7x12

קלואי1

New member
משהו בתיאוריה שלך לא נכון...

עד 712- לא אחראית... באחד הפרקים הקודמים אניה וג'יילס הלכו לדבר הזה שיש לו 8000 עיניים והם שאלו אותו למה הפרסט נזכר עכשיו לתקוף את הקוטלות ואת הפוטנציאליות אם הוא היה יכול לעשות את זה תמיד והדבר הזה ענה להם שהאיזון הופר. על ידי מי?? באפי. למה? כי החזירו אותה לחיים. כלומר, עדיין יש לה כוחות של קוטלת ועדיין היא משפיעה והיא חלק מהמעגל הזה. חוצמיזה שתחשבו שניה, אם באפי לא קוטלת יותר ופיית' לא מסוגלת לתפקד בתור קוטלת אז למה זה לא הפריע למועצה?? כי אם זה היה המצב הם היו הורגים את פיית' כדי שתזומן קוטלת חדשה, לא?? לכן אני לא חושבת שמה שאמרת הוא נכון כי אם באפי לא הייתה הקוטלת אז כל הקטע עם הפירסט לא היה יכול להתקיים.

לנצח1

New member
בקשר לפרק ../images/Emo58.gif לפרק7X12

אני לא אהבתי במיוחד את הפרק. הקטע שאמרת (רוני) ש"וואו הסדרה הזאת הופכת להיות צפויה מידי" בגלל שדון היא הקוטלת ואז פתאום היא לא הייתה ואז שמחת שהיא לא.. אז הקטע הוא שכל כך ידעתי שזה מה שהם יעשו והשכחתי איך קוראים לה הזאת תהיה הקוטלץ. זה היה ב-ר-ו-ר. בגלל זה הפרק הזה ממש ממש לא היה טוב, לפי דעתי לפחות.לא אהבתי אותו וביחס לכל הפרקים שבאו לפני (במיוחד 11....) זה היה ממש ירידת מדרגה בשבילי. בכל הפרק הזה היו קטעים ממש ממש דפוקים.... לפי דעתי לפחות.

WillowFreak

New member
תשובה ../images/Emo58.gif 7 (מן הסתם..)

קודם כל. לבאפי עדיין נשארו הכוחות של הקוטלת. אני לא יודעת ממש איך להסביר את זה, אבל... היא קוטלת אבל היא לא..
(שוב אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה..) יש לה את כל הכוחות והיא נחשבת קוטלת אבל כל הקטע הזה של השרשרת הזאת (קוטלת מתה ואחת אחרת נקראת...) דילגה עליה, כבר עברה אותה כי.. well היא מתה פעמיים(!) נכון יש בלאגן רציני והכוחות האלו לא יודעים בכלל מה קורה אבל בכל זאת יש סדר מסויים שנשמר וזה הסדר הזה. (לפחות זה מה שאני חושבת..) כי איך תסבירו את זה שאחרי שבאפי מתה/קמה לתחייה לא באה עוד קוטלת לפי התאוריה הזו שכל האיזון השתנה? אם באמת התאורייה הזו היתה נכונה נראה לי שכבר היינו צריכים לראות עוד איזה קוטלת (והפעם לא פוטנציאלית) בשטח. ולא אני לא חושבת שהמועצה הייתה צריכה להרוג את פיית' למרות שהיא התחרפנה. מקווה שמישהו הבין משהו מזה...

קלואי1

New member
את לא יכולה לדעת את זה...

עד ל-712... מה שאת אומרת יכול להיות נכון אבל את לא יכולה לדעת את זה בכלל. כשקנדרה הגיעה לסאנידייל בעונה השנייה ובאפי שאלה אותה מי היא את זה אמרה לה "I'm Kendra, the vampire slayer" זאת אומרת שהיא ידעה שהיא קוטלת עוד לפני שהיא הגיעה לסאנידייל כי דהה.. סאנידייל זה לא המקום היחיד שיש בו שדים ודברים נורא נורא רעים. אותו דבר לגבי הפרק המשאלה בעונה השלישית. באפי הייתה הקוטלת היא פשוט לא הייתה בסאנידייל. כפיש? אז את לא יכולה לדעת אם אחרי שהיא מתה לא זומנה קוטלת חדשה כי אולי היא כן זומנה והיא פשוט לא בסאנידייל. וגם כל המועצה קצת מתים אז סביר להניח שהיא אפילו לא יודעת מה הולך בסאנידייל ולכן היא לא באה לעזור. בקיצור, מה שאמרת הוא יפה אבל לפי דעתי הוא לא נכון מהסיבה הפשוטה שאם באפי היא כבר לא במעגל הקוטלות איך לעזאזל עדיין יש לה כוח של קוטלת?? ובקשר לפיית', את לא הבנת אותי. לא אמרתי שהם יהרגו את פיית' ככה סתם. אמרתי שאם באפי כבר לא קוטלת ופיית' הרי לא מסוגלת לתפקד בתור קוטלת אז בעצם נוצר מצב שאין קוטלת, לכן, עד שפיית' לא תמות הרוע יכול לחגוג ואם כך אז לפי דעתי המועצה הייתה הורגת את פיית' ממזמן כי כמו שראינו המועצה לא בדיוק אנושית אלא היא חושבת בשחור ולבן.

