות מצחיקות מאוד. היחסים בין באפי לספייק נותרים בעלטה. לא ברור איך זה ייגמר, לא ברור איפה הם נמצאים עכשיו. לא ייתכן הרי שהיא כבר לא מרגישה כלום כלפיו. מישהו באמת מאמין שספייק יעזוב את סאנידייל? וודאי שלא. ג'יילס? ג'יילס חזר לעצמו קצת, אחרי הפרק הקודם עם השורה שכל כך לא מתאימה לאופי הבריטי השמרני שלו ("You think I'm evil if I bring a group of girls on a camping trip and DON'T touch them?"). וחוצמזה, סוף כל סוף זכינו לראות איך הוא התחמק מהגרזן. הסצינות עם הקוטלת הפוטנציאלית האסייתית היו משעשעות...למדי. השחזור של הכרטיסיות מ"הס" היה די חלש. מן הסתם, היה יותר מצחיק בפעם הראשונה. מלבד הסצינות עם אנדרו והראשון (שהיו, כרגיל, משעשעות ביותר), מה שמצא חן בעיניי בעיקר היו הסצינות עם DB Woodside (המנהל, רובין ווד), שגם הוכיח כשרון משחק יוצא מן הכלל, וגם הדמות שלו סקרנה אותי מאוד כבר מתחילת העונה, וחיכיתי בשקיקה לפרק שיתמקד בו. אז זהו, הגענו לסצינה האחרונה. בדיוק כמו שציפיתי, הראשון שלף את הקלף המנצח. "Would you like to know who killed me?". ווד, שכבר היה לו מושג מי זה, כמובן שענה בחיוב. "Now, what do you say? -Thank you".
ים לפרק הבא (7.15) | | | | | | | | | | | V אז, שבוע הבא (18.2) ישודר פרק בשם Get it Done שנכתב ובויים ע"י דאג פטרי: באפי חולמת על כך שאחת הפוטנציאליות, קלואי, טרודה, אבל היא (באפי) לא יכולה לעזור לה, והקוטלת הראשונה תוקפת אותה ואומרת לה שזה לא מספיק. ספייק ואניה יוצאים לפאב ואניה מותקפת ע"י שד ששלח ד'הופרין. ספייק מציל אותה, אבל אניה מסרבת להרוג את השד, מה שמטריד אותה מאוחר יותר. באפי עורכת עם ווּד סיור בביתה, ומתקיימת שיחה מתוחה בין ווּד וספייק. ווּד נותן לבאפי תיק שהיה שייך לאמו, ככל הנראה משהו שקוטלות יכלו להיעזר בו. דון ובאפי מוצאות את גופתה של קלואי, שהתאבדה. באפי קוברת את קלואי, ואח"כ אוספת את כולם וגוערת בהם על כך שהם חלשים וחסרי תועלת, ושהיא צריכה אנשים חזקים שמביאים תועלת. כשהם פותחים את התיק שווּד הביא, הם מוצאים חפצים שיוצרים שער, דרכו באפי עוברת, ופוגשת שלושה אנשי צל, אלו שיצרו את הקוטלת הראשונה. האנשים מנסים לתת לבאפי כח, אבל היא מסרבת. בינתיים, שד עבר דרך השער שנפתח בבית של באפי, וספייק לא מצליח להילחם בו. הוא מחליט שהוא חייב לעשות משהו, ולכן הוא הולך למרתף ביה"ס, שם הוא מוצא את מעיל העור המפורסם ולובש אותו. ווּד, שעוקב אחרי ספייק, מגלה שהוא השיג את המעיל בניו-יורק, מה שמוכיח שספייק הוא אכן זה שרצח את אמו. ספייק צד את השד, נלחם בו, ולאחר קרב מורט עצבים - מנצח אותו. הוא מחזיר את השד לשער ממנו בא, לאחר שווילו פותחת אותו שוב באמצעות קסם שחור, וכח שהיא שואבת מאניה וקנדי. באפי גוברת על אנשי הצל, אבל הם משאירים אותה עם חזון אפוקליפטי של העתיד.

../images/Emo58.gifים ל-7.16 (עדיין לא שודר!)

