../images/Emo58.gif
דיי מפתיע, אחריי שניי הפרקים האחרונים ציפיתי לעוד פרק יבש ומשעמם אבל אני שמח לבסר שהופתעתי, היה פרק מעולה!!! אני שמח שברוק מתחילה לצאת מהקליפה שלה ומתדמית הביישנית אהבתי מאוד איך שהיא התעמתה עם נאנה (שדרך אגב ממש מתחילה לעצבן אותי) למרות שזה הוציא אותה קצת רע בתכנית, במיוחד האמירה על אפריקה שראיתי שהרבה התלוננו עליה בפורומים שונים אבל לא משנה, אני מבין אותה. ושמח לראות שהביטחון החדש הזה שלה מתבטא גם בתמונות, התמונה שלה לפי דעתי הייתה הכי טובה היום, עם כל הזבל הזה ששמו עליה והג'יפה הזאת בשיער (כשראיתי את זה ישר חשבתי שמנסים לארגן לה העפה) הצלחתי להתרכז רק בעיניים שלה אז היא פשוט שיחקה אותה והיא עכשיו רשמית הפייבוריטית שלי, מצטער מטר דווקא היה נחמד להיות שוב באותה דיעה כמו בימים ההם אבל אני החלטתי את ההחלטה שלי. בקשר לאחרות אני ממש לא מבין מה הם רצו משרה לפי דעתי זה השבוע הכי טוב שלה גם מבחינת הליכה וגם מבחינת תמונות שמח שהיא נשארה בסוף כי חשבתי שהיא הולכת לזלי היא הבן אדם הכי משעמם בעולם כנראה היא לא דיברה כל העונה ועכשיו שהיא הולכת ניסו לדחוס לה וידואים וגם יצא בקושי 2 וחצי אני מתחיל לחשוב שזה לא עניין של העריכה היא פשוט לא מדברת צוות הליהוק גזעני וזה רשמי אני מסתכל כל העונה ואני עדיין לא מצליח להבין את הליהוק של פורנדה, דניאל וג'ייד המזעזעות ונאנה עם האופי השחצני הזה שלה והיחס אליה שהיום פשוט הדגישו לנו במיוחד שהוא אוברייטד. הם פשוט רוצים שנשנא אותן, אין הסבר אחר. ודבר אחרון אני לא מבין מה כל ההילולה הזאתי סביב המשפט של קמיל גם העונה וגם בעונה שעברה כשהיא אמרה אותו אז הם באו ואמרו לה שהיא כלבה ומה היא חושבת לעצמה ועכשיו פשוט עושים אותה לגיבורה על שאמרה את המשפט הזה