8X15&16

• פותח הנושא RoyBO
  • פורסם בתאריך

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif שוב , פה לרגע

לא היה לי "חשש" בספירה לאחור שהפצצה תתפוצץ.. והאמת שקיויתי שלפחות לא יצילו את זה "בשניה האחרונה" כי זה קצת יוריד לי מהאמינות.. .. אפילו דקה לפני הפיצוץ. היה ברור שהם לא הולכים הרי לפוצץ הפרק את מנהטן.. במיוחד כשחסן הסגיר את עצמו וזה היה כיוון העלילה. אגב, משהו נוסף ,הכי הכי הכי לא קשור שאהבתי, בחדר החקירות , המבטים שדנה נתנה למצלמה, אבל אהבתי שהיא לא הביטה ממש למצלמה אלא הצידה. זה הדבר הכי קטן שיש , אבל עשה לי את הפרק
, היה נראה כאילו הם בכוונה לא רצו לחזור על קטעי נינה מאיירס שהיא הביטה למצלמה במבט שיכול לגרום למצלמה להתאבד ,אז כאילו בכוונה למרות הפרצוף המפחיד שדנה עשתה- היא לא הביטה למצלמה. כן , אני יודע ,שריטה שלי לשים לב לדברים הבימויים האלה.

poland1

New member
../images/Emo58.gif הפנים של ג'ני

מפחידים אותי בטירוף.. וכשהיא הייתה עם הדם בפה כשקול תפס אותה הרגשתי ממש בסרט אימה.. "מה? זה 24? זו סדרת פעולה?" ושלא נדבר על הקטע שהיא כמעט חנקה את ארלו.. כמה שנינה מאיירס הייתה מפחידה... דנה אחת הדמויות שהכי מצליחות לעשות זאת.. יותר מכל טרוריסט מתחיל.

אל תשכח שבעונה 3, הנשיא פאלמר הורה לג'ק

להוציא להורג את ראיין שאפל בעקבות איום של סונדרס להשתמש בפצצה ביולוגית...

דנה1982

New member
יש הבדל בין שני המקרים (../images/Emo58.gif)

עם כל הכבוד לראיין, המשמעות של המוות שלו שונה לחלוטין מאשר המוות של חסן, בייחוד באופן שבו הוא נעשה. ראיין הוצא להורג שלא לפני כל האומה, לא הואשם בשום פשע וגם אם היה נשאר בחיים לא היה "תורם" לתהליך השלום. חסן הוא דמות קריטית ביותר שברור לכולם שם שאין לו תחליף. שכעת כל המאמצים של הנשיאה יירדו לטמיון. הוא הוצא להורג באופן משפיל, מול כל העולם, אחרי שהוקראו "הפשעים" שלו וכשגרונו שוסף. הייתה סיבה מצוינת שבגללה טיילור לא הסכימה להקריב את חסן. אני לא יודעת אם היא הייתה כל כך נחושה בדעתה אם היו מבקשים להקריב את ג'ק באוור לדוגמה (שגם זה כבר קרה בתחילת עונה 6, אגב, וגם אז הסכימו לוותר על ג'ק).

poland1

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דרך אגב, ג'ק באוור גם מאוד חשוב לביטחון המדינה.. אם היו מוותרים עליו.... ארה"ב כבר לא הייתה קיימת

דנה1982

New member
תשמע...

כבר ויתרו עליו בתחילת עונה 6. זה שהוא הצליח להתחמק גם מזה.. זה רק אומר שכמה שלא נוותר עליו, הוא כמו כינים - תמיד יצליח לחזור.

poland1

New member
אל תשווי אותו לכינים.. הלוואי וכינה כזאת

תשמור לנו על ישראל

דנה1982

New member
סליחה

אבל כמה פעמים הוא כבר נפל בשבי או שהסגירו אותו והוא תמיד חזר?? צ'רלס לוגן הסגיר אותו לסינים, שנה וחצי התעללו בו והוא לא מת. העבירו אותו לטרוריסטים - הוא ברח גם משם. הוא עבר עינויים, CTU הכריזו עליו כמת לפחות 5 או 6 פעמים והוא תמיד - אבל תמיד - חזר. אולי "כינה" זו לא השוואה מחמיאה לג'ק, אבל מה עוד אפשר להגיד? קצת ניג'ס, לא?

poland1

New member
../images/Emo6.gif הלוואי על כולנו ניג'ס כזה!