../images/Emo58.gif עד ל715

הדבר הזה עם העין לא אמר שזה בגלל באפי אלא אמר שזה בכלל הקוטלת. וכפי שידוע לנו פיית' היא הקוטלת בה' הידיעה... היא הקוטלת הפעילה ואלי היא שיבשה את השרשרת של הקוטלת בגלל שהיא התמרדה עברה צד ועכשיו בכלא...

super joby

New member
רעיון מעניין. ../images/Emo58.gif

אבל הכי סביר שזה בגלל באפי. אחרת הוא יכול היה להופיע גם בעונה הרביעית...

אולי ../images/Emo58.gif 7 מה ששודר

אבל אם הם היו רוצים שנחשוב שזאת באפי העין הייתה טורחת להגיד את השם שלה... לפי דעתי שזה רק ג'וס מנסה לעבוד עלינו במיוחד שעכשיו אנחנו יודעים ש
אנג'ל 415 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ווילו אמר שהיא מביאה את פיית' לסאנידייל...

super joby

New member
maybe...

אוף עכשיו לחכות עד יום שני! כבר שבועיים יש לי יטבלת יאוש.

קלואי1

New member
לקיטי פאנטסטיקו- אני לא יכלתי לקרוא

את מה שכתבת כי אני רק בפרק 13....... אז אם זה היה מכוון אלי או תגובה למה שאני אמרתי והספויילר לא היה כל הפואנטה יהיה ממש נחמד אם תכתבי לי בלי הספוילר כדי שאני אוכל להגיב
.

קלואי1

New member
אני חושבת שלא הבנת את זה נכון......

עד 712... אני הבנתי את זה כך שהאיזון הופר בגלל שבאפי אמורה להיות מתה אבל היא חיה שוב. ונראה לי שזה מה שנכות כי אחרי שאניה וג'יילס יצאו אז אניה אמרה לג'יילס שזה באשמתם וסיפרה לו שהיא, ווילו, טארה וזאנדר החיו את באפי ולכן הופר האיזון. מה שאת אומרת על פיית' יכול להיות נכון אני לא בטוחה במליון אחוז שלא כי אני לא זוכרת את הפרק הזה כל כך טוב אבל לפי איך שאני הבנתי האיזון הופר על ידי באפי ולא על ידי פיית'.. וגם אם האיזון הופר על ידי פיית' למה הוא חיכה 4 עונות כדי להיות מופר???????

../images/Emo58.gif 712 כן אבל הם לא אמרו

שהאיזון הופר על ידי באפי אלא על ידי הקוטלת, ג'יילס ואניה משום מה שחכו שבאפי היא לא הקוטלת הפעילה ולכן יכול להיות שהוא לא מתכוון אליה... עכשיו עם לוקחים בחשבון את זה שכמעט כל העונה הזאת מתעלמים מקיומה של פיית' ובאפי אומרת שאם היא תמות קוטלת אחרת תזומן, מה שלא כל כך הגיוני כי היא כבר זימנה את קנדרה. פלוס פיית' תקועה בכלא ואם ניקח בחשבון שהיא לא תמות נגיד ב20 שנה הקרובות ובאפי נגיד תמות עוד חודש (לדוגמא...) אז השושלת של הקוטלות ניתקעה כי פיית' לא יכולה להמשיך אותה. אז אני לא אומרת שבטוח שזאת פיית' אבל לפי דעתי זה יהיה קל מידי ומאכזב אם זאת תהיה באפי כי זה מאוד לא ג'וסי מצידו של ג'וס
... פלוס
אנג'ל 415 ל ה ל ה ל ה ל ה ל ה פיית' הרי מגיעה עם ווילו לסאנידייל

קלואי1

New member
אבל- ../images/Emo58.gif עד 712:

הוא לא אמר שזה בגלל שהיא לא צריכה לחיות?? כי אני ממש זוכרת את זה.. לא שגם את זה אי אפשר לפרש לכך שפיית' הפרה את האיזון אבל עדיין זה נשמע הרבה יותר הגיוני שבאפי הפרה את האיזון כשאומרים את זה... אם היו אתרים נורמלים עם ציטוטים מהעונות המתקדמות ואם היה לי כוח (איפה אמא שלי שתגיד ואם לסבתא היו גלגלים?) אז הייתי מחפשת את הציטוט משם... טוב הויכוח הזה מתחיל למצות את עצמו.... בלע!

../images/Emo58.gif עד 712, ליתר בטחון

בלי להכנס לעניין הקוטלת מיהי, לבאפי יש עדיין את הכוחות מכיוון שהם הוטמעו בה. היא חזרה מהמתים בדיוק (טוב, כמעט) כפי שהייתה לפני שהיא מתה.

למעלה