הפרק נקרא Storyteller, נכתב ע"י ג'יין אספנסון, וישודר בעוד שבועיים, 25.2: לאנדרו יש מצלמת וידאו והוא מכין סרט על באפי. הוא מנסה לצלם את באפי, והאחרים מתעצבנים. כמו כן, אנדרו חווה פנטזיות בלתי סבירות ופלשבקים לעברו, במסגרתם הוא "מעגל פינות" כך שיווצר הרושם כאילו הוא אדם יותר טוב ממה שהוא באמת. בביה"ס, התלמידים נעשים יותר ויותר אלימים, כתוצאה מהכח של פי השאול. באפי והחבר'ה מנסים למצוא דרך לסגור את החותם של דנזת'ר. זאנדר ואניה מתמודדים עם העובדה שעברה שנה בדיוק מאז האין-חתונה ע"י כך שהם...שוכבים באופן חד פעמי, מה שהם מקווים שיביא לסגירת מעגל. באפי לוקחת את אנדרו, ספייק ווּד לביה"ס כדי למצוא דרך לסגור את החותם. בזמן שווּד וספייק נלחמים בתלמידים, ווּד מנסה לחסל את ספייק, אבל נבצר ממנו לעשות כן בגלל שהקרב נמשך. בינתיים, באפי לוקחת את אנדרו אל החותם ומאיימת עליו שתשתמש בדם שלו כדי לסגור אותו. אנדרו סוף סוף מתמודד עם מעשיו המתועבים, ודמעות החרטה שלו סוגרות את החותם.

../images/Emo58.gifים ל-7.17 (עדיין לא שודר!)

הפרק, שייקרא Monsters and Sons, מצולם ממש בימים אלה, וישודר ב-18.3 (מה לעשות, יהיו שבועיים של ש.חים בין הפרקים 16 ו-17). את הפרק יכתוב דרו גודארד (יש!) ויביים דיוויד פיורי (יש!!), כך שיש למה לצפות: הפרק, כפי שאפשר לנחש משמו, מתמקד במנהל, רובין ווּד, וברצון שלו לנקום בספייק על שהרג את אמו. במהלך הציד אחר ספייק, לווּד יש פלשבק ל-1977, אז היה בן 4 והתחבא מאחורי ספסל בסנטרל פארק, משם צפה בעיניים פקוחות לרווחה, באמו כשנלחמה בספייק. בהמשך הפרק, יהיו לווּד עוד פלשבקים לעברו בהם ייזכר באמו. ווּד הוא לא היחיד שיש לו פלשבקים. גם ספייק, הניצוד, חוזר ל-1880, ונזכר באמו, קונסטנס. קונסטנס היא אשה שברירית וחולנית, בשנות החמישים לחייה, עם נשמה טובה ועדינה, שאוהבת מאוד את השירה העלובה שבנה כותב וממטירה אותו בגאווה האוהבת שלה. בזמן הזה דרוסילה הפכה את ספייק לערפד, אם כי כרגע לא ברור אם נראה שחזור של הרגע הזה. אחד המעשים הראשונים של ספייק אחרי שהוא הופך לערפד, הוא לנסות להפוך גם את אמו. הנסיון נכשל, ואמו, שמסרבת לחיות חיי נצח, מתכחשת לו, ומאלצת אותו להיאבק בה. ספייק הורג את אמו, אבל לפני שהיא מתאדה היא חוזרת להיות אנושית לרגע אחד.

../images/Emo58.gif עד 7x12 או - זאנדר

בתור מעריץ של זאנדר, אני מוחה. זאנדר אף פעם לא היה The Center of Attention, אבל התרגלנו לזה. בסוף העונה השביעית זאנדר הוא זה שהציל את העולם ואת ווילו בזכות הדבר היחידי שיש לו - וזה אהבה ונאמנות. ובסוף 7x12 זאנדר נותן נאום קטן לדון על כמה זה קשה להיות בצד, בלי שום כח, בלי שום יכולת מיוחדת... וכמה אף אחד אף פעם לא ידע חוץ מהם, וזאת הסיבה שאני כלכך מעריץ אותו. אין לו כוחות מיוחדים, אין לו שום דבר שעושה אותו יותר טוב מאחרים מבחינה קוסמית, ובכל זאת הוא נשאר איתם - שבע שנים! בכל זאת הוא לעולם לא מתלונן שלא משתפים אותו, הוא תמיד שם לעזור למי שצריך עזרה קצת פחות 'על טבעית', הוא תמיד נשאר נאמן.