ג'ק הוא מקרה מיוחד.. גיבור בלתי מנוצח. ספיידרמן/סופרמן קטנים לידו.. למה? כי הוא קצת יותר מציאות

דנה1982

New member
מאוד מציאות, ברור

הרי זה מאוד מציאותי לעבור את כל מה שג'ק עבר, כולל למות פעמיים ולחזור לחיים. כולל קרינה רדיואקטיבית שבמקרה יש נגדה טיפול ניסיוני שעובד. כולל כמות החפרפרות שהוא גילה ב CTU, כמות האנשים שירו בו והוא רק "נשרט". כמות הפעמים שהוא נחטף, התעללו בו, חישמלו אותו, עינו אותו, כיבו עליו מגהצים בוערים (לא באמת אבל קרוב) והוא עדיין חי ובועט ואפילו לא צריך לעצור לאכול או לשתות (או לעשות פיפי). מאוד מאוד מציאותי... בטח.

poland1

New member
../images/Emo6.gif הוא גיבור יותר מציאותי ואנושי.. אין מה

לעשות.. ג'ק באוור הוא הגיבור הטוב ביותר שיש! יותר מכל דמות אחרת שניסו לייצר בסרטים/בסדרות! מה שעושה אותו כל כך מיוחד זו גם יכולת ההישרדות הלא מציאותית שלו.. את לא חושבת? אחרת איך אפשר לקרוא לו גיבור?

דנה1982

New member
אפשר להלוות אותו, אם ככה?

במקום פצצות זרחן על עזה, אפשר להכניס את ג'ק לשם. לבד ועם סכין חד פעמית הוא יצליח לנקות את העיר מטרוריסטים וגם למצוא כל כלי נשק שיש להם. אחרי שהוא יסיים נשלח אותו לאתר את נסראללה. אם, אבל רק אם, יישאר לו כוח אחרי כל זה, אפשר גם לשלוח אותו לאירן, לאתר את הגרעין שלהם ולסכל אותו. זה ג'ק באוור. קטן עליו. הוא יעשה את זה עם יד אחת קשורה מאחורי הגב ועם קליע בחזה.

poland1

New member
../images/Emo6.gif בואי נציע את זה לביבי..

משהו יותר ריאלי- בפעם הבאה שאחמדיניג'אד יהיה בניו יורק.. ניתן לג'ק להתנקש בו לפני שהוא מגיע לאו"ם.. יפתור הרבה בעיות עולמיות.. יעצרו את ג'ק ולאחר מכן ישחררו אותו.. זה ג'ק, לא ככה?

דנה1982

New member
לא לא לא

אם יש משהו שלמדנו מ-24, זה שרק התנקשות באחמדיניג'ד לא תספיק. בטוח יש מישהו שיודע שהוא צריך ללחוץ על הכפתור אם יקרה לו משהו. לפני שמחסלים את ראש הנחש צריך לאתר את הנשק שיש לו ולשלוט בו. באמת... אתה מדבר כמו טירון ולא כמו מישהו שצפה 8 שנים ב-24!

poland1

New member
../images/Emo6.gif בגלל זה גם ישראל לא מחסלת את השולטים,

את ראש הנחש.. כי תמיד יעלה מישהו במקומם.. מה שכן.. אני מת לראות את אחמדניגא'ד מת.. אני אפילו אתנדב להתעלל בגופה.

מוצארט

New member
תהיה טובה

גמאני חשבתי על זה. אני הייתי מסגיר ללא היסוס את חסן, ושהשלום ילך להזדיין. האזרחים שלך יותר חשובים משל אחרים.

Y. Welis

New member
הדילמה מעניינת

ורק בגללה יש סיכוי לראש הסגל לעמוד מול מושבעים ולצאת זכאי, או לפחות להינצל מהכיסא החשמלי... אבל ההוראה של המפקד[ת] העליון היא החוק, והפרעה למדיניות שקבעה היא בגדר בגידה במדינה, שזה עונש מקסימלי. השאלה היא אם הטרוריסטים באמת חשבו שפצצה תהיה שוות ערך לנשיא חסן. אם כן, אז השיקולים שלהם לא היו נכונים, כי האמריקאים היו משמידים בתגובה חלקים מה-IRK. אפשר היה גם להשתמש בפצצת-דמי עם קצת חומר רדיואקטיבי (להטעיית הגשושים) - אף אחד לא היה יודע. את החומר עצמו אפשר היה להעביר למקום יותר מוצלח, אם באמת היתה כוונה. אגב השאלה אם ברגע האמת האנשים באמת ילחצו על הכפתור שמשגר את הפצצות הגרעיניות, הופיעה בעוד כמה סרטים. מי האיש שיהיה מוכן לקחת אחריות על חיסול עשרות אלפים או יותר, בשניה אחת? צריך לציין במיוחד את הסרט 'Fail-Safe' משנת 64' של סידני לומט (http://www.imdb.com/title/tt0058083/ ) - על ההחלטה שהנשיא האמריקאי צריך לקבל, אחרי שגנרל שלו הפציץ את מוסקבה בטעות. סרט מטריד ומותח ביותר (עבר בערוץ 1 לפני עשרים שנה בערך, ומאז לא שב).

