7X13

Better Man

New member
../images/Emo58.gif713

אחד הפרקים הכי חלשים בתולדות הסדרה, 2 הדברים היחידים שאהבתי בפרק היו כשאנדרו חיבק את וורן אבל באותו זמן גם נגע לווילו בחזה ואת מהשפט של ג'יילס "You think I'm evil if I bring a group of girls on a camping trip and DON'T touch them??" גדול!! חוץ מזה... פרק חלש וממש לא מנוצל מספיק(כתבתי למה בשירשור הקודם של 713) בנתיים עושה רושם שהעונה השביעית היא העונה החלשה ביותר בסדרה,אני די בטוח אבל שפיית' תציל איכשהו את המצב.

Better Man

New member
../images/Emo58.gif713' עוד משהו

בקשר לפרומו, הפרק הזה שבר שיאים, פעם ראשונה שהפרומו הרבה יותר יפה מהפרק. שימו לב שזה פרומו משקר, בפרומו כשווילו וקנדי מתנשקות רואים הבזקי חמשל עליהן ובניהן וזה כאמור לא קרה בכלל בפרק. עוד משהו ,בפרומו מראים את ווילו עם אקדח שומיעים 3 יריות, ווילו אכן החזיקה אקדח אבל בכלל לא ירתה. ------- עוד משיהו שם לב לדימיון העצום בין הסוף של הפרק הזה לפרק האחרון בעונה השישית?!! כמעט אותה סצינה רק קנדי החליפה את זאנדר.

14מתן

New member
די כבר ../images/Emo70.gif הפרק לא היה גרוע ../images/Emo70.gif

תפסיקו להעליב אותו ! אני מאוד אהבתי את הפרק והוא היה ממש עצוב אם תמשיכו אני יחפש לי את שירשור הקיטוריםםםם ו...

TARAFREAK

New member
ברור......./images/Emo58.gif 7 13

זה כל הקטע !!! וורן/ווילו כאילו משחזרת את הרצח של טארה. זה בכוונה ככה.... ושוב אני חייבת לשאול ת זה רק אני או שפשוט אין כימיה ביו ווילו וקנדי !!!!!!!!?????

glory the god

New member
היום ראיתי את פרק 7x13../images/Emo58.gif

i miss tara!!! קנדי חמודה והכל, אבל אף אחת לא תתאים לווילו כמו טארה! זה היה פרק ממש יפה לדעתי...

Buffybot

New member
כן, ראיתי היום ../images/Emo58.gif

לפני כשעה. מה לעשות, זה הזמן היחיד שאני יכולה, בו יש לי זמן ואף אחד לא בבית, וצריך להחשיב גם את זמן ההורדה שלוקח. טוב באמת להשתחרר קצת מהפוטנאליות לפרק אחד, הן עולות לי על העצבית. קנדי היא היחידה שאני מסמפטת, אבל כמובן שזכרונה של טארה עדיין טרי. אני מקבלת אותה, אבל עדיין לא בתור החברה החדשה של ווילו. לא יודעת אם מישהו כבר הזכיר כאן, אבל גם בפרק הזה היה את הרמז, כשאיימי אמרה לקנדי: "it's not about hate, it's about power", שוב הabout power הזה שמטריד אותה. ואני שואלת אם למישהו כאן יש השערות? זה מוזכר כל כך הרבה בעונה הזאת, בכל פעם בצירוף דבר אחר, וכל כך ברור שזה רמז, אבל אני פשוט לא מצליחה להבין!
סוף סוף באפי מתייחסת אליו יפה, ורואים איך היא דאגה לו. הם מנהלים שיחה בין חברים ורואים איזה מסכן הוא. איך היא רוצה לעזור לו, זה כל כך חמוד!! למרות שאני יודעת מה תהיה התשובה שלה בנוגע להסרת הצ'יפ, אני מתה לראות את זה! בכלל, אני מתה לראות את הפרק הבא! שבוע הבא נכון? בנוגע לספייק-איזה מסכן. אני רואה אותו כל החיים שלו סובל, אם נשמה או בלי נשמה, אנושי או לא אנושי, הוא תמיד סובל! הוא סבל מהרוע הראשון ואז כשהוא הלך, הוא סובל מהצ'יפ. מתי זה ייגמר...? לא אהבתי את הסוף, בחצר של באפי. היה עשוי קיטשי מידי. לסיכום, כן פרק חלש יחסית, אבל לא פיהקתי. נהניתי מסצינות הבאפי-דואגת-לספייק ומזה שלא ראיתי את הקוטלות אפילו פעם אחת! בפרק הזה שמתי לב ממש איך אניה השתנתה, היא פתאום כל כך אנושית! ואנדרו-איזה מאמי, אני ממש מתחילה לאהוב אותו, הוא כזה ילד מסכן! בקשר לדון, אגב-אני אפילו יותר שונאת אותה מקודם! היא פתאום התבגרה עד שנהייתה כזאת... מגעילה לטעמי, אני פשוט מחבבת אותה הרבה פחות, וחשבתי שהיא תשתפר בעונה הזאתי! זה היה פרק של סגירת מעגל מסויים ואני כבר מצפה לפרק הבא!

למעלה