7X13

TARAFREAK

New member
../images/Emo58.gif 7X13

הנה .... טוב אני יודעת שכבר דיברו על הפרק אבל אני רק עכשיו סיימתי לראות ומשהו מטריד אותי... האפ קנדי יודעת את נסיבות מותה של טארה ??? כי אם כן , אז זה לא ממש לעינין איך שהיא מתחילה עם ווילו ושנית , גם אם היא לא ידעה ת אז בטח בסוף הפרק היא מבינה עד כמה ווילו אוהבת את טארה ולא ממש התגברה עליה....האם היא תמשיך להתחיל איתה (זה היה ממש עצוב הסוף הזה) ודבר אחרון...זה רק אני או שממש אין כימיה בין ווילו לקנדי.??? בטוח לא ברמות של ווילו וטארה.....חשבתי שאני יאהב את קנדי , אבל עכשין נראה לי שזה פשוט לא זה....מאולץ משהו...כאילו בגלל כל הרעש שהמוות של טארה עורר בארה"ב בקהילוה אז החליטו להביא לווילו חברה חדשה ויהיה מה! מה דעתכם? I LET HER GO...IDIDNT MEAN TO.....SHE WAS NEVER GONE , SHE WAS WITH ME...WE SHOULD HAVE BEEN FOREVER.. PLEAS BABY . IM SO SORRY......COMEBACK , IM SORRY IM SORRY COME BACK

Sheepe D

New member
תמונה בבקשה../images/Emo58.gif

מי זאת קנדי?! יש לך במקרה תמונה שלה?

super joby

New member
אתה לא רואה את העונה השביעית?

אז למה לקרוא ספויילרים????

Sheepe D

New member
דבר ראשון - אני בת

ודבר שני: איפה אני אראה עונה שביעית?! וחוץ מזה ממש אבל ממש לא אכפת לי לקרוא ספיילרים, ואפילו אני אוהבת את זה... זה לא הורס לי כלום ושוב לא מזיז לי מהספיילרים (בשבילי הם לא קיימים...) אני רוצה לדעת מה יקרה ואז אני אראה את זה... ודרך אגב עד שאני רואה את הפרק מהזמן שקראתי את הספיילר עובר מספיק זמן שאני אשכח בכלל מה אמרו בספיילר... אפילו אם קראתי את הספיילר 10 דקות לפני הפרק...

7X13 ספוילרים

אהבתי!!! איזה פרק נוסטלגי מצויין!!!! עם קבוצת הוויקה, איימי, היוזמה, וורן, טארה, השבב וריילי. כל כך הרבה זכרונות....

idan3k

New member
דווקא לא אהבתי...

הפרקים האחרונים באמת לא משהו! נקווה שזה ישתפר בהמשך... (מי שיודע לא לספר לי!)

sour spirit

New member
למה?

דווקא אני ממש אוהב את הפרקים החדשים יותר! כל הפרקים של טווח 7-13 הם ממש יפים!!! ובקשר לקנדי: אני דווקא ממש אהבתי אותה - אמנם בהתחלה אמרתיע לעצמי "מה? למה?" למה היא צריכה את זה וכל זה , אבל אז ראיתי שהן ממש חמוטות יחד!!! ופשוט ראיתי איך שקנדי הייתי דלוקה עליה וזה ממש חמוד! רק אני רוצה להבין דבר אחד: בת כמה היא, לעזאזל?@! כאילו וילו עוד מעט בת 22 והיא בערך כמה? 17? טוב, אבל בסה"כ אהבתי אותה נורא!! וזה ממש פרק יפה ונוסטלגי נ.ב (^_____^) שמתי לב שהרבה מהפרקים בעונה הזאת הם נוסטלגים, ולא נוסטלגים בסגנון עונות קודמות, שהיו מזכירים רק מעונה קודמת (עונה 4: does anybody love the mayor? i just wanna be a big snake") ושם יש המון איזכורים לעונות קודמות!!!! הזכירו את אוז ואת אנג'ל י הרבה...וריילי, וכל השאר.... ואאאווווו, גם את איימי!!!

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif713

יותר מדי עונה רביעית בפרק הזה... לא אהבתי את העונה הרביעית... כל הקטע עם היוזמה והשבב של ספייק עיצבן אותי. שוב קונפליקטים עצמיים של באפי אם היא כן או לא בוטחת מספיק בספייק בשביל להוציא לו ת'שבב המחורבן מהראש(הם לא חרשו על זה כבר???) איימי, הדמות הכי מעצבנת שקיימת, כל פעם כשהיא מופיעה יש איתה בעיות, פעם אמא שלה, אחר כך היא הופכת לעכבר מציק, אחר כך משחקת עם ווילו משחקי כוח ולוקחת אותה לאיש המעצבן הזה(איך קראו לו? זה נתן לווילו high) ועכשיו היא שמה עליה הקס(שעוד לא הבנתי מה זה)... היא מציקה לי האישה! שתמות כבר! הדבר היחיד שממש היה מעניין זה הקטע עם ג'יילס שהם הרסו. כאילו זה היה יכול להיות כל כך יפה, הרעיון והכל, ופתאום הם סתם כמו חבורה של עכברים קופצים עליו באמצע שומקום בשביל לראות אם הוא מוחשי או לא... בעעעעע... הפרק ממש לא היה משהו, אחד הגרועים של העונה.

crusher

New member
טוב... אז גם לי יש מה להעיר

אז כמה דברים: הקס=קללה... סוג של כישוף/קללה כזה ששמים על מישהו הפרק היה דווקא נחמד, זה טוב שהם עירבבו כמה דברים בפרק אחד את הקטע של באפי-ספייק, ווילו-קנדי, ג´יילס-סקוביז... כל פעם שאני רואה פרק חדש מהעונה השביעית של באפי עולה לי השאלה: מתי כבר ווילו תתגבר על הפחדים שלה וכל הבעיות שלה ונחזור לראות את ווילו בעלת הכוחות הסופר-חזקים כמו שהיה בעונה השישית
?|
דרך אגב, מתי יוצא הפרק הבא