idoPod

New member
אני חייב לשתף אתכם בטעות שעשיתי (עוד לא ראיתי

קמתי בבוקר ומרוב עצלות לא הורדתי את הפרקים אמרתי נחזור מהעבודה הם ירדו בטיל (רבע שעה פרק) אבל משום מה היום לא רק שהתעכבתי בעבודה אלא חברנו לא זז (מנצל רק 5% מהרוחב פס וגם זה בקושי) ! ואני בספק אם אצליח לראות פרק אחד היום. ושתבינו ברחתתי מהעבודה כמו ילד קטן בשביל הפרקים, אני לא מאמין. ואני כל כך לא רוצה vod כי הhd הרבה יותר איכותי אוףףףף

poland1

New member
אם יש לך ממיר HD אז יש 24 ב-VOD באיכות

HD.. אבל אני לא חושב שזה עולה באותו הזמן שזה משודר בארה"ב. בכל מקרה, אני ראיתי את זה ב-VOD כבר בצהריים, ללא HD ועדיין נהנתי. מה איכפת לך? האיכות בסדר גמור.. תגביר את הקול ותהנה מ-2 הפרקים האלה כמה שרק אפשר! מקסימום אחרי זה תרשה לעצמך לראות זאת שוב ב-HD.

דנה1982

New member
../images/Emo58.gif פרקים 15-16

וואו. אני אשכרה בוכה. לא בכיתי ב-24 מאז שביל מת... וואו. פרקים מעולים. פשוט מעולים. אני קצת בשוק עדיין, אז זו לא הביקורת הכי להיט, אבל זה מה יש. קודם כל, לא ציפיתי שחסן יסגיר את עצמו. זו הייתה ההפתעה הראשונה שלי מ-2 הפרקים האלה. עוד יותר לא ציפיתי שהם יתנו את הפצצה באמת... ממתי טרוריסטים עומדים במילה שלהם?? אלא אם כן יש אצלם עוד "חומר" לפצצה שאנחנו לא מודעים לקיומו. אני מודה שהתאכזבתי מקלואי - מכל המבטים שלה על דנה, הייתי בטוחה שהיא תבין שמשהו חשוד ותעקוב אחרי העמדה שלה או משהו. כל כך מבאס שבסוף היא עלתה על זה רק אחרי שג'ק אמר לה שנראה לו שיש חפרפרת וגם אז - רק כשהיא חיטטה בזכרונות מהנייד של טארין. דווקא קלואי שהייתה כל כך חדה במשך היום (עם העיתונאית הבלונדית מהבוקר ועם ההפעלה מחדש של ה CTU) נפלה בנקודה שהייתי בטוחה שהיא תצליח בה. בכל זאת, היא כבר חוותה מקרים כאלה ותמיד הייתה חפרפרת... אהבתי את המרדף אחרי דנה (קשה לי, היא פשוט הרסה לי את השם!!) ואת התגובות של קול למה שקרה. קצת הזכיר לי את ג'ק בעונה הראשונה כשגילה שנינה החפרפרת. אני חושבת שזו הסיבה שדנה היא החפרפרת השניה הכי טובה שהייתה לנו - הקשר שלה לדמות מרכזית אחרת הפך את זה לכזה דרמטי. היא בכלל סוציפתית מטורפת... ברור לגמרי שהיא לא בעניין רק בשביל הכסף והיא זו שתעורר את העלילה ל-8 הפרקים הנותרים כי יש עוד גורם בשרשרת שאנחנו לא יודעים עליו והיא כן. אבל לא מובן לי למה היא טרחה לבקש חסינות וכסף תמורת ההצלה של חסן כשאין לי ספק שהיא ידעה שהמשימה תיכשל. וואי... אני חייבת להגיד שהדקות האחרונות, מהרגע שראינו את הגופה של חסן, פשוט כאב לי הלב. בכיתי וקיוויתי שיהיה הסבר הגיוני לזה ושהוא לא באמת מת. זו פעם ראשונה שטרוריסטים מצליחים לעשות דבר כזה וחשבתי שיהיה מבצע חילוץ שיזכיר את החילוץ של ג'יימס הלר מעונה 4. היה לי ברור שמישהו ימות ולרגע פחדתי שזו תהיה רנה (בייחוד כשהיא קלטה את התחפושת של הטרוריסטית) אבל לא תיארתי לעצמי שחסן ימות. התגובות של ג'ק ורנה ואח"כ של כל מי שראה את השידור, בייחוד הנשיאה... וואו. 24 הוכיחו שהם יודעים לא רק לעשות אקשן טוב אלא גם דרמה איכותית ואפילו לסחוט כמה דמעות. מדהים. ועוד יותר מעניין לחשוב לאן פנינו מועדות. 8 שעות נותרו לסיום היום (והעונה) - מה לעזאזל הם יעשו בהן? כדאי מאוד שהאדם שבאמת מנהל את העסק הזה יהיה מישהו מעניין. דמות מוכרת. מצידי שיחזירו את לוגאן או טוני. לא יודעת את מי, אבל שיתנו לנו פרצוף מוכר, שיפילו אותנו מהרגליים. אחחח איזו עונה טובה!

למעלה