ANTM 607

maya567

New member
../images/Emo58.gif ANTM 607

חבל לי על לסלי. ממש בניתי עליה כמנצחת. טוב נו, נעבור למחנה מטר וג'ואני. בייחוד עכשיו, כשע"פ הפרומו מסדרים לה את השיניים! נראה לי שאפשר לסגור על טופ 3 של ננה, ג'ואני וג'ייד/דניאל. אני מקווה מאד שג'ייד לא תהיה שם, כי כבר נמאס לי לשמוע אותה מדברת על עצמה בגוף שלישי. מעבר לכך, לטיירה יש חברים מוזרים למדי...

../images/Emo58.gif

קצת חבל על לזלי, התחלתי לחבב אותה בפרק שעבר, אבל זה היה די ברור כשלא שמעו אותה מוציאה מילה בכל הפרקים הקודמים, ובפרק הזה התמקדו בה כאילו כלום. זה נהיה ממש ברור כשהיא התחילה לנאום על כך שהיא עוד לא יכולה לחזור הבייתה. בכל מקרה, ג'ואני
עוד שם וזה מה שחשוב. היא פשוט מדהימה, וחוץ מזה, הגיע הזמן שתהיה מנצחת בלונדינית! מקום שני נחמד יהיה דניאל שהולכת ומתחבבת עליי יותר ויותר. חייבת לעוף - ג'ייד. היא אפילו לא ביץ' שגורמת לך לחבב אותה (כמו קמיל מעונה 2, למשל). חייבות למות - פורונדה, היא פשוט עיוות שאני לא מצליח להתגבר עליו, וננה שאותה אני שנאתי עוד מהאודישנים ורק עכשיו מתחיל להתגלה הפרצוף האמיתי שלה. הו, כמה כיף. מאיה, לא היה לי פרומו, את יכולה לספר בקצרה מה יהיה?

maya567

New member
../images/Emo58.gif פרומו

כבר מחקתי את הפרק, אז הדבר היחיד שאני זוכרת זה שג'ואני הולכת לרופא שיניים לסדר את השיניים, ורואים שעקרו לה לפחות שן אחת. אחרי זה רואים אותה בוכה מול המצלמה בווידוי. חוץ מזה, אני כבר לא זוכרת. אבל תנסה באתר של UPN. אולי יש פרומואים.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

דיי מפתיע, אחריי שניי הפרקים האחרונים ציפיתי לעוד פרק יבש ומשעמם אבל אני שמח לבסר שהופתעתי, היה פרק מעולה!!! אני שמח שברוק מתחילה לצאת מהקליפה שלה ומתדמית הביישנית אהבתי מאוד איך שהיא התעמתה עם נאנה (שדרך אגב ממש מתחילה לעצבן אותי) למרות שזה הוציא אותה קצת רע בתכנית, במיוחד האמירה על אפריקה שראיתי שהרבה התלוננו עליה בפורומים שונים אבל לא משנה, אני מבין אותה. ושמח לראות שהביטחון החדש הזה שלה מתבטא גם בתמונות, התמונה שלה לפי דעתי הייתה הכי טובה היום, עם כל הזבל הזה ששמו עליה והג'יפה הזאת בשיער (כשראיתי את זה ישר חשבתי שמנסים לארגן לה העפה) הצלחתי להתרכז רק בעיניים שלה אז היא פשוט שיחקה אותה והיא עכשיו רשמית הפייבוריטית שלי, מצטער מטר דווקא היה נחמד להיות שוב באותה דיעה כמו בימים ההם אבל אני החלטתי את ההחלטה שלי. בקשר לאחרות אני ממש לא מבין מה הם רצו משרה לפי דעתי זה השבוע הכי טוב שלה גם מבחינת הליכה וגם מבחינת תמונות שמח שהיא נשארה בסוף כי חשבתי שהיא הולכת לזלי היא הבן אדם הכי משעמם בעולם כנראה היא לא דיברה כל העונה ועכשיו שהיא הולכת ניסו לדחוס לה וידואים וגם יצא בקושי 2 וחצי אני מתחיל לחשוב שזה לא עניין של העריכה היא פשוט לא מדברת צוות הליהוק גזעני וזה רשמי אני מסתכל כל העונה ואני עדיין לא מצליח להבין את הליהוק של פורנדה, דניאל וג'ייד המזעזעות ונאנה עם האופי השחצני הזה שלה והיחס אליה שהיום פשוט הדגישו לנו במיוחד שהוא אוברייטד. הם פשוט רוצים שנשנא אותן, אין הסבר אחר. ודבר אחרון אני לא מבין מה כל ההילולה הזאתי סביב המשפט של קמיל גם העונה וגם בעונה שעברה כשהיא אמרה אותו אז הם באו ואמרו לה שהיא כלבה ומה היא חושבת לעצמה ועכשיו פשוט עושים אותה לגיבורה על שאמרה את המשפט הזה