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif713

אני חושב שעכשיו השאלה האם באפי תוציא את השבב או לא. דווקא חשובה תחשבו מה הסיבה שספיק עדין חי ולא אפר?? השבב! באפי כבר הייתה הורגת אותו ממזמן אם הוא היה עדין יכול לפגוע באנשים. עכשיו זה המבחן האמיתי ביחסים שלהם. וזה גם יראה אם היא באמת סומכת אליו! היחסים בינהם יותר מסובכים ממה שאנחו חושבים זה לא כמו אנג'ל שהיא הכירה אותו והתאהבה בו. ספייק והיא היו ירבים וכל מה שהם עברו עד עכשיו זה לא משהו ששניהם יכולים להתעלם.. לדעתי באפי לא תוציא את השבב.. כי לדעתי היא לא סומכת מספיק על ספייק...

idan3k

New member
../images/Emo58.gif7 -- אבל אתה שוכח משהו אחד

-- יש לו נשמה! והוא לא יכול לאבד אותה כמו אנג'ל -- עובדה גם שלשבב לא היה שימוש כמעט כי הוא לא רצה לפגוע באף אדם. אני אומר שהיא כן תבחר להוציא את השבב כי הסיבה היחידה שיש לה לפחוד שספייק יפגע במישהו זה אם הוא יהיה תחת השפעת הראשון וכמו שהיא רצתה להוריד לספייק את השרשראות היא גם תרצה להסיר את השבב למרות שהא בטח ינסה לשכנע אותה לא להסיר אותו (וזה יכול לגרום לה רק לסמוף עליו יותר וכן להוציא אותו) - השאלה למי היא תקשיב לספייק או לעצמה...

sour spirit

New member
הקס

הקס.... hecks או משו דומה.....זה נראה לי הביטוי "עין רעה", וזה גם די מתאים: כאילו כל הקטע עם וורן וכל זה - זה דבר שהעיק על וילו עוד לפני הרבה זמן!!!!

Schnickelfritz

New member
../images/Emo58.gif713

אני לא אוהבת את קנדי
היא נחמדה, אבל אני לא אוהבת את העובדה שהיא מחליפה את טארה
ונראה שהיא ווילו בכלל לא מתאימות וכמו שאמרו- אין ביניהן כימיה והקטע של הגיל- זה לא מעט לא חוקי מה שהן עושות
אבל בלי קשר- זה פשוט לא נראה...זה! קנדי היא פשוט הריבאונד לדעתי. ולדעתי היו צריכים להראות את טארה בפרק הזה, אני לא מבינה למה לא יכלו להביא את אמבר לסגירת מעגל. הקטע שווילו צעקה לה היה באמת יפה, אבל היה מתאים אם היא הייתה מגיעה לשם פתאום
. הקטע עם הרביעיה- באמת חלש! היו צריכים להסביר מה קורה עם ג'יילס וזהו, לא למשוך את זה עוד ועוד ועוד... איימי- וואי, נמאס לי ממנה! היה עדיף אם זה היה הראשון ולא סתם לתקוע אותה שם שוב
ספייק ובאפי- היא ממש הצחיקה אותי אם הקטע שהיא מדברת בטלפון עם "חנות הפרחים"- זה היה הקטע היחיד המצחיק בפרק
חוץ מזה- סיפור דיי טחון, ספייק והשבב. אני מקווה שיוציאו לו אותו כבר וזהו. וגם שמתי לב- אני כמעט בטוחה ששרה הייתי חולה כשהם צילמו את תחילת הפרק. היה לה קול ממש צרוד כזה של בן אדם שחולה בשפעת או משהו. זנו, נגמרו לי ההצהרות על הפרק. בסך הכל- ווילו חמודה, אבל לא משהו

../images/Emo58.gif 713

אוקי אני דווקאה מאוד אהבתי את החזרה לעונה 4... ליזומה, לקבוצת הוויקה ואפילו תאמינו או לו לריילי שקרע אותי מצחוק כשהוא קרה לספייק "Ass face "... חוץ מזה שהקטע שכל הסקוביז קופצים על ג'יילס היה פשוט קורע"So you think I'm evil if I take a group of girls camping and don't touch them?" בקשר לקנדי ווילו, קנדי חמודה ודי חיבבתי אותה כשהיא עמדה מול איימי אבל לא ודעת אני חושבת שזה מוקדם מידי וקנדי יותר מידי אגרסיבית... אממ וזה רק אני או שהנשיקה הראשונה שלהן הייתה ממש צולעת? אבל הקטע האחרון כשווילו מדברת אל טארה ונשברת
הזלתי דימעה... אילסון הנגין שחקנית מדהימה ,רק חבל שהיה סווצים על אדם באנץ (וורן) בקטע הזה מה שקצת הרס...

14מתן

New member
../images/Emo58.gif 7X13

זה היה פרק נורא עצוווווב לא הייתי במצב הנפשי לראות את וילו מתפרקת ככה ! קנדי ממש מעצבנת אותי, לא בגלל איך שהיא מתנהגת או משו אלא בגלל שהיא לא טארה וזה עצווווב אני לא יעמוד בזה אם היא תשאר את איתה בהמשך ! איפה הברינגרז האלה שצריכים אותה ?!

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo58.gif 7X13

רק לי קנדי נראית כזאתי, ישירה בצורה מעצבנת וחסרת כשרון למשחק?

למעלה