talrv

New member
גם אני מוחה... ../images/Emo58.gifעד 7X14

אז הדמות לא מרכז העניינים, אבל כמו שאלעד אמר היא באמת אף פעם לא הייתה. הוא מקבל אותה חשיפה בערך כמו שהיו לו בעונות קודמות, בנוסף קטעים קורעים. קטעי החנונים שלו עם אנדרו, המאבק האישי שלו עם תדמית החנון, והוא הציל את העולם בשישית, ולא שכח להזכיר את זה (כמה וכמה פעמים) ב7X03. והנאום שלו בסוף 12 היה נהדר, ובהחלט הזלתי דמעה. היום היה לו פרק מצויין. תמיד יש את הציפיה שמשהו לא ילך בסדר, אבל לא נתתי לזה יותר מדי מחשבה. לפחות ראינו אותו בלי חולצה
*מתרפקת על ימי עונה שנייה והפרקים שזאנדר היה בלי חולצה*.. בקשר לפרק.. יווווווו! אשאנטי הופיעהההההההההה!!!!!!!!!!! לא נכוןןןןןןן! איזה ריגוש!!!!!!! NOT! אז היא הופיעה, ביג דיל. לזאנדר מגיע הרבה יותר. בסך הכל היה פרק מבדר ביותר. אחד הטובים לאחרונה לדעתי. הקטעים עם ג'יילס והסינית היו נהדרים, אניה והחוסר החלטיות שלה גם נהדרת, העלילה של המנהל היא נחמדה, פתאום הגיעו לניקי, לזה לא ציפיתי בכלל. אבל כן, זה היה ברור שזאת ניקי וספייק הרג אותה מההתחלה. זה שהמנהל אמר "תודה" בסוף, אומר שהוא ישתף פעולה עם הר"ר או פשוט ינסה להרוג את ספייק? ואם רק להרוג את ספייק במצבו הנוכחי, אני לא יכולה להגיד שאני נגד. הוא היה טוב ל5 דקות בפרק בדיוק. ואני חוזרת על דברים שאנשים אמרו אבל הקטעים הספאפיים היו נוראיים ומשעממים. ורגע, זה מפריע לספייק או לא מפריע לספייק?? באפי הייתה קצת יותר טובה בפרק. גם את השיחות של החבורה אהבתי, הזכירו לי עונות קודמות קצת. לא יודת, חימם קצת את הלב לראות אותם מחויכים ומדברים ככה. ואז ג'יילס החזיר את כולם למצב רציני. כמו שצריך להיות.

IDOffryn

New member
714../images/Emo58.gif

לא אהבתי את הפרק... לא יודע למה אבל הפרק היה ממש שטותי ולא מוסיף לשום דבר אולי כי ידעתי שאמא שלו זאת הקוטלת ההיא..לא יודע!! מה שכן מצחיק זאנדר. חחחחח מגנט -שדים!! וכל הקטע שהוא רוצה להיות הומו.. לדעתי ג'יילס היה הצד של הצופים. באמת הגיע הזמן להפסיק עם השטיות ולהתחיל ברצינות איפה המתח?? הקרבות? וההתחלה.. קרעה אותי!! בכלל לא שמתי לב שיש קוטלת חדשה ופתאם היה דברה בסינית. ואני הייתי כזה "מה??? מאיפה היא באה??" זה היה מצחיק!!!!! אשנטי הייתה בסדר.. לא משהו. גם ידעתי שהיא אכשהו קשורה לרועה ראשון לא יודע הפרק היה סתמי.הייתי בטוח שווד בהתחלה הוא קוטל.. חח מסתבר שלא... אני מקווה שהפרקים יתחילו לעלות ברמה שלהם.. לפחות מחר יש אנג'ל! וגם שבוע הבא יש פרק דרך אגב..

למעלה