../images/Emo58.gif

ברוק נחמדה והכל, אבל התמונה שלה ממש לא הייתה מי יודע מה... גם לא ממש הבנתי את ההתלהבות של השופטים כי חוץ מהתמונה של ג'ואני (ובאמת שניסיתי להיות אובייקטיבי), כל התמונות היו גרועות.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

אני דיברתי על הקלוזאפ על הגוף אתה צודק, אפשר להתווכח אבל בכל זאת חשבתי שהיה הכי טוב ג'ואני הפעם אכזבה אותי, התמונה שלה יצאה טובה, טובה מאוד אפילו, אבל זה נראה לי משהו כמו מגזין אפנה של FOX KIDS ואני מצפה לדברים קצת יותר בוגרים ממנה

../images/Emo58.gif

אולי, אבל כל האווירה של הצילומים הייתה כזאת, והיא היחידה שהתאימה את עצמה לצילום. חוץ מזה, יש לה גם את ההליכת מסלול הכי טובה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש מסכים איתך בעניין האווירה אמנם הנושא היה קרקס אבל עדיין לפי דעתי אפשר לשמור על פוזה בוגרת ועדיין להשתלב בתוך אחריי הכל זה צילום דוגמנות תסתכל באתר של אוסטרליה בצילום השני שלהם היה להם THEME שנקרא POSING WITH FREAKS שהיה משהו בסגנון הזה (חוץ מהריקוד אבל אני לא יודע אם זה משנה) ולפי דעתי כמעט כולן שם הצליחו לשמור על פוזה בוגרת ורצינית ועדיין להשתלב טוב בצילום אני לא אומר שזה לא טוב מה שהיא עשתה, אני פשוט לא אוהב את זה אישית מקווה שזו מעידה חד פעמית שלה איתי בקשר להליכה אתה צודק והיא הייתה צריכה לזכות באתגר ולא ג'ייד

MeetLofe

New member
אפשר בבקשה את...

האתר של אוסטרליה? ואם יש עוד אתרים של עוד ארצות אחרות של הטופ מודל?

n l m

New member
בבקשה

www.australiasnexttopmodel.tv-אוסטרליה http://www.livingtv.co.uk/model/-בריטניה models.walla.co.il-ישראל http://www.prosieben.de/lifestyle_magazine/topmodel/-גרמניה(לא ראיתי) http://www.citytv.com/cntm/-קנדה(מתחיל ב31.5 אני אישית מתכוון לראות) וזהו, לא מצאתי עוד

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif

בוגר? היה לידה ליצן שרוקד היפ הופ.. כמה רציני התמונות האלה באמת יכלו להיות...

MeetLofe

New member
../images/Emo58.gif

דבר ראשון כולם מוזמנים לקומונה לדבר על הפרק על הבנות ועל התמונות זה היה ברור לי שבשיפוט השלוש האחרונות שיעמדו יהיו לסלי,ברוק ושרה חיבבתי את לסלי והכל אבל ממש לא בניתי עליה לא כזוכה ולא כפיינלסטית ברוק מדהימה חייבת להפתח ולהבין שהיא מדהימה אבל היא כמעט היחידה שאני ממש רואה בה פוטנציאל לטופ מולד ננה חייבת לעוף וכמה שיותר מהר$%#@ בונאה היא מרגיזה אני יכול לשבור עליה משהו ג'ואני
אהובתי היחידה לא צריך לתקן בה שום דבר!! מסכנה שלי איך היא בכתה;[ דניאל ממש ממש מתחבבת עליי יותר ויותר אני בונה עליה כפיינלסטית ופורונדה חמודה והכל אבל היא פשוט מפחידה היא יותר מדי מוזרה שרה..נו..כלום יכולה לעוף מצידי וג'ייד?מה יכול להיות עם ג'ייד חוץ מזה שג'ואני הייתה צריכה לזכות בהליכה?ג'ייד יכולה לעוף גם. לא כמו בשבוע שעבר אבל יכולה לעוף.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

חבל מאוד על לזלי. עוד לא הגיע זמנה. הגיע זמנה של ברוק. למרות שאני אוהב אותה, זה שלב בתחרות שכבר מעבר ליכולות שלה. ואני דוקא די מחבב את פורונדה.

למעלה